Sous vide aparati

Profesionalni visoko precizni sous vide aparati za kuvanje na niskim temperaturama. Uredjaji za sporo kuvanje u vakuum kesama, sa preciznim održavanjem zadate temperature 0,01ºC u rasponu 5 do 95 ºC, sa kapacitetima do 56 litara vode, gde se može termički obradjivati do 120 porcija od 200gr što je ukupno 24 kilograma hrane u jednom ciklusu.

Kuvanje u vakuumu

  • sous vide uredjaji garantuju kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi (0.01 ºC)
  • produžen rok trajanja hrane koja je termički obradjena na niskoj temperaturi
  • omogućava kuvanje hrane u sopstvenom soku ili marinadi
  • očuvanje kvaliteta proizvoda, uz poboljšan ukus i prirodnu teksturu
  • smanjen gubitak na težini proizvoda

Sous vide kuvanje u vakuumu se koriste za pripremu mesa, povrća, ribe ili poslastica. Meso koje je termički obradjeno u sosu vide procesu kuvanja i nakon toga uskaldišteno u frižider, dovoljno je samo par minuta grillovati na ploči ili tiganju, kako bi postiglo tempearaturu i dobilo grill tragove. Moguće je pripremati i gotova jela, gde se svi sastojci i začini, pre kuvanja vakuumiraju pomoću vakuum pakerica i zatim potapaju u kadu sa vodom i sous vide cooker-om. Znatno skraćen proces pripreme uz sous vide i što je najvažnije – smanjeni su rashodi.

HOME » kuhinjska oprema » Sous vide

Prikazani svi od ukupno 5 proizvoda

Sous vide aparat SmartVide 5 Sammic

745 +PDV

Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama u vakuumu.

Pouzdan, jednostavan za upotrebu.

Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.

  • temperatura od 5 ºC do 95 ºC
  • preciznost 0.01 ºC
  • tajmer: 1 minut - 99 sati
  • 30 litara vode
  • 1.600 W
  • bluetooth povezivanje za izveštaj na kraju ciklusa
  • HACCP kontroler
  • opcionalno sonda jezgra
  • frimware update

Prenosni uredjaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 30 lit. vode.

https://youtu.be/nlXC_WQMAjM

Sous vide aparat SmartVide 7 Sammic

782 +PDV

Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama.

Pouzdan, jednostavan za upotrebu.

Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.

  • temperatura od 5 ºC do 95 ºC
  • preciznost 0.01 ºC
  • tajmer: 1 minut - 99 sati
  • bluetooth povezivanje
  • HACCP kontroler
  • opcionalno sonda jezgra
  • frimware update

Prenosni uredjaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 56 lit. vode.

https://youtu.be/wQnX4J2D838

SOFTCOOKER Wi-food SIRMAN sous vide

740 +PDV
Sirmanov Wi-food (wi-fi) softcooker aparat (sosu vide uredjaj) omogućava Vam pristup velikom broju oprobanih i testiranih recepata, putem besplatne aplikacije za mobilni telefon. Recepti mogu biti sačuvani i podeljeni, Vaš restoran može biti reklamiran besplatno putem ove aplikacije u samo par koraka. Sve ovo dolazi uz moćni i fleksibilni softcooker sa touch screen ekranom visoke rezolucije.Sous vide tehnologija pripreme namirnica:
  • Precizno održavanje temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • IP67 zaštita touch screen 5"
  • Kućište od anodiziranog aluminijuma sa ABS plastikom
  • Kačenje na posudu sa klipsom
  • Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude
  • Sous vide aparat sa pumpom za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Aplikacijom se može upravljati sa nekoliko uredjaja
  • Kuvanje u više faza
Unapredjen model u odnosu na tradicionalni SOFTCOOKER Sirman Y09.Aplikacija za wi-fi softcooker dostupna na: www.softcooker.com

SOFTCOOKER Sirman Y09

609 +PDV

Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKER kuvanje u vakuumu.

Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 5 programa
  • IP X3 kućište od nerdjajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 16,5 cm
  • Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude sa vodom
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Ručica za lako prenošenje sous vide uredjaja

Opcionalno:

  • INOX kontejner za sporo kuvanje 1/1 i 2/1 GN termoizolovan
  • Poklopac kontejnera
  • separator vakuum kesa
  • Nosač softcookera za posude do 80 litara

SOFTCOOKER Light Sirman

170 +PDV
Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKERUredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
  • Precizno održavanje podešene temperature °C 25 ÷ 90
  • Kapacitet do 20 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 18 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude
Opcionalno:
  • INOX kontejner za sporo kuvanje 1/1 GN termoizolovan
  • Poklopac kontejnera
Sirman Softcooker Light je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.Sous vide (francuski izraz za "pod vakumom") koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 72h).