Autorska prava

Contessa d.o.o. ima autorska prava i ovlašćenja svojih dobavljača, za prikaz sadržaja na web sajtu www.contessa.rs:

  • autorskih tekstova – opisa proizvoda i blog tekstova
  • vizuelnih i audio materijala
  • baze podataka
  • strukture web sajta www.contessa.rs
  • programskih kodova

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta www.contessa.rs, bez dozvole vlasnika autorskih prava Contessa d.o.o., smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dizajn ovog web sajta i svih njegovih materijala, uključujući, ali ne ograničavajući se na njegov software ili HTML kod, skripte, tekst, umetnička dela, fotografije, slike, dizajn, video, audio i pisani i drugi materijali koji se pojavljuju kao deo ovog web sajta, zaštićeni su Zakonom o autorskim i srodnim pravima („Sl. glasnik RS“, br. 104/2009, 99/2011, 119/2012, 29/2016 – odluka US i 66/2019) i drugim međunarodnim zakonima i ugovorima. 

Svi sadržaji koje obezbeđuje Contessa d.o.o., na domenu www.contessa.rs, mogu se koristiti samo za prezentaciju proizvoda koje uvozi i distribuira Contessa d.o.o..

Ova ograničena licenca podleže sledećim ograničenjima:

  • Ne sme se kopirati, reprodukovati, objavljivati, preneti, distribuirati, izvoditi, prikazivati, modifikovati, kreirati izvedene radove, prodavati, licencirati, dozvoliti drugima da kopiraju ili na drugi način iskoristite ovu web lokaciju, niti bilo koji od sadržaja ili bilo koji povezani software;
  • Ne može se pristupiti niti koristiti web lokacija www.contessa.rs za bilo koju konkurentnu ili komercijalnu svrhu;

Neovlašćeno kopiranje, izmena, distribucija, prenos, performanse, prikazivanje, prodaja ili druga upotreba sadržaja je zabranjena. Contessa d.o.o. može oduzeti ovu ograničenu licencu u bilo kom trenutku iz bilo kog razloga ili bez razloga. Bilo koja neovlašćena upotreba Contessa d.o.o. sadržaja, kao što je uokvirivanje (frame), povezivanje ili druga asocijacija sa sadržajem ili informacijama koje ne potiču sa web stranice Contessa d.o.o. ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava Contessa d.o.o., smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Povezivanje domena www.contessa.rs na bilo koju web stranicu je takođe zabranjeno.

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova, mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vam pošaljemo upozorenje, da Vas prijavimo nadležnim državnim organima i podnesemo tužbu.