hladjeni sokovnik za guste sokove
ugolini sa 4 posude

Fontane za limunadu

Fontane za limunadu su dispenzeri za sok sa kompresorskim hladjenjem i održavanjem podešene temperature uz mogućnost točenja sokova. Osim funkcionalnosti, fontane i sokovnici sa mešačem, ostvaruju i pozitivan vizuelni efekat kod gostiju, pospešujući prodaju limunade i sokova.

Vrste hladjenih sokovnika

 • sistem sa pumpom - "fontana", za bistre sokove i sokove bez pulpe
 • sistem sa mešačem - sokovnik za guste sokove i sokove sa pulpom

Rashladni sokovnici su dostupni sa jednom, dve, tri ili četiri hladjene posude – tanka. Jednostavna upotreba i održavanje. Polikarbonatne tank posude za sok. Hladjenje kompresora je vazdušno, sa lako dostupnim kondenzatorom za redovno čišćenje.

HOME » Fast food » Fontane za limunadu

Prikaz 1–16 od 24 proizvoda

Rashladni dispenzer REMTA ST10 20LT

435  +PDV
Fontana za limunadu Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontane Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litara Polikarbonatna posuda sa poklopcem Dizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova

Rashladni sokovnik REMTA ST18 7LT

435  +PDV

Najmanji rashladni sokovnik za sokove sa pulpom.

 • Rashladni dispenzer sa mešačem
 • Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 7 litara
 • Polikarbonatna posuda sa poklopcem
 • Slavina sokovnika sa jednostavnim održavanjem

Rashladni dispenzer REMTA ST12 2x20LT

739  +PDV
"Fontana za limunadu sa dve posude" Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontane Rashladni sokovnik sa dve posude 20+20 litara Polikarbonatne posude sa poklopcem Dizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova

Rashladni dispenzer REMTA ST16 3x20LT

790  +PDV
"Fontana za limunadu sa tri posude" Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontane Rashladni sokovnik sa tri tanka 20+ 20+20 litara Polikarbonatne posude sa poklopcem Dizajnirano sa sve vrste prirodnih sokova

Sokovnik Ugolini A12

696  +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik, za sokove sa pulpom, zapremine 12 litara. Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti. Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

Sokovnik Remta ST30

692  +PDV

Hladjeni sokovnik - dispenzer za sokove sa pulpom, zapremine 20 litara.

Sistem mešanja - magnetni mešač tečnosti.

Tihi rad.

Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litara.

Polikarbonatna posuda sa poklopcem.

Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

https://youtu.be/nx9HkpOvGNY

Sokovnik Remta ST30S

610  +PDV

Hladjeni sokovnik - dispenzer za guste sokove, sokove sa pulpom, zapremine 20 litara.

 • Sistem mešanja - magnetni mešač tečnosti.
 • Tihi rad.
 • Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 20 litara.
 • Polikarbonatna posuda sa poklopcem.
 • Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.
https://youtu.be/nx9HkpOvGNY

Sokovnik Ugolini A19

606  +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik, za sokove sa pulpom, zapremine 19 litara. Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti. Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 19 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...) kao i pića sa visokim sadržajem pulpe.

Ugolini Arctic compact 8/1 sokovnik

400  +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik. Sistem mešanja sa magnetnim propelerom. Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 8 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).

Ugolini Arctic compact 8/2 sokovnik

528  +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik. Sistem mešanja sa magnetnim propelerom. Rashladni sokovnik sa dve posude od 8 litara. Polikarbonatne posude sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).

Ugolini Arctic deluxe 12/1 AA rashladni dispenzer

486  +PDV
Rashladni dispenzer - sokovnik. Sistem mešanja - elektromotor sa mešačem tečnosti "AA system". Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...).

Ugolini Arctic deluxe 12/1P fontana za limunadu

486  +PDV
"Fontana za limunadu" Rashladni dispenzer sa pumpom Rashladni sokovnik sa jednom posudom od 12 litara Polikarbonatna posuda sa poklopcem Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa ...)

Ugolini Arctic Deluxe 12/2 AA rashladni sokovnik

679  +PDV
Rashladni dispenzer – sokovnik. Sistem mešanja – elektromotor sa mešačem tečnosti “AA system”. Rashladni sokovnik sa dve posude od 12 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa …).

Ugolini Arctic Deluxe 12/2P fontana za limunadu

679  +PDV
“Fontana za limunadu” Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontane. Rashladni sokovnik sa dve posude od 12 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa …).

Ugolini Arctic Deluxe 12/3 AA rashladni sokovnik

1.130  +PDV
Rashladni dispenzer – sokovnik. Sistem mešanja – elektromotor sa mešačem tečnosti “AA system”. Rashladni sokovnik sa 3 posude od 12 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa …).

Ugolini Arctic Deluxe 12/3P fontana za limunadu

1.130  +PDV
“Fontana za limunadu” 3x 12 litara. Rashladni dispenzer sa pumpom - efekat fontane. Rashladni sokovnik sa 3 posude od 12 litara. Polikarbonatna posuda sa poklopcem. Dizajnirano sa sve vrste pića (prirodni sokovi, mleko, kafa …).