Sous-Vide stick Bartscher SV ST15L
169 € cena bez PDV-a
Štapni sous vide aparat
Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno održavanje podešene temperature °C 20 ÷ 95
- Vremenski tajmer 1 minut do 59h i 59 minuta
- Kapacitet do 15 litara tečnosti
- Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
- Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 19 cm
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
- Ručica za lako prenošenje
- Isporučuje se bez posude
Opcionalno:
- INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
- Poklopac kontejnera
Štapni sous vide aparat je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.
Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)
Štapni sous vide aparat SV ST15L
Kompaktni sous vide cooker, alternativno rešenje za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno održavanje podešene temperature °C 20 ÷ 95
- Vremenski tajmer 1 minut do 59h i 59 minuta
- Kapacitet do 15 litara tečnosti
- Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
- Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 19 cm
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
- Ručica za lako prenošenje
- Isporučuje se bez posude
Opcionalno:
- INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
- Poklopac kontejnera
Kuvanje na niskoj temperaturi u vakuumu
Štapni sous vide aparat je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.
Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)
U ponudi sous vide aparati:
Dimenzije (ŠxDxV) |
68x135x375 mm |
---|---|
Snaga |
1.300 W |
Radna temperatura |
°C 20 ÷ 95 |
Kapacitet |
15 litara |
Težina |
1,1 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Bartscher brend
Kompanija Bartscher GmbH Germany je jedna od vodećih kompanija u evropskoj industriji komercijalnih kuhinja. Asortiman proizvoda uključuje veliki izbor profesionalnih aparata, praktičnih kuhinjskih pomagala i inovativnih rešenja proizvoda: sve što je potrebno modernoj komercijalnoj kuhinji za efikasan rad.
Na tržištu od 1876
Od kada je osnovan 1876. godine, Bartscher GmbH Germany je postao dobavljač kompletnog asortimana za profesionalne kuhinje. Uređaji marke Bartscher dostupni su u velikom broju zemalja u Evropi, preko ovlašćenih veleprodajnih i maloprodajnih partnera. Takođe, zahvaljujući posvećenom timu, tradicionalno visok kvalitet usluge je zagarantovan širom Evrope.
Moderna infrastruktura
Ova tradicionalna kompanija ima modernoskladište sa 17.600 otvora za palete i 16.500 kvadratnih metara skladišnog prostora u svom sedištu u Salzkotten-u. Prednost za kupce: Uvek postoji 2.000 proizvoda na zalihama koji se mogu vrlo brzo isporučiti. Takođe, mikroprocesorski kontrolisan paternoster sistem obezbeđuje brzu isporuku skoro svih rezervnih delova.
Od ljudi za ljude
Široka paleta proizvoda je podržana odličnim konceptom korisničke podrške kojem Bartscher GmbH Germany pridaje veliki značaj. Detaljna podrška, brza korisnička podrška i iskusan tim za upravljanje projektima obezbeđuju veoma visok nivo kvaliteta usluge.
Slični proizvodi …
Sous vide aparat SmartVide 5 Sammic
Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama u vakuumu.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu.
Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.
- temperatura od 5 ºC do 95 ºC
- preciznost 0.01 ºC
- tajmer: 1 minut - 99 sati
- 30 litara vode
- 1.600 W
- bluetooth povezivanje za izveštaj na kraju ciklusa
- HACCP kontroler
- opcionalno sonda jezgra
- frimware update
Prenosni uređaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 30 lit. vode.
https://youtu.be/nlXC_WQMAjMSous vide aparat SmartVide 7 Sammic
Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu.
Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.
- temperatura od 5 ºC do 95 ºC
- preciznost 0.01 ºC
- tajmer: 1 minut - 99 sati
- bluetooth povezivanje
- HACCP kontroler
- opcionalno sonda jezgra
- frimware update
Prenosni uredjaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 56 lit. vode.
https://youtu.be/nlXC_WQMAjM?si=7LV46t5mPW5KveJ6SOFTCOOKER Wi-food SIRMAN sous vide
Sirmanov Wi-food (wi-fi) softcooker aparat (sous vide uređaj) omogućava Vam pristup velikom broju oprobanih i testiranih recepata, putem besplatne aplikacije za mobilni telefon. Recepti mogu biti sačuvani i podeljeni, Vaš restoran može biti reklamiran besplatno putem ove aplikacije u samo par koraka. Sve ovo dolazi uz moćni i fleksibilni softcooker sa touch screen ekranom visoke rezolucije.
Sous vide tehnologija pripreme namirnica:
- Precizno održavanje temperature °C 24 ÷ 99
- Displej za prikaz temperature i vremena
- IP67 zaštita touch screen 5"
- Kućište od anodiziranog aluminijuma sa ABS plastikom
- Kačenje na posudu sa klipsom
- Automatsko gašenje u slučaju vađenja uređaja iz posude
- Sous vide aparat sa pumpom za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
- Aplikacijom se može upravljati sa nekoliko uređaja
- Kuvanje u više faza
Unapređen model u odnosu na tradicionalni SOFTCOOKER Sirman Y09.
https://youtu.be/9_D7R4WjRpIAplikacija za wi-fi softcooker dostupna na:
www.softcooker.com
SOFTCOOKER Sirman XP
Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKER kuvanje u vakuumu.
Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
- Displej za prikaz temperature i vremena
- 5 programa
- IP X3 kućište od nerdjajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 16,5 cm
- Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude sa vodom
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
- Ručica za lako prenošenje sous vide uredjaja
Opcionalno:
- INOX kontejner za sporo kuvanje 1/1 i 2/1 GN termoizolovan
- Poklopac kontejnera
- separator vakuum kesa
- Nosač softcookera za posude do 80 litara
Povezani proizvodi
Giorik FG7213T gasna friteza
Profesionalna gasna friteza dva bazena 13 + 13 litara Giorik FG7213T - serija 700
- interni tubularni izmenjivači toplote - unutar bazena
- termostatski gasni ventil 100°-195°C - nezavisna kontrola
- gasni ventil sa pilot plamenom - u slučaju gašenja gorionika prekida se dovod gasa
- slavina za ispuštanje ulja sa filterom
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
PIRA 80 Black peć na ćumur
Isporuka i montaža nisu uračunati u cenu.