HOME » Ugostiteljska oprema » GRILLVAPOR GAS TOP GV 1209 plinski roštilj

GRILLVAPOR GAS TOP GV 1209 plinski roštilj

4.248  cena bez PDV-a

Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology – top plinski roštilj sa vodom

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, smanjen gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.

Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.

Grill sa vodom je sa termostatski kontrolisanom temperaturom, za savršeno pečenje.

  • Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
  • Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
  • Održavanje sočnosti u hrani
  • Manji gubitak težine: – 20% prosečno (ušteda na sirovini)
  • Smanjen gubitak zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
  • Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
  • Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje – sistem sa vodom
  • Veća ujednačenost grejanja zahvaljujući posebnoj konstrukciji
Šifra proizvoda: ARRIS GV 1209 Kategorije: , , , , ,
Opis

Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology – top plinski roštilj sa vodom

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, smanjen gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.

Arris Grillvapor®

Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brzo pečenje mesa (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.

Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.

“VODA, VLAGA I TOPLOTA” ARRIS PATENTIRAN SISTEM

grill sa vodom

Grill sa vodom je sa termostatski kontrolisanom temperaturom, za savršeno pečenje.

  • Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
  • Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
  • Održavanje sočnosti u hrani
  • Manji gubitak težine: – 20% prosečno (ušteda na sirovini)
  • Smanjen gubitak zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
  • Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
  • Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje – sistem sa vodom
  • Veća ujednačenost grejanja zahvaljujući posebnoj konstrukciji

GRILLVAPOR® GAS TOP GV dostupan u varijantama:

  • GV 407 grejna površina 390×470 mm
  • GV 807 grejna površina 770×470 mm
  • GV 1207 grejna površina 1155×470 mm
  • GV 409 grejna površina 390×670 mm
  • GV 809 grejna površina 760×670 mm
  • GV 1209 grejna površina 1155×730 mm

Opcionalna dodatna oprema:

  • GC90-1 rešetka sa upuštenim kanalima
  • GDC90-1 reštka sa preklopljenim kanalima, bez kapanja
  • GT90-1 okrugla rešetka
  • FTI90 ravna grill ploča
  • postolje – otvoreno ili zatvoreno
Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

1195x900x440 mm

Napajanje

GAS

Snaga

39 kW

Kontrola

nezavisna kontrola gorionika po segmentima

Regulacija temperature

mehanički termostat

Grejna površina

1155×670 mm

Oblik grejne površine

grill rešetka

,

okrugli segmenti

Materijal izrade kućišta

INOX AISI 304

Težina

137 kg

Garancija

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Proizvođač

O proizvođaču

ARRIS. Ukus je ono što čini razliku.

Specijalizovali su se za proizvodnju profesionalnih gasnih i električnih roštilja za tradicionalno i moderno ugostiteljstvo. Svi Arris proizvodi su napravljeni od materijala vrhunskog kvaliteta i podvrgnuti su kontinuiranom testiranju tokom faze proizvodnje. Takođe su u skladu sa svim važećim zakonima i standardima u oblasti zdravlja, bezbednosti, higijene i prevencije nesreća, i imaju CE oznaku u skladu sa EEC direktivama.

arris grill

“VODA, VLAGA I TOPLOTA” Arris patentirani sistem.

Voda, koja se nalazi u posudi ispod roštilja, stvara paru koja Vašu hranu čini mekšom i sočnijom. I pošto svaka mast koja kaplje iz hrane pada u vodu, Grillvapor proizvodi daleko manje dima od konvencionalnih roštilja.

CORE PROBE - sonda temperature jezgra

Grillvapor je jedini roštilj koji Vam omogućava da koristite sondu za temperaturu jezgra za preciznu kontrolu pečenja.

sonda jezgra za roštilj

Kompanija Arris Catering Equipment®, specijalizovana je za proizvodnju profesionalnih gasnih i električnih roštilja za tradicionalni i moderni komercijalni ketering.

1993 – porodica Calzavara, tvorci patentirane Grillvapor® & Overgrill® tehnologije, osnovali su Arris Catering Equipment

1996. – promena sedišta i povećanje proizvodne jedinice

2007. – proširenje proizvodne jedinice u sadašnjem sedištu u Cadoneghe

2012 – dizajnirana je i proizvedena prva digitalna verzija gasnih i električnih roštilja

2013 – Overgrill predstavlja novi model roštilja koji još jednom menja način pečenja skraćenjem vremena i smanjenjem otpada u kuhinji

Specijalisti su za sisteme za grillovanje, uvek nudeći najbolja rešenja kupcima, za sva jela na roštilju, povećavajući mekoću i ukus hrane kroz visok kvalitet Arris proizvoda, Grillvapor® i Overgrill® tehnologiju.

Razvijaju projekte za rešavanje specifičnih potreba grill pripreme hrane. Arris je lider u ovoj vrsti opreme, gledano po tehnologiji i kvalitetu.

Arris Catering Equipment je dizajnirao i patentirao GRILLVAPOR® sistem za kuvanje koji kombinuje precizno kontrolisane visoke temperature sa blagom hidratacijom površina za kuvanje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, koju samo Arris može da proizvede i koja se primenjuje na sve GRILLVAPOR® & OVERGRILL®, gubitak težine (-20%) i gubitak mase su smanjeni kako bi se povećale porcije gotove hrane, što donosi veliku ekonomičnost onima koji koriste Girillvapor®. Tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (+ 20% u proseku u poređenju sa tradicionalnim sistemima za pečenje na roštilju) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način, istovremeno čuvajući boju hrane. Patentirana tehnologija Arris Grillvapor®, zahvaljujući posebnom sistemu kuvanja, takođe poboljšava ukus i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu začinskih ulja i masti za dalju ekonomsku uštedu.

Grillvapor® tehnologija koju Arris primenjuje na svojoj opremi je jedina koja pruža:

  • Bržu termički obradu hrane
  • Bolje organoleptičke rezultate (hranljive materije ostaju unutar hrane)
  • Manji gubitak težine hrane (u proseku -25%)
  • Zdravu i ispravnu pripremu hrane
  • Bolju apsorpciju toplotne razlike 
  • Uštedu troškova proizvodnje

Inovativni koncept konstrukcije omogućava:

  • Uštedu energije
  • Uštedu troškova rada
  • Ujednačenost pripreme jela
  • Upravljanje temperaturom pomoću sonde jezgra
  • Bolji sigurnosni sistemi
  • Lako čišćenje

dodatna oprema