Peći na ćumur

Peći na ćumur su idealne za grillovanje i pečenje svih vrsta hrane, od jela sa pirinčem do mesa ili povrća. Jela će imati jedinstven ukus pripreme na roštilju, a sve to unutar kuhinje zahvaljujući zatvorenom sistemu pećnice na ćumur.

Peći na ćumur su savršena kombinacija roštilja i rerne, spajajući u jednom uredjaju najbolje od dva načina pripreme hrane.

Peći i roštilji na drveni ugalj savršeno funkcionišu sa ćumurom, ali mogu se dodati i mali komadi drveta. Bez potrebe za bilo kakvim priključcima za struju ili gas, PIRA peći i roštilji savršeni su uredjaji koji nude autentičan ukus, aromu, sočnost i savršenu teksturu na žaru u svakom jelu.

Uz PIRA CHARCOAL OVENS, peći na drveni ugalj, ušteda je do 40 % na uglju u odnosu na tradicionalne roštilje. Istovremeno se štedi i mnogo vremena, jer je priprema hrane do 35 % brža nego na otvorenom grill roštilju.

Prednosti koje izdvajaju PIRA peći na ćumur

  • Piracold: sistem za čuvanje toplote i izolacija koji smanjuju spoljašnju temperaturu, potrošnju ćumura i olakšavaju rad - tempertura kućišta 60° C kada je u komori 250° C
  • ugradjen kolektor za ulja i masti koji daje mogućnost pripreme hrane kao na grill rešetci
  • grill rešetka sa žljebovima omogućava da se priprema hrana bez straha od povratnog plamena, što je veoma važno za delikatnu hranu (ribu, povrće) i masnu hranu (piletina, pačetina ...)
  • dostupno mnoštvo opcionalnih dodataka koji olakšavaju rad: grooved grill rešetka, nosač za ražnjiće, ravna grill ploča, spliteri za grill ploče i rešetke, dodaci za održavanje temperature gotove hrane, posudje ...
  • veliko kaljeno staklo za praćenje procesa pripreme (dostupno i bez stakla)
  • priprema hrane na rešetkama u više nivoa - veći kapacitet
  • standardno ugradjen regulator protoka vazduha i protivpožarna zaštita
  • stalne inovacije i mogućnost izrade specijalnih modela po želji kupca

Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu PIRA peći na ćumur, kao i velikom kolektoru toplote, unutar pećnice nema plamena i hrana nikada neće izgoreti.

U pećima na ćumur pepeo se sakuplja u donjoj fioci, što olakšava proces čišćenja.

HOME » kuhinjska oprema » Peći na ćumur

Prikazani svi od ukupno 16 proizvoda

PIRA 120 Lux ED peć na ćumur

10.695  +PDV

Peć na ćumur Pira Charcoal Ovens za meso, ribu, povrće ...

175 obroka  

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.

“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.

Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:

  • Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
  • Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
  • Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".

Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 120 Silver ED peć na ćumur

11.390  +PDV

Peć na ćumur sa staklenim lift vratima - inox Pira Charcoal Ovens

175 obroka  

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.

“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.

Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:

  • Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
  • Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
  • Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".

Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 120 Lux peć na ćumur

8.590  +PDV

Najbolja termoizolacija "Piracold®" - peć na ćumur sa najnižom potrošnjom ćumura uz vrhunske rezultate pripreme hrane

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.

“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.

Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:

  • Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
  • Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
  • Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".

Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 120 Lux SD peć na ćumur

9.990  +PDV

Peć na ćumur sa punim inox vratima - Pira Charcoal Ovens

175 obroka  

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.

“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.

Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:

  • Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
  • Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
  • Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".

Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 70 Black peć na ćumur

4.150  +PDV

Pećnica na ćumur kapaciteta 85 obroka

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX BLACK pećnice na ćumur.

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva.

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.

“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.

Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:

  • Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
  • Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
  • Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".

Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 70 Lux ED peć na ćumur

5.800  +PDV
85 obroka LIFT vrata Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX INOX ED pećnice na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 70 Lux peć na ćumur

4.600  +PDV
85 obroka Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX INOX pećnice na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 70 Lux SD peć na ćumur

4.990  +PDV
85 obroka SOLID DOOR Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 70 LUX INOX SD pećnice na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 80 Black peć na ćumur

5.100  +PDV
115 obroka  Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 80 LUX BLACK pećnice na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 80 Lux ED peć na ćumur

7.015  +PDV
115 obroka LIFT vrata Autentičan ukus pečenja na ćumur pomoću Pira 80 LUX INOX ED pećnice Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara

PIRA 80 Lux peć na ćumur

5.750  +PDV

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira 80 LUX INOX pećnice na ćumur

115 obroka

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara

PIRA 80 Lux SD peć na ćumur

5.950  +PDV
115 obroka LIFT vrata Autentičan ukus pečenja na ćumur pomoću Pira 80 LUX INOX ED pećnice Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara

PIRA 90 Lux ED peć na ćumur

7.550  +PDV
130 obroka  Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 90 Lux peć na ćumur

6.130  +PDV

Pokriva ~130 obroka

Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur.

Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva - u varijanti PIRA LUX INOX 90.

Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara.

“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”.

Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:

  • Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
  • Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
  • Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD".

Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 90 Lux SD peć na ćumur

6.750  +PDV
130 obroka  Autentičan ukus pečenja na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.

PIRA 90 Black peć na ćumur

5.556  +PDV
130 obroka Autentičan ukus pečenja pomoću Pira pećnice na ćumur. Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva. Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara. “PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”. Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije: - Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C. - Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura. Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema "PIRACOLD". Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće.