hladjeni sokovnik za guste sokove
ugolini sa 4 posude

Fontane za limunadu

Fontane za limunadu su dispenzeri za sok sa kompresorskim hladjenjem i održavanjem podešene temperature uz mogućnost točenja sokova. Osim funkcionalnosti, fontane i sokovnici sa mešačem, ostvaruju i pozitivan vizuelni efekat kod gostiju, pospešujući prodaju limunade i sokova.

Vrste hladjenih sokovnika

  • sistem sa pumpom - "fontana", za bistre sokove i sokove bez pulpe
  • sistem sa mešačem - sokovnik za guste sokove i sokove sa pulpom

Rashladni sokovnici su dostupni sa jednom, dve, tri ili četiri hladjene posude – tanka. Jednostavna upotreba i održavanje. Polikarbonatne tank posude za sok. Hladjenje kompresora je vazdušno, sa lako dostupnim kondenzatorom za redovno čišćenje.

HOME » Fast food » Fontane za limunadu

Prikaz 1–12 od 24 proizvoda

Rashladni dispenzer REMTA ST10 20LT

364 +PDV
Fontana za limunaduRashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontaneRashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litaraPolikarbonatna posuda sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova

Rashladni sokovnik REMTA ST18 7LT

298 +PDV
Rashladni sokovnik za sokove sa pulpom.Rashladni dispenzer sa mešačem.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 7 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Slavina sokovnika sa jednostavnim održavanjem.

Rashladni dispenzer REMTA ST12 2x20LT

498 +PDV
"Fontana za limunadu sa dve posude"Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontaneRashladni sokovnik sa dve posude 20+20 litaraPolikarbonatne posude sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova

Rashladni dispenzer REMTA ST16 3x20LT

687 +PDV
"Fontana za limunadu sa tri posude"Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontaneRashladni sokovnik sa tri tanka 20+ 20+20 litaraPolikarbonatne posude sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova

Sokovnik Ugolini A12

560 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik, za sokove sa pulpom, zapremine 12 litara.Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

Sokovnik Remta ST30

480 +PDV

Hladjeni sokovnik - dispenzer za sokove sa pulpom, zapremine 20 litara.

Sistem mešanja - magnetni mešač tečnosti.

Tihi rad.

Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litara.

Polikarbonatna posuda sa poklopcem.

Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

https://youtu.be/nx9HkpOvGNY

Sokovnik Remta ST30S

480 +PDV

Hladjeni sokovnik - dispenzer za guste sokove, sokove sa pulpom, zapremine 20 litara.

Sistem mešanja - magnetni mešač tečnosti.

Tihi rad.

Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litara.

Polikarbonatna posuda sa poklopcem.

Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

https://youtu.be/nx9HkpOvGNY

Sokovnik Ugolini A19

560 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik, za sokove sa pulpom, zapremine 19 litara.Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 19 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

Ugolini Arctic compact 8/1 sokovnik

325 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik.Sistem mešanja sa magnetnim propelerom.Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 8 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).

Ugolini Arctic compact 8/2 sokovnik

430 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik.Sistem mešanja sa magnetnim propelerom.Rashladni sokovnik sa dve posude od 8 litara.Polikarbonatne posude sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).

Ugolini Arctic deluxe 12/1 AA rashladni dispenzer

393 +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik.Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti "AA system".Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara.Polikarbonatna posuda sa poklopcem.Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).

Ugolini Arctic deluxe 12/1P fontana za limunadu

393 +PDV
"Fontana za limunadu"Rashladni dispenzer sa pumpomRashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litaraPolikarbonatna posuda sa poklopcemDizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...)