Fontane za limunadu

Rashladni dispenzeri za prirodne sokove

HOME » Fast food » Fontane za limunadu

Prikaz 1–12 od 22 rezultata

izaberi kategoriju
-9%
Zatvori

Rashladni dispenzer REMTA ST10 20LT

364,00 332,00 +PDV
Fontana za limunaduRashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontaneRashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litaraPolikarbonatna posuda sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova
Zatvori

Rashladni sokovnik REMTA ST18 7LT

281,00 +PDV
Rashladni sokovnik za sokove sa pulpom.Rashladni dispenzer sa mešačem.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 7 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Slavina sokovnika sa jednostavnim održavanjem.
dupla fontana za limunadu
Zatvori

Rashladni dispenzer REMTA ST12 2x20LT

498,00 +PDV
"Fontana za limunadu sa dve posude"Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontaneRashladni sokovnik sa dve posude 20+20 litaraPolikarbonatne posude sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova
sokovnik 3 tanka
Zatvori

Rashladni dispenzer REMTA ST16 3x20LT

687,00 +PDV
"Fontana za limunadu sa tri posude"Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontaneRashladni sokovnik sa tri tanka 20+ 20+20 litaraPolikarbonatne posude sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova
Zatvori

Sokovnik Ugolini A12

530,00 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik, za sokove sa pulpom, zapremine 12 litara.Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.
sokovnik za hladjenje djusa
Zatvori

Sokovnik Ugolini A19

530,00 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik, za sokove sa pulpom, zapremine 19 litara.Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 19 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.
Zatvori

Ugolini Arctic compact 8/1 sokovnik

310,00 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik.Sistem mešanja sa magnetnim propelerom.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 8 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).
fontana za limunadu
Zatvori

Ugolini Arctic compact 8/2 sokovnik

400,00 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik.Sistem mešanja sa magnetnim propelerom.Rashladni sokovnik sa dve posude od 8 litara.Polikarbonatne posude sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).
Zatvori

Ugolini Arctic deluxe 12/1 AA rashladni dispenzer

370,00 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik.Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti "AA system".Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).
Zatvori

Ugolini Arctic deluxe 12/1P fontana za limunadu

370,00 +PDV
"Fontana za limunadu"Rashladni dispenzer sa pumpomRashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litaraPolikarbonatna posuda sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...)
fontana limunada
Zatvori

Ugolini Arctic Deluxe 12/2 AA rashladni sokovnik

520,00 +PDV
Rashladni dispenzer – sokovnik.Sistem mešanja – elektromotor sa mešačem tečnosti “AA system”.Rashladni sokovnik sa dve posude od 12 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa …).
fontana limunada
Zatvori

Ugolini Arctic Deluxe 12/2P fontana za limunadu

520,00 +PDV
“Fontana za limunadu”Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontane.Rashladni sokovnik sa dve posude od 12 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa …).