

Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME1500PV
10.074 € cena bez PDV-a
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME1500PV
Kapacitet kabineta 1500 litara
Suvo zrenje 100 – 230 kg mesa
Rashladni kabinet Klima Meat KME1500PV za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME1500PV
Kapacitet kabineta 1500 litara
Suvo zrenje 100 – 230 kg mesa
Rashladni kabinet Klima Meat KME1500PV za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Zahvaljujući tehnološkim rešenjima, Zernike Klima Meat omogućava zrenje mesa sa odličnim rezultatima i bitnom razlikom u poređenju sa drugim tehnologijama i dry aging „frižiderima“ koji već postoje na tržištu.
Kabinet za suvo zrenje mesa
- bez konekcije na vodu
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- „V-O“ patentiran sistem protoka vazduha – ujednačena ventilacija u svakom delu komore, bez potrebe za premeštanjem mesa u kabinetu
- OXYGENKLIMA patentiran sistem
- rilsan police za meso
- rashladni uredjaj za tropski ambijent +43°C
- belo LED osvetljenje
Patentiran sistem ventilacije
Patentiran „V-O“ sistem ventiliranja predstavlja jedinstvenu tehnologiju. Ovaj sistem je jedan od ključnih elemenata koji Klima Meat čini najinovativnijim kabinetom za suvo zrenje mesa.
- horizontalno i vertikalno kretanje vazduha
- izbegnuta potreba za premeštanjem mesa tokom procesa zrenja
- smanjen otpad koji nastaje rezanjem slojeva koji su usled loše ventilacije sa većom vlagom i pojavom plesni
Patentiran sistem oksigenizacije i sanitacije
Klima Meat kabinet za suvo zrenje mesa standardno se proizvode sa patentiranom Oxygenklima tehnologijom, uredjajem koji koristi prirodnu dezinfekcionu moć aktivnog kiseonika za postizanje procesa suvog starenja mesa u savršenoj biosigurnosti. Sa Oxygenklima sistemom nisu potrebne UV lampe (koje se menjaju jednom godišnje), kao ni himalajska so, koja više stvara vizelni efekeat nego što zaista sprečava razvoj bakterija.
Sa Oxygenklima sistemom se postiže:
- smanjenje prisustva bakterija i plesni i njihovo držanje pod kontrolom
- eliminacija neprijatnih mirisa nastalih tokom procesa suvog zrenja, koji bi mogli izaći iz kabineta svaki put kada se otvore vrata – dvomesečno zrelo meso i dalje će imati svež miris
- izbegnuta opasna kontaminacija izmedju komada mesa koji imaju različito početno stanje – drugi dobavljač mesa, period zrenja, vrsta mesa …
- sanitacija bez upotrebe hemijskih proizvoda, čak i teško pristupačnih delova dry aging kabineta – ventilacionih kanala i rashladne jedinice
- kontinuirana i automatizovana oksigenizacija mesa, ubrizgavanjem čistog kiseonika u dry agign kabinet
Kontrola temperature i vlažnosti vazduha
- digitalni kontroler sa LCD prikazom funkcija
- memorisanje programa rada
- 6 postojećih programa rada dry aging kabineta
- 8 faza za svaki program
- programi sa vremenskim fazama u kontrolisanim uslovima
- sonda za kontrolu vlage unutar komore
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- opcionalno PH sonda
Klima Meat Easy KME1500PV:
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- zahteva minimalnu i konstantnu količinu mesa – minimum 100 kg
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate
Dimenzije (ŠxDxV) |
1460x850x2115 mm |
---|---|
Kapacitet |
100 do 230 kg |
Korisna zapremina |
1500 litara |
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
1,5 kW |
Temperaturni režim |
0°/+4° C |
Kontrola |
digitalna kontrola sa LCD prikazom |
Broj polica |
8 rešetki sa klizačima |
Nosači polica |
8 pari nosača |
Unutrašnje osvetljenje |
LED svetlo |
Materijal izrade |
INOX AISI 304 |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatne police ,GSM system praćenja rada ,Klima heating system ,nosač kuka za meso ,pH sonda eksterna ,točkovi sa kočnicom |
Garancija | |
Težina |
275 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME500PVB
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME500PVB
- Kapacitet kabineta 500 litara
- Patentiran sistem horizontalnog i vertikalnog kretanja vazduha
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate
- Suvo zrenje minimalno 50 - maksimalno 100 kg mesa
- INOX AISI 304 unutrašnjost
Rashladni kabinet Klima Meat KME500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Povezani proizvodi
TEFCOLD TFW200-S vinski frižider
Mali vinski frižider sa jednom zonom hlađenja - inox:
- skladištenje ~48 vinskih boca od 0,7 litara
- staklena vrata sa INOX ramom;
- INOX rukohvat za otvaranje vrata;
- 1 zona hlađenja vinskih boca;
- drvene police;
- blago zatamnjeno staklo na vratima za zaštitu vina;
- reverzibilna staklena vrata;
- sistem hlađenja bez vibracija;
- LED unutrašnje osvetljenje;
Afinox Spring Plus 701 TN – hladni sto
Hladni sto - ravna radna ploča
-2/+7°C plusni režim rada
Ventilacioni hladni stolovi SPRING 701 dubine 700 mm, sa izolacijom 60 mm su izrađeni od nerđajućeg čelika AISI 304 i sa rashladnim gasom R290.
Rashladni pultovi SPRING - inovativnost
Inovativni zahvaljujući elektronskom digitalnom displeju sa inovativnim karakteristikama (kontrola prekomernog hlađenja i vlažnosti). Vrata se automatski zaustavljaju na 90°.Hladni stolovi - održavanje
Zaobljenje ivice unutrašnje ploče omogućavaju vrlo lako čišćenje i higijenu unutrašnjosti pulta. Takođe, podignuti evaporator sprečava pojavu korozije, a integrisani odvod sprečava zadržavanje vode u jedinici.- -2/+7°C plusni režim rada
- Puna vrata od INOXA
- 60 mm izolacija
- 1 plsatificirana rešetkasta polica EN 400 x 600 mm
- Dubina 700 mm
- Digitalni kontroler sa 8 tastera
- Samozatvarajuća vrata (zaustavljanje na 90°)
- Zaobljene ivice unutrašnje ploče
- Automatsko otapanje i isparavanje vode
- Energetska klasa A - smanjuje potrošnju energije
- Sa ravnom radnom pločom
- Ravna ploča + splashback
- Bez radne ploče
Desmon PTGM2 hladni sto
Hladni sto sa dvoje vrata - plusni režim
- -2/+8° C
- struktura od nerđajućeg čelika INOX AISI 304
- 60 mm debljina izolacije
- unutrašnje ivice zaobljene – jednostavno sanitarno održavanje
- vrata sa uglom otvaranja 95°
- magnetna guma na vratima – demontaža bez alata
- monoblok sistem hlađenja patentiran za tropski ambijent +40°C
Techfrost JOF ONE Blast Chiller
Blast chiller za 3 pleha 1/1 GN ili EN 600x400
Blast Chiller / Shock Freezer je uređaj u kulinarstvu koji kombinuje sistem hlađenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri očuva sve kvalitete hrane i produži rok trajanja.
Ovaj proizvod utrostručava rok trajanja i mogućnost čuvanja hrane.
- Blast Chiler +90°C na +3°C za 90 min -12 kg
- Shock Freezer +90°C na -18°C za 270 min - 8 kg
*Plehovi nisu uključeni u cenu