minibarovi za hotelske sobe
hotelski sefovi
sef za ugradnju u nameštaj

Hotelska oprema italijanskog proizvodjača Indel B

Indel B nudi nova tehnološka rešenja i proizvode za hotelski sektor koji garantuju udoban boravak gostima. Hotelska oprema koja pruža maksimalnu sigurnost i zahvaljujući smanjenoj potrošnji električne energije, predstavlja ozbiljan faktor u ekonomskoj održivosti poslovanja.

Široka paleta proizvoda kompanije Indel B trenutno uključuje seriju kompresorskih minibarova „K EcoSmart“, prvu u svetu koja ima ocenu energetske efikasnosti klase A +++. Takodje i nova linija proizvoda Led Lighting, posebno dizajnirana za poboljšanje uslova životne sredine. 

Cela paleta proizvoda je bogata inovativnim rešenjima i kvalitetom, te je zagarantovano dugo trajanje i vrlo mala potrošnja električne energije. „Safe Plus“ su elektronski sefovi sa trostrukim sigurnosnim sistemom, a „Safe In“ su elektronske brave za hotelske sobe, sa vrhunskim softverskim sistemom za pristup.

Opremanje hotela

  • minibarovi za hotelske sobe
  • sefovi za dragocenosti
  • televizori sa GUEST funkcijama
  • brave za vrata hotelskih soba
  • fenovi za kosu za hotelska kupatila

Bogat asortiman proizvoda za hotelijerstvo uključuje i nove ultra tanke Philipsove LED televizore. Odlikuje ih niska potrošnja energije i software sa hotelskim sistemom za kontrolu pristupa i GUEST funkcijama.

Specijalno dizajniran software, prilagodljiv potrebama hotela, za pružanje svih informacija i maksimalnu ugodnost gostiju.

Opremanje hotela Indel B proizvodima je investicija koja se sigurno vraća, obzirom na kvalitet i funkcionalnost proizvoda.

Cilj je uspostaviti brend Indel B kao kvalifikovanog dobavljača za vrhunske medjunarodne hotelske lance i kruzer kompanije, sa novim ulaganjima u istraživanja i inovacije.

Tako je Indel B ponosan na svoje odnose sa glavnim međunarodnim hotelskim lancima, uključujući: NH Hotels, Fairmont Raffles Hotels International (FRHI), Four Seasons, Banyan Tree, Southern Sun, UNA Hotels, Armani Hotels. U sektoru turističkih brodova, kruzera, klijenti Indel B su poznate kompanije kao što su: Costa Crociere, Royal Carribean Cruises, Carnival Cruises, Holland America.

HOME » Hotelska oprema

Minibarovi (31)

Sefovi (9)

Fenovi za kosu (2)