Recepti

Maillardova reakcija

Zašto termički obrađena hrana ima tako dobar ukus? Šta se dešava sa hranom na višim temperaturama i koja rekacija se

Opširnije »
kuhinjski kiper
Oprema

Kuhinjski kiper: 3u1

Kuhinjski kiper – tilting bratt pan (nagibni tiganj), predstavlja uređaj ogromne svestranosti u ugostiteljskom sektoru, ravano ukoliko ako se pravilno

Opširnije »

Maillardova reakcija

Zašto termički obrađena hrana ima tako dobar ukus? Šta se dešava sa hranom na višim temperaturama i koja rekacija se odvija kada se men...

Opširnije

kuhinjski kiper

Kuhinjski kiper: 3u1

Kuhinjski kiper - tilting bratt pan (nagibni tiganj), predstavlja uređaj ogromne svestranosti u ugostiteljskom sektoru, ravano ukoliko ...

Opširnije

otvorena profesionalna kuhinja

Open kitchen design

OPEN KITCHEN DESIGN - vidite i budite viđeni Otvaranje srca restorana ka gostima, postao je trend započet prvo u hotelskoj industri...

Opširnije