GRILLVAPOR GAS TOP GV 1207 plinski roštilj
3.832 € cena bez PDV-a
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology – top plinski roštilj sa vodom serija 700
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, smanjen gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Grill sa vodom je sa termostatski kontrolisanom temperaturom, za savršeno pečenje.
- Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: – 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Smanjen gubitak zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje – sistem sa vodom
- Veća ujednačenost grejanja zahvaljujući posebnoj konstrukciji
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology – top plinski roštilj sa vodom serija 700
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, smanjen gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Arris Grillvapor®
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brzo pečenje mesa (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
“VODA, VLAGA I TOPLOTA” ARRIS PATENTIRAN SISTEM
Grill sa vodom je sa termostatski kontrolisanom temperaturom, za savršeno pečenje.
- Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: – 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Smanjen gubitak zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje – sistem sa vodom
- Veća ujednačenost grejanja zahvaljujući posebnoj konstrukciji
GRILLVAPOR® GAS TOP GV dostupan u varijantama:
- GV 407 grejna površina 390×470 mm
- GV 807 grejna površina 770×470 mm
- GV 1207 grejna površina 1155×470 mm
- GV 409 grejna površina 390×670 mm
- GV 809 grejna površina 760×670 mm
- GV 1209 grejna površina 1155×730 mm
Opcionalna dodatna oprema:
- GC70-1 rešetka sa upuštenim kanalima
- GDC70-1 reštka sa preklopljenim kanalima, bez kapanja
- GT70-1 okrugla rešetka
- FTI70 ravna grill ploča
- postolje – otvoreno ili zatvoreno
Dimenzije (ŠxDxV) |
1195x700x440 mm |
---|---|
Napajanje |
GAS |
Snaga |
31,5 kW |
Kontrola |
nezavisna kontrola gorionika po segmentima |
Regulacija temperature |
mehanički termostat |
Grejna površina |
1155×470 mm |
Oblik grejne površine |
grill rešetka ,okrugli segmenti |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
117 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
ARRIS. Ukus je ono što čini razliku.
Specijalizovali su se za proizvodnju profesionalnih gasnih i električnih roštilja za tradicionalno i moderno ugostiteljstvo. Svi Arris proizvodi su napravljeni od materijala vrhunskog kvaliteta i podvrgnuti su kontinuiranom testiranju tokom faze proizvodnje. Takođe su u skladu sa svim važećim zakonima i standardima u oblasti zdravlja, bezbednosti, higijene i prevencije nesreća, i imaju CE oznaku u skladu sa EEC direktivama.
“VODA, VLAGA I TOPLOTA” Arris patentirani sistem.
Voda, koja se nalazi u posudi ispod roštilja, stvara paru koja Vašu hranu čini mekšom i sočnijom. I pošto svaka mast koja kaplje iz hrane pada u vodu, Grillvapor proizvodi daleko manje dima od konvencionalnih roštilja.
CORE PROBE - sonda temperature jezgra
Grillvapor je jedini roštilj koji Vam omogućava da koristite sondu za temperaturu jezgra za preciznu kontrolu pečenja.
Kompanija Arris Catering Equipment®, specijalizovana je za proizvodnju profesionalnih gasnih i električnih roštilja za tradicionalni i moderni komercijalni ketering.
1993 – porodica Calzavara, tvorci patentirane Grillvapor® & Overgrill® tehnologije, osnovali su Arris Catering Equipment
1996. – promena sedišta i povećanje proizvodne jedinice
2007. – proširenje proizvodne jedinice u sadašnjem sedištu u Cadoneghe
2012 – dizajnirana je i proizvedena prva digitalna verzija gasnih i električnih roštilja
2013 – Overgrill predstavlja novi model roštilja koji još jednom menja način pečenja skraćenjem vremena i smanjenjem otpada u kuhinji
Specijalisti su za sisteme za grillovanje, uvek nudeći najbolja rešenja kupcima, za sva jela na roštilju, povećavajući mekoću i ukus hrane kroz visok kvalitet Arris proizvoda, Grillvapor® i Overgrill® tehnologiju.
