HOME » Ugostiteljska oprema » SOFTCOOKER Sirman Sr Bi 2/3 GN Wi-food

SOFTCOOKER Sirman Sr Bi 2/3 GN Wi-food

715  cena bez PDV-a

Sous vide aparat sa Wi-Fi kontrolom, profesionalni – visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom i slavinom za ispuštanje vode.

Uređaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.

  • Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
  • Eksterni kontroler sa magnetnom montažom na zid
  • Wi-Fi konekcija sa mobilnim telefonom (besplatna aplikacija)
  • Displej za prikaz temperature i vremena
  • 10 programa + neograničeno programa preko aplikacije
  • Kućište od nerđajućeg čelika
  • Posuda kapaciteta 19 litara
  • Ujednačena temperatura bez cirkulacije vode
  • Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
  • Ručice za lako prenošenje sous vide aparata
  • Slavina sa kugličnim ventilom za ispuštanje vode iz sous vide bazena
Šifra proizvoda: Sirman SOFTCOOKER Sr Bi GN 2/3 Kategorije: ,
Opis

Sous vide aparat sa Wi-Fi kontrolom, profesionalni – visoko precizni aparat za kuvanje u vakuumu, sa termoizolovanom posudom i slavinom za ispuštanje vode.

Pouzdan, jednostavan za upotrebu. Idealan za regeneraciju. Sous vide uređaj u sklopu termalne posude.

Sistem za termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi i ujednačenom temperaturom u celoj posudi.

Wi-Fi kontroler sa mogućnošću povezivanja mobilnog telefona (besplatna aplikacija).

Opcionalne NFC sonde za praćenje temperature jezgra.

Stoni sous vide aparat za kuvanje u vakuumu.

Softcooker Sirman Sr Bi 2/3 GN je uređaj za sporo kuvanje sa preciznim održavanjem temperature u rasponu od 24 ºC do 99 ºC, bez mešača, u termoizolovanom kontejneru zapremine 19 litara i slavinom za jednostavno ispuštanje vode.

Maksimalan kapacitet (sa vakuum kesama) iznosi 19 litara.

Sous vide aparat garantuje kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi, uz očuvanje kvaliteta proizvoda, poboljšavajući ukus i teksturu.

Omogućava kuvanje hrane, u zatvorenim kesama, u sopstvenom soku i upotrebu ovog soka odmah nakon kuvanja za poboljšan ukus.

Sous vide aparat smekšava sastojke i skraćuje vreme za mariniranje na pola.

Kuvanje u vakuumu je proces koji infuzira i aromatizira ulja, masti ili druge proizvode primenom tehnike kontrolisane temperature.

Povećava profit usled smanjenja kaliranja proizvoda i produžuje rok trajanja termički obrađene namirnice.

Sous vide aparat je prenosiv: zahvaljujući svoim ergonomskim ručkama, SOFTCOOKER Sr Bi se lako može preneti u ostavu nakon završenog ciklusa.

U ponudi sous vide aparati:

Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

390x360x300 mm

Snaga

2.000 W

Radna temperatura

°C 24÷99

Kapacitet

do 17 litara vode

Težina

5,5 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač