Električni ili gasni šporet?
Električni ili gasni šporet – šta je bolje za profesionalnu kuhinju? GAS ili struja Svaki izvor energije ima svoje prednosti
Maillardova reakcija
Zašto termički obrađena hrana ima tako dobar ukus? Šta se dešava sa hranom na višim temperaturama i koja rekacija se
Kako produžiti vek ulja u fritezi?
Ulje za prženje je obavezan sastojak u svakoj profesionalnoj kuhinji. Na kraju krajeva, neka od naših omiljenih jela obično imaju
Ekonomija kuhinje: kako smanjiti rashode
Računa se da srpski restorani gube više miliona evra godišnje zbog otpadaka i bačene hrane. Svest ugostiteljskog sektora širom sveta
Kuhinjski kiper: 3u1
Kuhinjski kiper – tilting bratt pan (nagibni tiganj), predstavlja uređaj ogromne svestranosti u ugostiteljskom sektoru, ravano ukoliko ako se pravilno
Kako rasporediti namirnice u frižideru
Zvuči jednostavno, ali možemo Vas uveriti da nije. Pravilno organizovanje profesionalnih rashladnih ormana, u Vašem baru ili restoranu, je suštinski