Sous vide aparat, profesionalni – visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom i slavinom za ispuštanje vode.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu. Idealan za regeneraciju. Sous vide uređaj u sklopu termalne posude.
Sistem za termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi i ujednačenom temperaturom u celoj posudi.
Stoni sous vide aparat za kuvanje u vakuumu.
Softcooker Sirman XP Sr 1/1 GN je uređaj za sporo kuvanje sa preciznim održavanjem temperature u rasponu od 24 ºC do 99 ºC, bez mešača, u termoizolovanom kontejneru zapremine 29 litara i slavinom za jednostavno ispuštanje vode.
Maksimalan kapacitet (sa vakuum kesama) iznosi 29 litara.
Sous vide aparat garantuje kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi, uz očuvanje kvaliteta proizvoda, poboljšavajući ukus i teksturu.
Omogućava kuvanje hrane, u zatvorenim kesama, u sopstvenom soku i upotrebu ovog soka odmah nakon kuvanja za poboljšan ukus.
Sous vide aparat smekšava sastojke i skraćuje vreme za mariniranje na pola.
Kuvanje u vakuumu je proces koji infuzira i aromatizira ulja, masti ili druge proizvode primenom tehnike kontrolisane temperature.
Povećava profit usled smanjenja kaliranja proizvoda i produžuje rok trajanja termički obrađene namirnice.
Sous vide aparat je prenosiv: zahvaljujući ergonomskim ručkama, SOFTCOOKER XP Sr se lako može preneti u ostavu nakon završenog ciklusa.
U ponudi sous vide aparati: