Giorik SH20 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toploteSalamanderi su otvoreni uredjaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 2/3 GN
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toploteSalamanderi su otvoreni uredjaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Salamander grill ASM-45 Atalay
Električni salamander grill.
Korisna grejna površina 450x300 mm
Salamander grill ASM-65 Atalay
Električni salamander grill.
Korisna grejna površina 650x300 mm
Salamander REMTA S13
Salamander je otvoreni uredjaj koji generiše toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornjem delu uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane .Salamander se koristi za gratiniranje, zagrevanje već gotove hrane ili održavanje temperature do serviranja. Na salamanderu možete grilovati ribu ili meso, tostirati hleb, pa čak i ispeći zamrznutu polugotovu pizzu. Nezaobilazni uredjaj svake profesionalne kuhinje, sa širokim spektrom mogućnosti.grejna površina 370x330 mm
Giorik SH40 Hi-Lite Salamander
Giorik SH40 Hi-Lite Salamander- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sekundi
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toploteSalamanderi su otvoreni uredjaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...grejna površina 4/3 GN
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
Hi-Tech salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toploteSalamanderi su otvoreni uredjaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Giorik ST40 Hi-Touch Salamander
Hi-Tech salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toploteSalamanderi su otvoreni uredjaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...