ZANOLLI CITIZEN PW 6+6/MC dvoetažna pizza peć
5.148 € cena bez PDV-a
Dvoetažna električna pizza peć za vrhunske rezultate
https://youtu.be/6eA8UWDTmHw
Dvoetažna pizza peć za vrhunske rezultate
Pica ili druga gastronomska jela?
Električna peć Citizen PW je prvenstveno konstruisana za pečenje pice, ali ne i samo za picu zahvaljujući standardno ugrađenom izduvnom ventilu/klapni.
U zavisnosti od vaše ponude, možete da pečete okrugle pice (pizza tonda), izdužene (in pala) ili u plehu (in teglia), ali i sva druga gastronomska jela.
Možete birati između modularne verzije i verzije na dva sprata, a peć možete poručiti prema svojim proizvodnim potrebama, uz mogućnost slaganja do 3 jedinice.
Najjednostavnija verzija je elektromehanička pizza peć Citizen PW MC koja svoj puni potencijal postiže digitalnom verzijom EC.
Osim što kontrolišete temperaturu i nezavisno kontrolišete intenzitet gornjih i donjih grejača, CITIZEN PM EC možete programirati da uključi grejače bilo kog dana u nedelji i ciklus aktivira jedan od 9 dostupnih ciklusa rada.
S obzirom na ekonomičnost i zaštitu životne sredine, rerna ima režim uštede energije „Economy“, koji prepolovljuje trenutnu potrošnju kada to dozvoljavaju radni uslovi.
Imate mogućnost da u potpunosti obložite komoru šamotom, a takođe svoju pećnicu Citizen PW snabdevate kompletom poboljšanih grejnih elemenata za postizanje ekstremnih performansi.
Električna peć za picerije i gastronomiju
Rezultat kontinuiranog detaljnog istraživanja, Zanolli je napravio Citizen PW peć prema najnovijim kriterijumima u dizajnu i konstrukciji kako bi garantovao savršeno pečenu picu.
5 razloga zašto izabrati električnu pizza peć CITIZEN PW
- jednostavnost korišćenja
- modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
- etaža kompletno obložena šamotom
- digitalna verzija sa mogućnošću programiranja
- mogućnost poručivanja specijalnih verzija na zahtev korisnika
Upotreba u:
- picerijama
- gastronomiji
Dimenzije (ŠxDxV) |
1420x1030x780 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
17,6 kW |
Dimenzija etaže (ŠxDxV) |
1050x700x160h mm |
Radna temperatura |
50°-400°C |
Kontrola |
elektromehaničke kontrole ,elektronska kontrola intenziteta grejanja 10-100% |
Termostat |
mehanički termostat |
Termometar |
LCD prikaz temeprature |
Donja ploča |
šamotna ploča debljine 18 mm |
Termoizolacija |
kamena vuna |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade kućišta |
front INOX AISI 304 ,konstrukcija od čeličnog lima ,obloge od plastificiranog lima |
Težina |
260 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
napa ,postolje za peć |
Garancija | |
Proizvođač |
Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.
Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.
Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.
Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.
Porodični posao od 1952. godine
Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.
Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.
1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.
Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.
Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.
Zanolli danas
Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.
Povezani proizvodi
Sammic CA-3V univerzalna seckalica
Profesionalna univerzalna kuhinjska mašina sa disk noževima - seckalica.
Kapacitet do 500 kg/h.
Varijabilna brzina motora
"Brushless" tehnologija elektromotora: snažni i efikasni motori
- Maksimalna efikasnost: održavanje obrtnog momenata u celom opsegu brzine motora.
- Ekskluzivni „force control system“: garancija ujednačenog i visokokvalitetnog reza.
- Lagan i kompaktan dizajn: mala težina i zauzima malo radnog prostora.
- Poboljšana nepropusnost vazduha / vode jer nije potrebna ventilacija.
- Prave manje buke: poboljšano radno okruženje.
Profesionalna kuhinjska seckalica SIRMAN TM INOX CE
Profesionalna univerzalna kuhinjska seckalica.
Struktura mašine od legure aluminijuma i nerdjajućeg čelika.
Ventilirajući motor za kontinuiranu upotrebu - bez gašenja mašine tokom dana.
Zahvaljujući kompaktnom dizajnu, mašinu je moguće koristiti u svakoj kuhinji.
Jednostavno sečenje čak i najmekših namirnica, kao što je mozzarela sir, paradajz, paprika ...
Bezbednost na radu je omogućena zahvaljujući sigurnosnim mikroprekidačima i senzorima, koji ne dozvoljavaju da se mašina za sečenje pokrene ukoliko nije ispravno sklopljena.
Veliki izbor noževa - cenovnik noževa
*noževi se ne isporučuju uz mašinu.
U zavisnosti od noža koji se koristi, uredjaj može da seče:
- sve vrste povrća na kolutove, štapiće - žilijen, kockice (krompir, šargarepu, cveklu) kupus za salatu, pečurke, paradajz i papriku - specijalni polukružni nož, krastavac ...
- sve vrste sireva (rendnje mocarele, poplutvrdih sireva - kačkavalja, ribanje parmezana ...)
- lešnik, badem
- ... kombinacijom noževa do preko 40 oblika sečenja
Ovalni ulaz na poklopcu 158x75 mm i okrugli Ø52 mm.
Potiskivač - sa mikroprekidačem za startovanje univerzalne seckalice.
Sigurnosni prekidači na poklopcu, potiskivaču i posudi.
SIRMAN TM univerzalna seckalica za povrće dostupna u 3 varijante:
- SIRMAN TM ALL - aluminijumski poklopac
- SIRMAN TM INOX - inox poklopac
- SIRMAN TM TG - otvor za ubacivanje sirovine Ø192mm sa visinom 150h mm
SIRMAN TM ALL je idealna seckalica za upotrebu u picerijama, uz dva noža (poručuju se dodatno):
- DF2 za sečenje šampinjona
- DT7 ili DT9 kao mašina za rendanje sira – mozzarele
Moretti Forni iD-D 72.72 dvoetažna pizza peć
Moretti Forni dvoetažna pizza peć iD-D 72.72
iDeck series 450°C
Maksimalna radna temperatura je 450 ° C: karakteristika koja čini iDeck peći jedinstvenim u svojoj kategoriji.
Dual-Temp®Technology:
- nezavisna kontrola temperature donje ploče i same komore
Smart-Baking®Technology:
- kontrola inteziteta grejanja 10-100%