Sous vide aparati

Profesionalni visoko precizni sous vide aparati za kuvanje na niskim temperaturama. Uređaji za sporo kuvanje u vakuum kesama, sa preciznim održavanjem zadate temperature 0,01ºC u rasponu 5 do 95 ºC, sa kapacitetima od 15 do 120 litara vode.

Primera radi u 56 litara vode sa sous vide aparatom, termički se može obrađivati do 120 porcija od 200gr što je ukupno 24 kilograma hrane u jednom ciklusu.

Kuvanje u vakuumu

  • sous vide uređaji garantuju kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi (0.01 ºC)
  • produžen rok trajanja hrane koja je termički obradjena na niskoj temperaturi
  • omogućava kuvanje hrane u sopstvenom soku ili marinadi
  • očuvanje kvaliteta proizvoda, uz poboljšan ukus i prirodnu teksturu
  • smanjen gubitak na težini proizvoda

Sous vide kuvanje u vakuumu se koriste za pripremu mesa, povrća, ribe ili poslastica. Meso koje je termički obrađeno u sosu vide procesu kuvanja i nakon toga uskaldišteno u frižider, dovoljno je samo par minuta grillovati na ploči ili tiganju, kako bi postiglo tempearaturu za serviranje i dobilo grill tragove. Moguće je pripremati i gotova jela, gde se svi sastojci i začini, pre kuvanja vakuumiraju pomoću vakuum pakerica i zatim potapaju u kadu sa vodom i sous vide cooker-om. Znatno skraćen proces pripreme uz sous vide i što je najvažnije – smanjeni su rashodi.

HOME » kuhinjska oprema » Sous vide

Prikaz 1–16 od 18 proizvoda

Posude za Sous Vide (3)

Sammic sous-vide needle probe 1180090

162  cena bez PDV-a

Sonda jezgra za sous vide (core probe za Sammic SmartVide aparate)

Omogućava korisniku da prati temperaturu proizvoda tokom celog ciklusa suvidiranja.

  • Temperaturni opseg: 5ºC- 95ºC (41-203ºF)
  • Sonda Ø1 mm, dužine 100 mm
  • Dužina kabla 80 mm (3,15 inča)

Na listi NSF-a u kombinaciji sa imerzionom cirkulacijom SmartVide 5 / 7 / 9 / XL.

Sous vide aparat SmartVide 5 Sammic

802  cena bez PDV-a

Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama u vakuumu.

Pouzdan, jednostavan za upotrebu.

Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.

  • temperatura od 5 ºC do 95 ºC
  • preciznost 0.01 ºC
  • tajmer: 1 minut - 99 sati
  • 30 litara vode
  • 1.600 W
  • bluetooth povezivanje za izveštaj na kraju ciklusa
  • HACCP kontroler
  • opcionalno sonda jezgra
  • frimware update

Prenosni uređaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 30 lit. vode.

https://youtu.be/nlXC_WQMAjM

Sous vide aparat SmartVide 7 Sammic

1.002  cena bez PDV-a

Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama.

Pouzdan, jednostavan za upotrebu.

Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.

  • temperatura od 5 ºC do 95 ºC
  • preciznost 0.01 ºC
  • tajmer: 1 minut - 99 sati
  • bluetooth povezivanje
  • HACCP kontroler
  • opcionalno sonda jezgra
  • frimware update

Prenosni uredjaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 56 lit. vode.

https://youtu.be/nlXC_WQMAjM?si=7LV46t5mPW5KveJ6

Sous vide aparat SmartVide 9 Sammic

1.241  cena bez PDV-a

Immersion Circulator SmartVide 9

Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama.

Pouzdan, jednostavan za upotrebu.

Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.

  • temperatura od 5 ºC do 95 ºC
  • preciznost 0.01 ºC
  • tajmer: 1 minut - 99 sati
  • bluetooth povezivanje
  • HACCP kontroler
  • opcionalno sonda jezgra
  • frimware update

Prenosni uređaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 56 lit. vode.

https://youtu.be/nlXC_WQMAjM?si=7LV46t5mPW5KveJ6

Grejani tank Sammic 120P

2.088  cena bez PDV-a

Grejani tank za sous video, povezan i kontrolisan preko SmartVide XL, za brže postizanje podešene temperature.

  • povezan i kontrolisan pomoću SmartVide XL aparata;
  • inteligentna interakcija omogućava optimizaciju vremena grejanja;
  • posebno korisno za kuvanje veoma hladnih ili smrznutih proizvoda;
  • nspravljen od nerđajućeg čelika;
  • slavina za punjenje vodom;
  • ventil za ispuštanje vode;

Grejani tank za sous vide kuvanje funkcioniše uz SmartVide XL aparat.

Sous vide aparat Sammic SmartVide XL

1.498  cena bez PDV-a

Najbolji profesionalni sous vide aparat firme Sammic - SmartVide XL

Pouzdan, jednostavan za upotrebu.

Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.

  • temperatura od 5 ºC do 95 ºC
  • preciznost 0.01 ºC
  • tajmer: 1 minut - 99 sati
  • bluetooth/Wi-Fi povezivanje
  • Wi-Fi povezivanje za update software-a
  • HACCP kontroler
  • opcionalno sonda jezgra
  • frimware update

Prenosni uređaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 120 lit. vode.

