- Espresso kafa2 proizvoda
- Barska oprema391 proizvod
- Mašine za pranje čaša35 proizvoda
- Kafe aparati49 proizvoda
- Aparati za tople napitke8 proizvoda
- Ledomati61 proizvod
- Drobilice za led7 proizvoda
- Blenderi13 proizvoda
- Multimikseri2 proizvoda
- Cedilice agruma15 proizvoda
- Sokovnici8 proizvoda
- Mikseri za nes4 proizvoda
- Šlagomati1 proizvod
- Topla čokolada6 proizvoda
- Tretman vode7 proizvoda
- Hlađenje pića106 proizvoda
- Fast food546 proizvoda
- Preklopni tosteri32 proizvoda
- Tosteri17 proizvoda
- Roštilji98 proizvoda
- Friteze81 proizvod
- Šporeti i rešoi32 proizvoda
- Hot-dog13 proizvoda
- Doner & Gyros38 proizvoda
- Pasta cooker7 proizvoda
- Waffle26 proizvoda
- Palačinkare15 proizvoda
- Hladne vitrine17 proizvoda
- Salatare27 proizvoda
- Grejanje hrane86 proizvoda
- Fontane za limunadu26 proizvoda
- Slush aparati14 proizvoda
- Pizza oprema271 proizvod
- Kuhinjska oprema1.763 proizvoda
- Mašine za pranje79 proizvoda
- Termo blok719 proizvoda
- Konvektomati142 proizvoda
- Regeneratori1 proizvod
- Salamanderi13 proizvoda
- Mikrotalasne rerne24 proizvoda
- Peći na ćumur17 proizvoda
- Sous vide18 proizvoda
- Vakuum mašine33 proizvoda
- Mlinovi za meso51 proizvod
- Mesoreznice45 proizvoda
- Kuteri49 proizvoda
- Univerzalne seckalice50 proizvoda
- Štapni blenderi / ručni mikseri20 proizvoda
- Multifunkcionalni uređaji5 proizvoda
- Pranje i sušenje povrća4 proizvoda
- Ljuštilice za krompir/luk22 proizvoda
- Planetarni mikseri57 proizvoda
- Pasta mašine17 proizvoda
- Transport hrane15 proizvoda
- Grejanje tanjira5 proizvoda
- Otvarači za konzerve4 proizvoda
- Pakovanje hrane7 proizvoda
- Omekšivači vode7 proizvoda
- Rashladna oprema699 proizvoda
- Blast Chiller & Shock Freezer37 proizvoda
- Vertikalni uređaji125 proizvoda
- Hladni stolovi180 proizvoda
- Rashladne komore48 proizvoda
- Salatare30 proizvoda
- Izložbene vitrine33 proizvoda
- Vitrine za meso8 proizvoda
- Vitrine za kolače43 proizvoda
- Vitrine za sladoled59 proizvoda
- Frižideri za piće86 proizvoda
- Otvorene vitrine4 proizvoda
- Rashlada za markete127 proizvoda
- Vinski frižideri23 proizvoda
- Pekarska oprema102 proizvoda
- Obrada mesa196 proizvoda
- Samoposlužne linije34 proizvoda
- Hotelska oprema40 proizvoda
- Pranje i sušenje veša0 proizvoda
- Ledomati99 proizvoda
- Aparati za sladoled16 proizvoda
- Neutralni elementi185 proizvoda
- Sanitarni umivaonici2 proizvoda
- Viseći ormarići14 proizvoda
- Zidne police5 proizvoda
- Police / stalaže20 proizvoda
- Ormani20 proizvoda
- Ventilacione haube12 proizvoda
- Radni stolovi25 proizvoda
- Sudopere32 proizvoda
- Slavine7 proizvoda
- Kante27 proizvoda
- Kolica za plehove8 proizvoda
- Kolica21 proizvod
- Pepeljare8 proizvoda
- GN posude30 proizvoda
- Laboratorijska oprema2 proizvoda
- Ostala oprema70 proizvoda
- Hemijska sredstva10 proizvoda
- Rezervni delovi14 proizvoda
Regeneratori su sistemi za održavanje i regeneraciju, koji regenerišu gotova jela i održavaju ih na temperaturi za posluživanje, dizajnirani da zadovolje današnje ugostiteljske potrebe za kvalitetnom hranom, u kombinaciji sa sve većom produktivnošću.

