Linije za pranje posudja - tunelske mašine

Tunelske mašine za pranje posudja, koriste se gde je veliki obim posla, a traže se visoke performanse, održivi troškovi rada i jednostavne intuitivne komande, na mestima kao što su hoteli, veliki restorani, menze, bolnice, škole itd. Svi modeli se mogu napajati bilo električnom energijom ili parom (konekcija na postojeći generator pare). 

 

Moduli linije za pranje sudova

  • pretpranje posudja
  • pranje posudja
  • ispiranje posudja
  • sušenje posudja

Modularne mašine za pranje posudja imaju dvostruku pokretnu traku, sistem sa dve bočne vođice od nerđajućeg čelika i 3 brzine kretanja unapred (INVERTER kontrola) sa elektromehaničkim kontrolama ili Touch SCREEN komandama po želji kupca. Kontrolni sistem se nalazi u gornjem delu mašine i lako je dostupan tokom redovnog održavanja mašine. Tank za pranje i bojler napravljeni su od nerđajućeg čelika AISI 316 kako bi se obezbedio duži vek trajanja i otpornost na hemijske supstance: deterdžente i sredstva za ispiranje.

Ako sistem automatskog pranja posudja uključuje i modul za sušenje, on se takođe može kontrolisati radi optimizacije potrošnje električne energije. Linijske mašine za pranje nude i funkciju ispiranja hladnom vodom (za lomljivo/krhko posudje). Temperature pranja i ispiranja, korisnik može sam prilagoditi svojim specifičnim i promenljivim potrebama. Touch modul konstantno nadgleda sve funkcije u radu. Detalji svih grešaka u radu se čuvaju i mogu se prebaciti na USB memoriju za potrebe servisne službe, kao i osobe zadužene za sprovodjenje HACCP kontrole samog objekta.

Jasan prikaz svih poruka upozorenja znači da možete odmah intervenisati i tako iskoristiti maksimalan potencijal tunelskih mašina za pranje posudja. Modularne linije za pranje tanjira su opremljene uredjajem za uštedu energije na svim modulima radi optimizacije potrošnje vode i električne energije, kako bi uvek bili radili prema stvarnom opterećenju. Mašine imaju sistem trostrukog završnog ispiranja – savršen učinak pranja. Tunelski sistemi za pranje posudja mogu biti opremljeni efikasnim sistemom sušenja tako da se posudje, tanjiri, poslužavnici … mogu ponovo koristiti odmah nakon pranja – savršeno osušeno.

HOME » kuhinjska oprema » Mašine za pranje » Linije za pranje

Prikazan jedan rezultat

Kolica za korpe SIRMAN TROL DW

173  +PDV

Kolica za korpe mašine za pranje tanjira Kočnica na 2 točka Izrada INOX

Nosivost do 50 kg