Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME500PVB
Kapacitet kabineta 500 litara
Suvo zrenje minimalno 50 – maksimalno 100 kg mesa
Rashladni kabinet Klima Meat KME500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Zahvaljujući tehnološkim rešenjima, Zernike Klima Meat omogućava zrenje mesa sa odličnim rezultatima i bitnom razlikom u poređenju sa
drugim tehnologijama i dry aging „frižiderima“ koji već postoje na tržištu.
Kabinet za suvo zrenje mesa
- bez konekcije na vodu
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- „V-O“ patentiran sistem protoka vazduha – ujednačena ventilacija u svakom delu komore, bez potrebe za premeštanjem mesa u kabinetu
- OXYGENKLIMA patentiran sistem
- rilsan police za meso
- rashladni uređaj za tropski ambijent +43°C
- belo LED osvetljenje
Klima Meat Easy KME500PVB:
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- zahteva minimalnu i konstantnu količinu mesa – minimum 50 kg
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate