Samoposlužne linije

Samoposlužne linije Self 700 čine sistem iznenadjujućih pogodnosti, fleksibilnosti i dinamičnisti, dizajniran da Vam ponudi najviše prednosti od Vaše investicije. Širok spektar elemenata, praktičnog pribora i materijala upotpunjuje liniju Self 700 i nudi najbolji odgovor da zadovolji sve Vaše potrebe za funkcionalnošću i ergonomijom.

Tehnologija, estetika i konstrukcija od nerđajućeg čelika 18/10, čine proizvod visokokvalitetnim i izuzetno pouzdanim. Linija se proizvodi sa velikom pažnjom posvećenom na detalje, a u skladu sa visokim Emainox standardima.

Self 700 linije za samoposluživanje predstavljaju idealno rešenje za sve one slučajeve kada je potrebno optimizovati sastav linije čestim promenama u rasporedu elemenata:

  • Aerodromi
  • Železničke stanice
  • Autogrill - fast food objekti na atuoputu
  • Restorani brze hrane
  • Ketering objekti
samoposlužne linije
linije za samoposluživanje
linije za samoposluživanje

SELF 700 KINDER samoposlužne linije

Kada delite obroke deci, neophodno je da ona lako vide i dohvate željenu hranu.

KINDER line, uz očuvanje karakteristika i dodataka standardnog Self 700, sastoji se od donjih elemenata visine modula od samo 800 mm.

Karakteristike higijene, sigurnosti i praktičnosti koje su zastupljene u svim Emainox proizvodima posebno su važne kada se deca sama poslužuju.

Linija Self 700 Kinder je optimalno rešenje za upotrebu u restoranima osnovnih i srednjih škola.

 

Emainox bain-marie i staklokeramički grejni elementi održavaju Vaše posuđe na pravoj temperaturi. Grejani ormari, pogodni za držanje tanjira, opremljeni su odvojenim sistemom grejanja i kontrolišu se pomoću nezavisnih termostata. Sve ovo uz uobičajenu pouzdanost Emainox uredjaja i u skladu sa važećim bezbednosnim propisima – CE standard.

Statično hladjenje izložbenih vitrina i upuštenih bazena, upotreba ventiliranih isparivača u vitrinama i kabinetima, sve ovo kako bi se osigurao najviši nivo tehnologije u različitim uredjajima.

samoposlužne linije
self service linije

Self 700 je protočna linija sa samonosećim strukturama, s mogućnošću spajanja jednostavnim postavljanjem modula jedan pored drugog ili trajnim pričvršćivanjem u liniju pomoću dodataka za spajanje i povezivanje.

Emainox je ponosan što svojim klijentima nudi 30 godina iskustva u projektovanju i izradi samoposlužnih linija.

Ormarići, kase, ugaoni i potporni elementi: široka ponuda omogućava Vam da pronađete pravo rešenje za svoje potrebe.

Prednja i bočna obloga mogu se prilagoditi na Vaš zahtev kako bi udovoljile estetskim potrebama postavke u samom objektu.

Kao alternativu standardnoj verziji, možete zatražiti panele u širokom spektru boja, laminirane, metalne (INOX) ili obložene raznim vrstama drvenih materijala.

Uz izuzetnu fleksibilnost, Self 700 pruža gotovo beskrajne mogućnosti prilagodjavanja. Širok asortiman dodatne opreme omogućava Vm da liniju prilagodite različitim tehničkim i estetskim potrebama.

 
  • EMAINOX Supreme
  • EMAINOX Self 700
  • EMAINOX Self 800

HOME » Samoposlužne linije

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.