Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.

Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode „Zanolli made in Italy“ poznatim širom sveta.

Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.

Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.

Porodični posao od 1952. godine

Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.

Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.

1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.

Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.

Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.

Zanolli danas

Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.

HOME » Dr. Zanolli Srl Italy

Prikaz 1–16 od 20 proizvoda

ZANOLLI AVGVSTO® 6 pizza peć

11.700  +PDV

Peć za napolitansku pizzu Zanolli AVGVSTO® - peć na struju sa temperaturom 500 ° C

  • Maksimalna radna temperatura 500 ° C se postiže za samo 90 minuta
  • Podešavanje intenziteta grejanja 0-100%
  • Toplotna izolacija za visoke temperature i kontinuiran rad
  • Komora za pečenje u potpunosti obložena vatrostalnom keramikom - šamot
https://youtu.be/wyOkGO2LzcU

Pizza formatizer Zanolli Devil 33

3.008  +PDV

Presa za pizza testo - formatizer sa grejanim diskovima prečnika 33 cm

Presa za pizza podlogu sa grejanim diskom;

https://youtu.be/1h5BEVHr-fY

Pizza formatizer Zanolli Devil 45

3.606  +PDV

Presa za oblikovanje i formiranje pizza podloga prečnika Ø 45 cm

Pizza kalup sa grejanim diskom;

https://youtu.be/1h5BEVHr-fY

Zanolli TEOREMA ÀNEMOS 10 E/MC TOUCH konvekcijska peć

9.197  +PDV

Pekarska konvekcijka peć za hleb i peciva

  • peć za 10 plehova EN 600x400 mm
  • fermentaciona komora za 5  plehova EN 600x400 mm
  • odsisna napa kapaciteta 600 m³/h

Funkcije:

  • touch screen kontroler
  • sonda jezgra za pečenje hleba
  • humidifier - vlaženje vazduha
  • elektronska kontrola rada
  • termostat 50° - 260° C
  • tajmer
  • dvosmerni ventilator
  • halogen osvetljenje komore za pečenja

ZANOLLI CITIZEN EP70 dvoetažna pizza peć

2.480  +PDV

Zanolli dvoetažna pizza peć - pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica

Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra.

Citizen EP 70 je dostupna i kao modularna (jedna etaža)  peć.

5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP

  1. jednostavnost korišćenja
  2. modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
  3. idealna za male prostore
  4. atraktivan dizajn
  5. kompletno redizajniran kontrolni panel

Upotreba u: 

  • picerijama
  • pekarama
  • gastronomiji

ZANOLLI CITIZEN EP70 jednoetažna pizza peć

1.680  +PDV

Pizza peć Zanolli - pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica.

Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra. Zanolli Citizen EP 70 pizza peć je dostupna i kao double deck (dve etaže) 5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP
  1. jednostavnost korišćenja
  2. modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
  3. idealna za male prostore
  4. atraktivan dizajn
  5. kompletno redizajniran kontrolni panel
Upotreba u: 
  • picerijama
  • pekarama
  • gastronomiji

ZANOLLI CITIZEN PW 6+6/MC dvoetažna pizza peć

4.288  +PDV

Dvoetažna električna pizza peć

https://youtu.be/6eA8UWDTmHw

Mini tunelska peć ZANOLLI Romeo 76

1.640  +PDV

Mini tunelska peć - toster - za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.

  • Unutrašnje dimenzije 500x220x95h mm
  • Maksimalna temperatura 310 °C

Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, "pizza romana al taglio", veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno "dopeći" pizzu pre posluživanja gostu.

Mini tunelska peć ZANOLLI Romeo 86

1.875  +PDV

Statička mini tunelska peć za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.

Unutrašnje dimenzije 500x280x95h mm. Maksimalna temperatura 310 °C.

Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, "pizza romana al taglio", veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno "dopeći" pizzu pre posluživanja gostu.

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 12/100 V GAS

14.475  +PDV

Tunelska peć na gas sa konvekcijom Synthesis 12/100 V GAS

Unutrašnje dimenzije 1000x1300x100h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 2’:20” - 30’

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 12/100 VE

13.650  +PDV

Najveća tunelska električna peć proizvodjača Zanolli

Tunelska peć sa konvekcijom Synthesis 12/100 VE

Unutrašnje dimenzije 1000x1300x100h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 2’:20” - 30’

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 05/40 VE COMPACT

3.750  +PDV

Najmanja tunelska pizza peć na struju Synthesis 05/40 VE COMPACT

Unutrašnje dimenzije 400x570x90h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 2’ - 30’

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 06/40 V GAS

4.950  +PDV

Mini tunelska pizza peć na GAS Synthesis 06/40 V GAS

Unutrašnje dimenzije 400x580x95h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 1’:45” - 30’

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 06/40 VE

4.800  +PDV

Mini tunelska pizza peć na struju Synthesis 06/40 VE

Unutrašnje dimenzije 400x580x95h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 1’:45” - 30’

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 08/50 V PW E

7.725  +PDV

Tunelska pizza peć na struju Synthesis 08/50 V PW E

Unutrašnje dimenzije 500x850x100h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 1’:45” - 30’

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 08/50 V PW GAS

7.800  +PDV

Tunelska pizza peć na GAS Synthesis 08/50 V PW GAS

Unutrašnje dimenzije 500x850x100h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 1’:45” - 30’