Projekat profesionalne kuhinje - od ideje do realizacije

Mnogi faktori utiču na otvaranje i vođenje restorana, uključujući dizajniranje funkcionalnog i prijatnog prostora u kojem gosti mogu jesti i uživati.

Međutim, postoji još jedan prostor koji je jednako važan u restoranu, a to je profesionlana kuhinja. Kuhinja je mesto gde će se odvijati većina radnji u restoranu, a ako nije projektovana da bude funkcionalna, produktivnost poslovanja će biti smanjena. Dobar projekat profesionalne kuhinje, uz ispoštovane sve procedure rada, je preduslov za nesmetano poslovanje ugostiteljskog objekta.

Nudimo Vam idejno rešenje tehnologije profesionalne kuhinje po svetskim i evropskim standardima, uz implementaciju visoko-tehnoloških inovacija iz sveta gastronomije.

Mi svakom projektu pristupamo individualno s ciljem da zadovoljimo sve potrebe klijenta.

Projekat kuhinje sa mikrolokacijama

Kako bi profesionalna kuhinja bila funkcionalna, neophodno je obezbediti napajanje za sve uređaje koji imaju gasne, strujne i vodovodne priključke, ali i kanalizacione odvode.

Uz projekat profesionalne kuhinje sa mikrolokacijama, omogućava se jednostavna ugradnja i povezivanje svih uređaja predviđenih projektom.

Tehnološko rešenje profesionalne kuhinje sa mikrolokacijama, implentiramo u projekat Vašeg objekta i garantujemo maksimalnu funkcionalnost uređaja.

U saradnji sa izvođačima radova i nadzornim organima, pratimo Vaš projekat od „temelja do prvog gosta“, kako bi se izbegli propusti, koji Vas kasnije mogu skupo koštati.

Sa dugogodišnjim iskustvom u opremanju ugostiteljskih objekata i stalnim uvođenjem tehnoloških inovacija, nudimo Vam jedinstveno rešenje za projekat kuhinje.

Contessa d.o.o. nudi veliki izbor opreme koja odgovara profesionalnim kuhinjskim potrebama: prijem sirovina, priprema, termička obrada, distribucija, skladištenje, pranje sudova – sve što je potrebno za opremanje profesionalne kuhinje.

Idejno rešenje i projektovanje profesionalnih kuhinja je besplatno uz kupovinu opreme iz naše ponude.

Još jednom se zahvaljujemo svim klijentima koji su nam ukazali poverenje.