Razvijaju projekte za rešavanje specifičnih potreba grill pripreme hrane. Arris je lider u ovoj vrsti opreme, gledano po tehnologiji i kvalitetu.
Arris Catering Equipment je dizajnirao i patentirao GRILLVAPOR® sistem za kuvanje koji kombinuje precizno kontrolisane visoke temperature sa blagom hidratacijom površina za kuvanje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, koju samo Arris može da proizvede i koja se primenjuje na sve GRILLVAPOR® & OVERGRILL®, gubitak težine (-20%) i gubitak mase su smanjeni kako bi se povećale porcije gotove hrane, što donosi veliku ekonomičnost onima koji koriste Girillvapor®. Tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (+ 20% u proseku u poređenju sa tradicionalnim sistemima za pečenje na roštilju) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način, istovremeno čuvajući boju hrane. Patentirana tehnologija Arris Grillvapor®, zahvaljujući posebnom sistemu kuvanja, takođe poboljšava ukus i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu začinskih ulja i masti za dalju ekonomsku uštedu.
Grillvapor® tehnologija koju Arris primenjuje na svojoj opremi je jedina koja pruža:
- Bržu termički obradu hrane
- Bolje organoleptičke rezultate (hranljive materije ostaju unutar hrane)
- Manji gubitak težine hrane (u proseku -25%)
- Zdravu i ispravnu pripremu hrane
- Bolju apsorpciju toplotne razlike
- Uštedu troškova proizvodnje
Inovativni koncept konstrukcije omogućava:
- Uštedu energije
- Uštedu troškova rada
- Ujednačenost pripreme jela
- Upravljanje temperaturom pomoću sonde jezgra
- Bolji sigurnosni sistemi
- Lako čišćenje
Slični proizvodi …
GRILLVAPOR GE 407 EL TOP električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - top električni grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, smanjen gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Grill sa vodom se može kontrolisati u 11 nivoa temperature, za savršeno pečenje.
- Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda jezgra za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
GRILLVAPOR GE 817 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - samostojeći električni grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, smanjen gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Grill sa vodom se može kontrolisati u 11 nivoa temperature, za savršeno pečenje.
- Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda jezgra za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
Povezani proizvodi
AQUA grill električni Giorik GL94GE
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Menumaster RCS511TS mikrotalasna rerna
Keramička podloga – mikrotalasna rerna sa više korisnog prostora unutar komore.
- 1.100 W mikrotalasne snage
- 34 litre zapremina komore
- 368x381x216h unutrašnja dimenzija
- namenjena za komercijalnu upotrebu i kontinuiran rad
- keramička podloga - bez tanjira
- digitalna kontrola
- LCD displej
- 100 programa u 3 različite etape
Vakuum pakerica sa komorom Mistral
PROFESSIONAL line - Mistral profesionalna vakum pakerica komorna.
- Širina zavarivanja 420 mm - za kese širine 400mm.
- Digitalni prikaz vremena zavarivanja.
- Analogni manometar za praćenje nivoa vakuumiranja.
- Vremensko podešavanje vakumiranja i zavarivanja kese.
- Poklopac sa hidrauličnim podizačima.
- Zaobljene ivice unutar komore.
- Opcionalno vakumiranje tečnih proizvoda uz dodatak.
- Kućište izradjeno od nerdjajućeg čelika AISI 304.
Var 5 mm širine, bežična grejna presa, tank izliven sa zaobljenim ivicama - dizajniran da olakša čišćenje i održavanje, daju svoj maksimum u funkcionalnošću i pouzdanosti. Profesionalna vakum mašina omogućava kontinurian celodnevni rad.
Zahvaljujući vremenskom sistemu za vakumiranje i zaptivanje, možete da regulišete vreme ili procenat vakuuma i prilagodite zaptivanje kese, optimizujući vreme i potrošnju. Pogodno i za korišćenje reljefnih kesa za vakuumiranje uz zamenu dihtunga za zavarivanje. Profesionalna vakuum pakerica za komercijalnu upotrebu.
https://youtu.be/EBXveLHPFTs