Električna friteza Virtus MS657FRET
2.005 € cena bez PDV-a
Profesionalna električna friteza sa dva bazena – serija 650
- 2×10 litara kapacitet bazena – 8+8 litara ulja
- 9+9 kW snaga grejača
- upresovani bazeni debljine lima 1,2 mm, sa zaobljenim ivicama
- termostatska kontrola temperature ulja 50°-190°C
- nezavisna kontrola levog i desnog bazena
- lift grejači za jednostavno održavanje
- zašita grejača
- zaštita od pregrevanja
- slavina za ispuštanje ulja
- stona varijanta
Opcionalno:
- postolje
Dimenzije (ŠxDxV) |
700x650x300 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
18 kW |
Zapremina bazena |
8+8 litara ulja |
Dimenzija korpe (ŠxDxV) |
2 korpe 220x300x110h mm |
Regulacija temperature |
50°-190° C |
Zaštita od pregrevanja |
sigurnosni termostat sa resetom |
Materijal izrade korpe |
hromirana čelična žica |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
29 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
PIRA 80 Black peć na ćumur
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm