HOME » Ugostiteljska oprema » Sous-Vide stick Bartscher SV ST15L
Nazad na proizvode
Seckalica za pomfrit
Ručna seckalica za krompir Bartscher 3010 Originalna cena je bila: 169 €.Trenutna cena je: 148 €. cena bez PDV-a

Sous-Vide stick Bartscher SV ST15L

169  cena bez PDV-a

Štapni sous vide aparat

Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 20 ÷ 95
  • Vremenski tajmer 1 minut do 59h i 59 minuta
  • Kapacitet do 15 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 19 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude

Opcionalno:

  • INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
  • Poklopac kontejnera

Štapni sous vide aparat je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.

Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)

Šifra proizvoda: Bartscher SV ST15L Kategorije: ,
Opis

Štapni sous vide aparat SV ST15L

Kompaktni sous vide cooker, alternativno rešenje za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 20 ÷ 95
  • Vremenski tajmer 1 minut do 59h i 59 minuta
  • Kapacitet do 15 litara tečnosti
  • Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
  • Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
  • Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 19 cm
  • Pumpa za recirkulaciju tečnosti – ujednačena temperatura
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
  • Ručica za lako prenošenje
  • Isporučuje se bez posude

Opcionalno:

  • INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
  • Poklopac kontejnera
Kuvanje na niskoj temperaturi u vakuumu

Štapni sous vide aparat je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.

Sous vide (francuski izraz za „pod vakumom“) koji podrazumeva  termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)

U ponudi sous vide aparati:

Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

68x135x375 mm

Snaga

1.300 W

Radna temperatura

°C 20 ÷ 95

Kapacitet

15 litara

Težina

1,1 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač

O proizvođaču

Bartscher brend

Kompanija Bartscher GmbH Germany je jedna od vodećih kompanija u evropskoj industriji komercijalnih kuhinja. Asortiman proizvoda uključuje veliki izbor profesionalnih aparata, praktičnih kuhinjskih pomagala i inovativnih rešenja proizvoda: sve što je potrebno modernoj komercijalnoj kuhinji za efikasan rad.

Na tržištu od 1876

Od kada je osnovan 1876. godine, Bartscher GmbH Germany je postao dobavljač kompletnog asortimana za profesionalne kuhinje. Uređaji marke Bartscher dostupni su u velikom broju zemalja u Evropi, preko ovlašćenih veleprodajnih i maloprodajnih partnera. Takođe, zahvaljujući posvećenom timu, tradicionalno visok kvalitet usluge je zagarantovan širom Evrope.

Moderna infrastruktura

Ova tradicionalna kompanija ima modernoskladište sa 17.600 otvora za palete i 16.500 kvadratnih metara skladišnog prostora u svom sedištu u Salzkotten-u. Prednost za kupce: Uvek postoji 2.000 proizvoda na zalihama koji se mogu vrlo brzo isporučiti. Takođe, mikroprocesorski kontrolisan paternoster sistem obezbeđuje brzu isporuku skoro svih rezervnih delova.

Od ljudi za ljude

Široka paleta proizvoda je podržana odličnim konceptom korisničke podrške kojem Bartscher GmbH Germany pridaje veliki značaj. Detaljna podrška, brza korisnička podrška i iskusan tim za upravljanje projektima obezbeđuju veoma visok nivo kvaliteta usluge.