GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji – najbolji kuhinjski salamander.
Kontrolni panel sa touchpad funkcijom
3 moda rada:
- COOK: priprema hrane prema zadatim parametrima
- HOLD: održavanje temperature gotovog jela izborom od 8 podešavanja temperature u rasponu od 40-70°C
- PROGRAM (P1, P2, P3): priprema hrane, a zatim održavanje zadate temperature. Podešavanje može biti uneto u memoriju.
- DISH DETECTOR: prepoznavanje posude – elektronska kontrola prima startni signal, uključuje grejače, prilikom stavljanja posude sa hranom na grill rešetku.
Uklanjanjem posude, grejači se automatski gase. Salamander i dalje može biti pokrenut ili zaustavljen manuelnim putem.
Patentirani sistem grejanja sa elementima smeštenim u posebnom reflektirajućem keramičkom kućištu i zaštićen staklenim difuzorom koji povećava toplotni prenos i omogućava da se postigne temperatura prirpreme za samo 8 sekundi
Grejna površina sa rešetkom od nerđajućeg čelika
Upravljački panel sa ekranom za podešavanje vremena rada od 5 sekundi do 15 minuta sa koracma od 5 sekundi
Na kraju programiranog ciklus rada, koji se može sačuvati u memoriji za trenutno ponavljanje, Hi-touch model ima funkciju automatskog zaustavljanja sa zvučnom signalizacijom
Zidni nosač od nerđajućeg čelika isporučuje se uz salamander (ušteda radnog prostora u kuhinji)
Salamander GIORIK je dostupan i u Hi-Lite verziji
Kuhinjski salamanderi
Salamander grill 590 Maxima
Salamander grill sa sistemom podizanja
- korisna grejna površina 590x320 mm
- podesiva visina 0-140h mm
- nezavisna termostatska kontrola leve i desne polovine
- reflektujuća površina iznad grejača
- lift sistem za održavanje željene visine grejača
- konstrukcija od nerđajućeg čelika
- demontažna rešetka sa posudom za otpad
Salamander se koristi za grilovanje, gratiniranje, podgrevanje i održavanje servirne temperature hrane.
https://youtu.be/qdMi71Ow0FQGiorik SH20 Hi-Lite Salamander
Salamander za gratiniranje, grill-ovanje, podgrevanje i održavanje temperature hrane pre izdavanja
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uredjaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uredjaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 2/3 GN
Salamander grill 790 Maxima
Salamander grill sa sistemom podizanja
- korisna grejna površina 790x320 mm
- podesiva visina 0-140h mm
- nezavisna termostatska kontrola leve i desne polovine
- reflektujuća površina iznad grejača
- lift sistem za održavanje željene visine grejača
- konstrukcija od nerđajućeg čelika
- demontažna rešetka sa posudom za otpad
Salamander se koristi za grilovanje, gratiniranje, podgrevanje i održavanje servirne temperature hrane.
https://youtu.be/qdMi71Ow0FQGiorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Bartscher Lift Salamander 400-1Z-P
Stoni kuhinjksi salamander sa liftom, koristi se za gratiniranje, zagrevanje već gotove hrane ili održavanje temperature do serviranja. Na salamanderu možete grilovati ribu ili meso, tostirati hleb, pa čak i ispeći zamrznutu polugotovu pizzu.
- grejna površina 430x300 mm
- visina 160h mm
- temperatura do 400°C
Bartscher Lift Salamander 500-1Z
Salamander je otvoreni uređaj koji generiše toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornjem delu uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi - lift sistem, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane .
Salamander sa liftom, koristi se za gratiniranje, zagrevanje već gotove hrane ili održavanje temperature do serviranja. Na salamanderu možete grilovati ribu ili meso, tostirati hleb, pa čak i ispeći zamrznutu polugotovu pizzu. Nezaobilazni uređaj svake profesionalne kuhinje, sa širokim spektrom mogućnosti.
- grejna površina 370x330 mm
- temperatura do 400°C
Salamander grill 440 Maxima
Salamander grill sa sistemom podizanja
- korisna grejna površina 440x320 mm
- podesiva visina 0-140h mm
- termostatska kontrola
- reflektujuća površina iznad grejača
- lift sistem za održavanje željene visine grejača
- konstrukcija od nerđajućeg čelika
- demontažna rešetka sa posudom za otpad
Salamander se koristi za grilovanje, gratiniranje, podgrevanje i održavanje servirne temperature hrane.
https://youtu.be/qdMi71Ow0FQGiorik SH40 Hi-Lite Salamander
Giorik SH40 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za rada u rekordnom vremenu <8 sekundi
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 4/3 GN
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Giorik ST40 Hi-Touch Salamander
Hi-Tech kuhinjski salamander pruža merljive uštede troškova i optimizuje radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 4/3 GN