

PIRA 80 Lux ED peć na ćumur
8.080 € cena bez PDV-a
115 obroka
LIFT vrata
Autentičan ukus pečenja na ćumur pomoću Pira 80 LUX INOX ED pećnice
Prva peć na ćumur nove generacije, koja je revolucionarna u svetu ugostiteljstva
Njene karakteristike, performanse, cena i dimenzije čine ovu peć na ćumur ekonomičnom, profitabilnom i najtraženijom od strane kuvara
Peć na ćumur Pira Charcoal Ovens
LIFT vrata
Unutrašnjost od livenog gvoždja – zadržava toplotu u pećnici
Mogu se pripremati sve vrste hrane: meso, riba i povrće – direktno na žici ili u posudju
“Piracold” sistem hladjenja i uštede energije
“PIRACOLD” je sistem hlađenja dizajniran i zaštićen od strane “Pira Charcoal Ovens and Barbecues sl”
Najvažniji efekti su niska spoljašnja temperatura peći i ušteda energije:
– Kada pećnica dostigne maksimalnu radnu temperaturu, spoljašnja temperature pećnice iznosi oko 60° C.
– Temperatura unutar pećnice se održava satima, čak i nakon što se završi sa radom. Prema tome, iako je proizvodnja jednaka kao i kod drugih peći istih dimenzija, ova peć štedi energiju i novac, zbog veoma male potrošnje ćumura.
Ista količina ćumura može da se koristi za pripremu do 25% više priozvoda nego kod peći bez sistema „PIRACOLD“.
Staklena vrata – staklo na vratima izdržava temperature do 750ºC
Staklena vrata Vam omogućavaju da vidite proizvode koji se pripremaju – ne morate otvarati vrata zbog kontrole, nema gubitka toplote, smanjuje se potrošnja uglja i vreme pripreme
Potpuno izolovana komora peći
Analogni termometar
“Firebreak” sistem – sprečava da vatra izlazi iz rerne i usmerava je ka dimnjaku. Ovi sistemi mogu biti isporučeni i kao eksterni (opcionalno)
Može se koristiti sa svim vrstama ćumura (uz preporuku maksimalnog punjenja)
Klapna za regulaciju protoka vazduha
Fioka za pepeo
Fioka za sakupljanje masnoce
4 podesive nogare
Standardna isporuka:
- rešetka od nerđajućeg čelika
- štipaljka za meso
- žarač
Opcionalni dodaci:
- postolje za peć
- „GROOVED GRILL“ rešetka za grilovanje
- nosač za ražnjiće
- spliter za rešetke 1/2
- eksterna regulacija protoka vazduha
- eksterna „firebreak“ klapna
- sistem dimnjaka
Dostupno i u BLACK varijanti
Dimenzije (ŠxDxV) |
800x685x690 mm |
---|---|
Snaga |
4,5 kW |
Prosečni učinak |
75 kg/h pripremljene hrane |
Maksimalni kapacitet ćumura |
4,5 kg |
Radna temperatura |
180ºC – 350ºC |
Vreme prvog zagrevanja |
30 min |
Vrata peći |
kaljeno staklo ,liveno gvožđe sa INOX okvirom |
Kapacitet GN posuda |
1 x GN 1/1 + 1 x GN 2/4 |
Dimnjak |
Ø 180 mm |
Opcionalna dodatna oprema |
"GROOVED GRILL" rešetka za grilovanje ,nosač za ražnjiće ,postolje za peć ,sistem dimnjaka sa protivpožarnom klapnom |
Materijal izrade |
INOX AISI 304 ,liveno gvožđe |
Težina |
170 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
AQUA grill električni Giorik GL94GE
GIX8 automatski depurator
Depurator automatski 8 litara
- Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom
- Mogućnost programiranja regeneracije po danima i satima
- Elektronski kontroler
- Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija)
U ponudi proizvodjača DVA SrL Italy, dostupan je i manuelni depurator od 8 litara DVA LT8
AQUA grill električni Giorik GL74GE
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN