Salamander GIORIK broj 1 u gastronomiji
• Kontrolni panel sa touchpad funkcijom
• 3 moda rada:
– COOK: priprema hrane prema zadatim parametrima
– HOLD: održavanje temperature gotovog jela izborom od 8 podešavanja temperature u rasponu od 40-70°C
– PROGRAM (P1, P2, P3): priprema hrane, a zatim održavanje zadate temperature. Podešavanje može biti uneto u memoriju.
• DISH DETECTOR: prepoznavanje posude – elektronska kontrola prima startni signal, uključuje grejače, prilikom stavljanja posude sa hranom na grill rešetku. Uklanjanjem posude, grejači se automatski gase. Uredjaj i dalje može biti pokrenut ili zaustavljen manuelnim putem.
• Patentirani sistem grejanja sa elementima smeštenim u posebnom reflektirajućem keramičkom kućištu i zaštićen staklenim difuzorom koji povećava toplotni prenos i omogućava da se postigne temperatura prirpreme za samo 8 sekundi
• Grejna površina sa rešetkom od nerdjajućeg čelika
• Upravljački panel sa ekranom za podešavanje vremena kuvanja od 5 sekundi do 15 minuta sa koracma od 5 sekundi
• Na kraju programiranog ciklus kuvanja, koji se može sačuvati u memoriji za trenutno ponavljanje, Hi-touch model ima funkciju automatskog zaustavljanja sa zvučnom signalizacijom
• Zidni nosač od nerdjajućeg čelika isporučuje se uz uredjaj (ušteda radnog prostora u kuhinji)
Salamander GIORIK je dostupan i u Hi-Lite verziji