SOFTCOOKER Light Sirman

Originalna cena je bila: 215 €.Trenutna cena je: 194 €. cena bez PDV-a

Sous vide tehnologija pripreme namirnica – SOFTCOOKER

Hobi aparat za početnike u sous vide pripremi hrane

Uređaj za termičku obradu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno podešavanje temperature °C 25 ÷ 90
  • Kapacitet do 20 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerđajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 18 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude

Opcionalno:

  • INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
  • Poklopac kontejnera

Sirman Softcooker Light je idealan uređaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.

Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 72h).

Šifra proizvoda: Sirman SOFTCOOKER Light Kategorije: ,
Opis

Sous vide tehnologija pripreme namirnica – SOFTCOOKER Sirman Light

Termičku obrada vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno podešavanje temperature °C 25 ÷ 90
  • Kapacitet do 20 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerđajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 18 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude

Opcionalno:

  • INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
  • Poklopac kontejnera

Hobi aparat za početnike u sous vide pripremi hrane

Sirman Softcooker Light je idealan sous vide uređaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom – kuvanje u vakuumu.

Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)

U ponudi su i profesionalni sous vide aparati:

Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

95x154x419 mm

Snaga

1.200 W

Radna temperatura

°C 25÷90

Kapacitet

20 litara

Težina

1,2 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač