Sous vide tehnologija pripreme namirnica – SOFTCOOKER Sirman Light
Termičku obrada vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno podešavanje temperature °C 25 ÷ 90
- Kapacitet do 20 litara tečnosti
- Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
- Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerđajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 18 cm
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
- Ručica za lako prenošenje
- Isporučuje se bez posude
Opcionalno:
- INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
- Poklopac kontejnera
Hobi aparat za početnike u sous vide pripremi hrane
Sirman Softcooker Light je idealan sous vide uređaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom – kuvanje u vakuumu.
Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)
U ponudi su i profesionalni sous vide aparati: