Peći na ćumur

Peći na ćumur su idealne za grillovanje i pečenje svih vrsta hrane, od jela sa pirinčem do mesa ili povrća. Jela će imati jedinstven ukus pripreme na roštilju, a sve to unutar kuhinje zahvaljujući zatvorenom sistemu pećnice na ćumur.

Peći na ćumur su savršena kombinacija roštilja i rerne, spajajući u jednom uredjaju najbolje od dva načina pripreme hrane.

Peći i roštilji na drveni ugalj savršeno funkcionišu sa ćumurom, ali mogu se dodati i mali komadi drveta. Bez potrebe za bilo kakvim priključcima za struju ili gas, PIRA peći i roštilji savršeni su uredjaji koji nude autentičan ukus, aromu, sočnost i savršenu teksturu na žaru u svakom jelu.

Uz PIRA CHARCOAL OVENS, peći na drveni ugalj, ušteda je do 40 % na uglju u odnosu na tradicionalne roštilje. Istovremeno se štedi i mnogo vremena, jer je priprema hrane do 35 % brža nego na otvorenom grill roštilju.

Prednosti koje izdvajaju PIRA peći na ćumur

  • Piracold: sistem za čuvanje toplote i izolacija koji smanjuju spoljašnju temperaturu, potrošnju ćumura i olakšavaju rad - tempertura kućišta 60° C kada je u komori 250° C
  • ugradjen kolektor za ulja i masti koji daje mogućnost pripreme hrane kao na grill rešetci
  • grill rešetka sa žljebovima omogućava da se priprema hrana bez straha od povratnog plamena, što je veoma važno za delikatnu hranu (ribu, povrće) i masnu hranu (piletina, pačetina ...)
  • dostupno mnoštvo opcionalnih dodataka koji olakšavaju rad: grooved grill rešetka, nosač za ražnjiće, ravna grill ploča, spliteri za grill ploče i rešetke, dodaci za održavanje temperature gotove hrane, posudje ...
  • veliko kaljeno staklo za praćenje procesa pripreme (dostupno i bez stakla)
  • priprema hrane na rešetkama u više nivoa - veći kapacitet
  • standardno ugradjen regulator protoka vazduha i protivpožarna zaštita
  • stalne inovacije i mogućnost izrade specijalnih modela po želji kupca

Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu PIRA peći na ćumur, kao i velikom kolektoru toplote, unutar pećnice nema plamena i hrana nikada neće izgoreti.

U pećima na ćumur pepeo se sakuplja u donjoj fioci, što olakšava proces čišćenja.

HOME » kuhinjska oprema » Peći na ćumur

Prikaz 1–12 od 15 proizvoda

Pira 120 LUX ED peć na ćumur

7.417  +PDV
175 obroka  Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 120 LUX INOX peć na ćumur

6.442  +PDV
Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 120 LUX SD peć na ćumur

7.417  +PDV
175 obroka  Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 70 LUX black peć na ćumur

3.185  +PDV
85 obrokaAutentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX BLACK pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 70 LUX INOX ED peć na ćumur

4.351  +PDV
85 obrokaLIFT vrataAutentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX INOX ED pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 70 LUX INOX peć na ćumur

3.525  +PDV
85 obrokaAutentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX INOX pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 70 LUX INOX SD peć na ćumur

3.742  +PDV
85 obrokaSOLID DOORAutentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX INOX SD pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 80 LUX black peć na ćumur

3.825  +PDV
115 obroka Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 80 LUX BLACK pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

Pira 80 LUX INOX ED peć na ćumur

5.268  +PDV
115 obrokaLIFT vrataAutentičan ukus pečenja na ćumur pomoću Pira 80 LUX INOX ED pećnicePrva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstvaNjene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara

Pira 80 LUX INOX peć na ćumur

4.275  +PDV
115 obrokaAutentičan ukus pečenja pomoću Pira 80 LUX INOX pećnice na ćumurPrva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstvaNjene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara

Pira 80 LUX INOX SD peć na ćumur

5.268  +PDV
115 obrokaLIFT vrataAutentičan ukus pečenja na ćumur pomoću Pira 80 LUX INOX ED pećnicePrva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstvaNjene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara

Pira 90 LUX INOX ED peć na ćumur

5.512  +PDV
130 obroka Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.