SOFTCOOKER Wi-food X NFC SIRMAN sous vide

846  cena bez PDV-a

Sirman Wi-food X NFC (wi-fi) softcooker (sous vide) aparat za kuvanje na niskim temperaturama  u vakuumu

NFC verzija sous vide aparata ima mogućnost bežičnog očitavanja temperature proizvoda uz pomoć opcionalnih SWP sondi - Sofcooker Wireless Probe

https://youtu.be/ox-KmYWQAXM

SOFTCOOKER Wi-food SIRMAN sous vide

820  cena bez PDV-a

Sirmanov Wi-food (wi-fi) softcooker aparat (sous vide uređaj) omogućava Vam pristup velikom broju oprobanih i testiranih recepata, putem besplatne aplikacije za mobilni telefon. Recepti mogu biti sačuvani i podeljeni, Vaš restoran može biti reklamiran besplatno putem ove aplikacije u samo par koraka. Sve ovo dolazi uz moćni i fleksibilni softcooker sa touch screen ekranom visoke rezolucije.

Sous vide tehnologija pripreme namirnica:

  • Precizno održavanje temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • IP67 zaštita touch screen 5"
  • Kućište od anodiziranog aluminijuma sa ABS plastikom
  • Kačenje na posudu sa klipsom
  • Automatsko gašenje u slučaju vađenja uređaja iz posude
  • Sous vide aparat sa pumpom za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Aplikacijom se može upravljati sa nekoliko uređaja
  • Kuvanje u više faza

Unapređen model u odnosu na tradicionalni SOFTCOOKER Sirman Y09.

https://youtu.be/9_D7R4WjRpI

Aplikacija za wi-fi softcooker dostupna na:

www.softcooker.com

SOFTCOOKER Sirman XP

790  cena bez PDV-a

Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKER kuvanje u vakuumu.

Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 5 programa
  • IP X3 kućište od nerdjajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 16,5 cm
  • Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude sa vodom
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Ručica za lako prenošenje sous vide uredjaja

Opcionalno:

  • INOX kontejner za sporo kuvanje 1/1 i 2/1 GN termoizolovan
  • Poklopac kontejnera
  • separator vakuum kesa
  • Nosač softcookera za posude do 80 litara

SOFTCOOKER Sirman Sr Bi 2/3 GN Wi-food

715  cena bez PDV-a

Sous vide aparat sa Wi-Fi kontrolom, profesionalni - visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom i slavinom za ispuštanje vode.

Uređaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Eksterni kontroler sa magnetnom montažom na zid
  • Wi-Fi konekcija sa mobilnim telefonom (besplatna aplikacija)
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 10 programa + neograničeno programa preko aplikacije
  • Kućište od nerđajućeg čelika
  • Posuda kapaciteta 19 litara
  • Ujednačena temperatura bez cirkulacije vode
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručice za lako prenošenje sous vide aparata
  • Slavina sa kugličnim ventilom za ispuštanje vode iz sous vide bazena

SOFTCOOKER Sirman XP S 1/1 GN

523  cena bez PDV-a

Sous vide aparat, profesionalni - visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom.

Uređaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 25 programa
  • Kućište od nerđajućeg čelika
  • Posuda kapaciteta 26,5 litara
  • Ujednačena temperatura bez cirkulacije vode
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručica za lako prenošenje sous vide aparata

SOFTCOOKER Sirman XP S 2/3 GN

432  cena bez PDV-a

Sous vide aparat sa bazenom.

Visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom.

Uređaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 25 programa
  • Kućište od nerđajućeg čelika
  • Posuda kapaciteta 16,5 litara
  • Ujednačena temperatura bez cirkulacije vode
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručice za lako prenošenje sous vide aparata

SOFTCOOKER Sirman XP Sr 1/1 GN

633  cena bez PDV-a

Sous vide aparat, profesionalni - visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom i slavinom za ispuštanje vode.

Uređaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 25 programa
  • Kućište od nerđajućeg čelika
  • Posuda kapaciteta 29 litara
  • Ujednačena temperatura bez cirkulacije vode
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručice za lako prenošenje sous vide aparata
  • Slavina sa kugličnim ventilom za ispuštanje vode iz sous vide bazena

SOFTCOOKER Sirman XP Sr 2/3 GN

513  cena bez PDV-a

Najmanji porfesionalni sous vide aparat sa termoizolovanom posudom i slavinom za ispuštanje vode

Uređaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 25 programa
  • Kućište od nerđajućeg čelika
  • Posuda kapaciteta 19 litara
  • Ujednačena temperatura bez cirkulacije vode
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručice za lako prenošenje sous vide aparata
  • Slavina sa kugličnim ventilom za ispuštanje vode iz sous vide bazena

SOFTCOOKER Light Sirman

Original price was: 215 €.Current price is: 194 €. cena bez PDV-a

Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKER

Hobi aparat za početnike u sous vide pripremi hrane

Uređaj za termičku obradu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno podešavanje temperature °C 25 ÷ 90
  • Kapacitet do 20 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerđajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 18 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude

Opcionalno:

  • INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
  • Poklopac kontejnera

Sirman Softcooker Light je idealan uređaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.

Sous vide (francuski izraz za "pod vakumom") koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 72h).

Sous-Vide stick Bartscher SV ST15L

169  cena bez PDV-a

Štapni sous vide aparat

Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 20 ÷ 95
  • Vremenski tajmer 1 minut do 59h i 59 minuta
  • Kapacitet do 15 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 19 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude

Opcionalno:

  • INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
  • Poklopac kontejnera

Štapni sous vide aparat je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.

Sous vide (francuski izraz za "pod vakumom") koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)