Regeneracija gotove hrane
Sistemi za kuvanje na niskim temperaturama i održavanje pripremljene hrane
Statičke električne peći za održavanje temperature, omogućavaju čuvanje unapred pripremljene hrane, na temperaturi serviranja , bez opasnosti od isušivanja ili prekuvavanja. Hrana se može kuvati u na nisoj temperaturi zahvaljujući unutrašnjoj sondi.
U poređenju sa konvencionalnom pećnicom, toplota unutar komore za kuvanje se održava na konstantnijoj temperaturi zahvaljujući izolovanim punim vratima (bez stakla), uz značajno smanjenjn gubitak toplote. Kontrolisani sistem mlazne emisije omogućava održavanje i ponovno zagrevanje hrane, uz pomoć programabilnog sistema naizmenične rotacije ventilatora, koji se može podesiti prema vrsti jela i njegovoj recepturi.
Karakteristike regeneratora hrane
- HACCP bezbednost i higijena hrane:
regeneracijske peći održavaju hranu na temperaturi između
60°C i 90°C - Jednostavne za transport i instalaciju: regeneracijske peći za držanje su lagane, dovoljno je da se priključe na električno napajanje i spremne su za rad
Prednosti regeneracijskih peći
- Optimizovana procedura rada: koristi se u kombinaciji sa konvektomatima, hrana može biti spremana preko noći i čuvana na servirnoj temperaturi.
- Veća fleksibilnost tokom pripreme i serviranja hrane: čuvanje hrane na temperaturi serviranja olakšava rad u kuhinji.

Ventilatorske peći za regeneraciju omogućavaju da se prethodno pripremljena i u šok komori ohlađena hrana, vrati na temperaturu serviranja.
- Regeneracija sa pozitivne (+2°C) ili negativne (-18°C) temperature.
- HACCP bezbednost i higijena hrane: unutrašnja sonda omogućava očuvanje hrane i proizvoda na temperaturi od preko 65°C, sa velikom preciznošću.
- Automatski sistem za dodavanje vlage u pripremljenu hranu koja se regeneriše.
- Komora za regeneraciju, samostojećih modela, može se koristiti u kombinaciji sa kolicima za konvektomate.
- Programi za regeneraciju i održavanje, mogu se podešavati prema potrebama korisnika.
- Podesiva brzina ventilatora.
- Sistem „cook & chill“ (kuvati, ohladiti, uskladištiti i regenerisati) omogućava značajno smanjenje rada u kuhinji, optimizuje kupovinu sirovina, te na taj način smanjenjuje i rashode.
- Veća fleksibilnost i prilagodljivost u zadovoljavanju potreba kupaca.

Za razliku od konvencionalnih peći, koje lako mogu prekuvati hranu tokom regeneracije, sistem za vlaženje visoke preciznosti u elektronski kontrolisanoj peći za održavanje i regeneraciju, čuva hranu na optimalnoj temperaturi bez sušenja ili prekuvavanja.
Maksimalna radna temperatura, u zavisnosti od modela, iznosi 120°C, odnosno 160°C, sa niskom potrošnjom električne energije i mogućnošću pripreme hrane tokom noći – overnight cooking.
Giorik RIBOX peći za održavanje temperature i regeneraciju, su stabilne i strukturno čvrste, dovoljno da izdrže čak i udarce u transportu. Manji modeli su opremljeni ergonomskim ručkama, koje čine ove pećnice lako prenosivim i mogu se postaviti na bilo koju ravnu površinu. Pogodne su za rad na terenu, prilikom organizovanja keteringa na lokaciji klijenta.
Proizvodi koji se mogu regenerisati i održavati na temperaturi serviranja:
- Gastro-Norm tacne: pečena i kremasta
jela, gratinirana jela (lazanje, palačinke,
kaneloni), njoke i jela od testenina (generalno), pečenje, dinstana jela – teletina i junetina, variva, povrće – gratinirano ili sotirano. - Gotova jela u posudama od folije u pojedinačnim i drugim veličinama porcija, za menze i ketering.
Prikazan jedan rezultat