Kuhinjski salamander Hi-Touch GIORIK predstavlja broj 1 u gastronomiji u svetu salamandera.
3 moda rada:
- COOK: priprema hrane prema zadatim parametrima
- HOLD: održavanje temperature gotovog jela izborom od 8 podešavanja temperature u rasponu od 40-70°C
- PROGRAM (P1, P2, P3): priprema hrane, a zatim održavanje zadate temperature. Podešavanje može biti uneto u memoriju.
DISH DETECTOR: prepoznavanje posude – elektronska kontrola prima startni signal, uključuje grejače, prilikom stavljanja posude sa hranom na grill rešetku.
Uklanjanjem posude, grejači se automatski gase. Uređaj i dalje može biti pokrenut ili zaustavljen manuelnim putem.
- Patentirani sistem grejanja sa elementima smeštenim u posebnom reflektirajućem keramičkom kućištu i zaštićen staklenim difuzorom koji povećava toplotni prenos i omogućava da se postigne temperatura prirpreme za samo 8 sekundi
- Grejna površina sa rešetkom od nerđajućeg čelika
- Upravljački panel sa ekranom za podešavanje vremena kuvanja od 5 sekundi do 15 minuta sa koracma od 5 sekundi
- Na kraju programiranog ciklus kuvanja, koji se može sačuvati u memoriji za trenutno ponavljanje, Hi-touch model ima funkciju automatskog zaustavljanja sa zvučnom signalizacijom
- Zidni nosač od nerđajućeg čelika isporučuje se uz uređaj (ušteda radnog prostora u kuhinji)
Salamander GIORIK je dostupan i u Hi-Lite verziji