
Maillardova reakcija
Zašto termički obrađena hrana ima tako dobar ukus? Šta se dešava sa hranom na višim temperaturama i koja rekacija se

Kako produžiti vek ulja u fritezi?
Ulje za prženje je obavezan sastojak u svakoj profesionalnoj kuhinji. Na kraju krajeva, neka od naših omiljenih jela obično imaju

Ekonomija kuhinje: kako smanjiti rashode
Računa se da srpski restorani gube više miliona evra godišnje zbog otpadaka i bačene hrane. Svest ugostiteljskog sektora širom sveta

Kuhinjski kiper: 3u1
Kuhinjski kiper – tilting bratt pan (nagibni tiganj), predstavlja uređaj ogromne svestranosti u ugostiteljskom sektoru, ravano ukoliko ako se pravilno

Kako rasporediti namirnice u frižideru
Zvuči jednostavno, ali možemo Vas uveriti da nije. Pravilno organizovanje profesionalnih rashladnih ormana, u Vašem baru ili restoranu, je suštinski

Cook & Chill sistem sa Sammic sous vide
Cook & Chill sistem sa Sammic sous vide Ugostiteljstvo se ubrzano razvija i u današnje vreme nije dovoljo ponuditi pažljivo