

Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME500PVB
5.078 € cena bez PDV-a
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME500PVB
- Kapacitet kabineta 500 litara
- Patentiran sistem horizontalnog i vertikalnog kretanja vazduha
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate
- Suvo zrenje minimalno 50 – maksimalno 100 kg mesa
- INOX AISI 304 unutrašnjost
Rashladni kabinet Klima Meat KME500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME500PVB
Kapacitet kabineta 500 litara
Suvo zrenje minimalno 50 – maksimalno 100 kg mesa
Rashladni kabinet Klima Meat KME500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Zahvaljujući tehnološkim rešenjima, Zernike Klima Meat omogućava zrenje mesa sa odličnim rezultatima i bitnom razlikom u poređenju sa
drugim tehnologijama i dry aging „frižiderima“ koji već postoje na tržištu.
Kabinet za suvo zrenje mesa
- bez konekcije na vodu
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- „V-O“ patentiran sistem protoka vazduha – ujednačena ventilacija u svakom delu komore, bez potrebe za premeštanjem mesa u kabinetu
- OXYGENKLIMA patentiran sistem
- rilsan police za meso
- rashladni uređaj za tropski ambijent +43°C
- belo LED osvetljenje
Patentiran sistem ventilacije – dry aging „V-O“
Patentiran „V-O“ sistem ventiliranja predstavlja jedinstvenu tehnologiju. Ovaj sistem je jedan od ključnih elemenata koji Klima Meat čini najinovativnijim kabinetom za suvo zrenje mesa.
- horizontalno i vertikalno kretanje vazduha
- izbegnuta potreba za premeštanjem mesa tokom procesa zrenja
- smanjen otpad koji nastaje rezanjem slojeva koji su usled loše ventilacije sa većom vlagom i pojavom plesni
Patentiran sistem oksigenizacije i sanitacije
Klima Meat kabinet za suvo zrenje mesa standardno se proizvode sa patentiranom Oxygenklima tehnologijom, uređajem koji koristi prirodnu dezinfekcionu moć aktivnog kiseonika za postizanje procesa suvog starenja mesa u savršenoj biosigurnosti. Sa Oxygenklima sistemom nisu potrebne UV lampe (koje se menjaju jednom godišnje), kao ni himalajska so, koja više stvara vizelni efekeat nego što zaista sprečava razvoj bakterija.
Sa Oxygenklima sistemom se postiže:
- smanjenje prisustva bakterija i plesni i njihovo držanje pod kontrolom
- eliminacija neprijatnih mirisa nastalih tokom procesa suvog zrenja, koji bi mogli izaći iz kabineta svaki put kada se otvore vrata – dvomesečno zrelo meso i dalje će imati svež miris
- izbegnuta opasna kontaminacija između komada mesa koji imaju različito početno stanje – drugi dobavljač mesa, period zrenja, vrsta mesa …
- sanitacija bez upotrebe hemijskih proizvoda, čak i teško pristupačnih delova dry aging kabineta – ventilacionih kanala i rashladne jedinice
- kontinuirana i automatizovana oksigenizacija mesa, ubrizgavanjem čistog kiseonika u dry aging kabinet
Kontrola temperature i vlažnosti vazduha
- digitalni kontroler sa LCD prikazom funkcija
- memorisanje programa rada
- 6 postojećih programa rada dry aging kabineta
- 8 faza za svaki program
- programi sa vremenskim fazama u kontrolisanim uslovima
- sonda za kontrolu vlage unutar komore
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- opcionalno PH sonda
Klima Meat Easy KME500PVB:
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- zahteva minimalnu i konstantnu količinu mesa – minimum 50 kg
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate
Dimenzije (ŠxDxV) |
665x745x1800 mm |
---|---|
Kapacitet |
50 do 100 kg |
Korisna zapremina |
500 litara |
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
550 W |
Temperaturni režim |
0°/+4° C |
Kontrola |
digitalna kontrola sa LCD prikazom |
Dimenzija police |
545×530 mm |
Broj polica |
3 rešetke sa klizačima |
Nosači polica |
3 para nosača |
Unutrašnje osvetljenje |
LED svetlo |
Materijal izrade |
plastificirani čelični lim ,unutrašnjost INOX AISI 304 |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatne police ,GSM system praćenja rada ,pH sonda eksterna ,točkovi sa kočnicom |
Garancija | |
Težina |
150 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME1500PV
Povezani proizvodi
FRENOX BGL3 hladni sto minusni
FRENOX CGL2 hladni sto minusni
Hladni sto sa 2 vrata minusni režim - kuhinjski INOX AISI 304
- Standradno splashback visine 60mm
- Struktura od nerdjajućeg čelika INOX AISI 304
- 50 mm debljina izolacije
- Unutrašnje ivice zaobljene radi lakšeg održavanja higijene
- Reverzibilna vrata sa uglom otvaranja 100°
- Sistem hladjenja patentiran za tropski ambijent
Minusna komora Tefcold CRNF1212-18
Minusna montažno-demontažna komora - 1,8 kubnih metara
minusni režim rada 0°/-20°C
- 1,81 m³ neto zapremina
- spoljašnje dimenzije 1200x1200x2200 mm
- vrata komore 580x1765h mm neto otvor
- minusni režim rada -10°/-20°C
- debljina panela 120 mm
- monoblok sistem hlađenja
Opcionalno:
- sistem polica
- PVC trakasta zavesa na vratima
- rampa za ulazak kolica
Techfrost JOF ONE Blast Chiller
Blast chiller za 3 pleha 1/1 GN ili EN 600x400
Blast Chiller / Shock Freezer je uređaj u kulinarstvu koji kombinuje sistem hlađenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri očuva sve kvalitete hrane i produži rok trajanja.
Ovaj proizvod utrostručava rok trajanja i mogućnost čuvanja hrane.
- Blast Chiler +90°C na +3°C za 90 min -12 kg
- Shock Freezer +90°C na -18°C za 270 min - 8 kg
*Plehovi nisu uključeni u cenu