

Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME1500PVB
11.400 € cena bez PDV-a
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME1500PVB BLACK
Kapacitet kabineta 1500 litara
Suvo zrenje 100 – 230 kg mesa
Rashladni kabinet Klima Meat KME1500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME1500PVB BLACK
Kapacitet kabineta 1500 litara
Suvo zrenje 100 – 230 kg mesa
Rashladni kabinet Klima Meat KME1500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Zahvaljujući tehnološkim rešenjima, Zernike Klima Meat omogućava zrenje mesa sa odličnim rezultatima i bitnom razlikom u poređenju sa drugim tehnologijama i dry aging „frižiderima“ koji već postoje na tržištu.
Kabinet za suvo zrenje mesa
- bez konekcije na vodu
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- „V-O“ patentiran sistem protoka vazduha – ujednačena ventilacija u svakom delu komore, bez potrebe za premeštanjem mesa u kabinetu
- OXYGENKLIMA patentiran sistem
- rilsan police za meso
- rashladni uređaj za tropski ambijent +43°C
- belo LED osvetljenje
Patentiran sistem ventilacije
Patentiran „V-O“ sistem ventiliranja predstavlja jedinstvenu tehnologiju. Ovaj sistem je jedan od ključnih elemenata koji Klima Meat čini najinovativnijim kabinetom za suvo zrenje mesa.
- horizontalno i vertikalno kretanje vazduha
- izbegnuta potreba za premeštanjem mesa tokom procesa zrenja
- smanjen otpad koji nastaje rezanjem slojeva koji su usled loše ventilacije sa većom vlagom i pojavom plesni
Patentiran sistem oksigenizacije i sanitacije
Klima Meat kabinet za suvo zrenje mesa standardno se proizvode sa patentiranom Oxygenklima tehnologijom, uređajem koji koristi prirodnu dezinfekcionu moć aktivnog kiseonika za postizanje procesa suvog starenja mesa u savršenoj biosigurnosti. Sa Oxygenklima sistemom nisu potrebne UV lampe (koje se menjaju jednom godišnje), kao ni himalajska so, koja više stvara vizelni efekeat nego što zaista sprečava razvoj bakterija.
Sa Oxygenklima sistemom se postiže:
- smanjenje prisustva bakterija i plesni i njihovo držanje pod kontrolom
- eliminacija neprijatnih mirisa nastalih tokom procesa suvog zrenja, koji bi mogli izaći iz kabineta svaki put kada se otvore vrata – dvomesečno zrelo meso i dalje će imati svež miris
- izbegnuta opasna kontaminacija između komada mesa koji imaju različito početno stanje – drugi dobavljač mesa, period zrenja, vrsta mesa …
- sanitacija bez upotrebe hemijskih proizvoda, čak i teško pristupačnih delova dry aging kabineta – ventilacionih kanala i rashladne jedinice
- kontinuirana i automatizovana oksigenizacija mesa, ubrizgavanjem čistog kiseonika u dry agign kabinet
Kontrola temperature i vlažnosti vazduha
- digitalni kontroler sa LCD prikazom funkcija
- memorisanje programa rada
- 6 postojećih programa rada dry aging kabineta
- 8 faza za svaki program
- programi sa vremenskim fazama u kontrolisanim uslovima
- sonda za kontrolu vlage unutar komore
- odvlaživanje – isušivanje vlage iz komore
- opcionalno PH sonda
Klima Meat Easy KME1500PVB:
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- zahteva minimalnu i konstantnu količinu mesa – minimum 100 kg
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate
Dostupan i varijanti sa oplatom od INOX-a – KME1500PV
Dimenzije (ŠxDxV) |
1460x850x2115 mm |
---|---|
Kapacitet |
100 do 230 kg |
Korisna zapremina |
1500 litara |
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
1,5 kW |
Temperaturni režim |
0°/+4° C |
Kontrola |
digitalna kontrola sa LCD prikazom |
Broj polica |
8 rešetki sa klizačima |
Nosači polica |
8 pari nosača |
Unutrašnje osvetljenje |
LED svetlo |
Materijal izrade |
unutrašnjost INOX AISI 304 ,spolja crna plastifikacija čeličnog lima |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatne police ,GSM system praćenja rada ,Klima heating system ,nosač kuka za meso ,pH sonda eksterna ,točkovi sa kočnicom |
Garancija | |
Težina |
275 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME1500PV
Kabinet za suvo zrenje mesa Klima Meat KME500PVB
Kabinet za suvo zrenje mesa Dry Aging Cabinet Klima Meat Easy KME500PVB
- Kapacitet kabineta 500 litara
- Patentiran sistem horizontalnog i vertikalnog kretanja vazduha
- idealan za suvo zrenje mladog mesa (do 30 meseci starosti životinje)
- kratko vreme procesa zrenja mesa 3-4 nedelje je dovoljno za vrhunske rezultate
- Suvo zrenje minimalno 50 - maksimalno 100 kg mesa
- INOX AISI 304 unutrašnjost
Rashladni kabinet Klima Meat KME500PVB za suvo sazrevanje mesa u strogo kontrolisanim uslovima.
Povezani proizvodi
TEFCOLD TFW200-S vinski frižider
Mali vinski frižider sa jednom zonom hlađenja - inox:
- skladištenje ~48 vinskih boca od 0,7 litara
- staklena vrata sa INOX ramom;
- INOX rukohvat za otvaranje vrata;
- 1 zona hlađenja vinskih boca;
- drvene police;
- blago zatamnjeno staklo na vratima za zaštitu vina;
- reverzibilna staklena vrata;
- sistem hlađenja bez vibracija;
- LED unutrašnje osvetljenje;
Desmon PGM7 frižider 700 litara
Vertikalni profesionalni frižider 700 litara
- -2/+8° C
- upušteni nosači polica - 24 pozicije
- 3 plastificirane rešetkaste police 2/1 GN 530x650 mm
- struktura od nerđajućeg čelika INOX AISI 304
- 75 mm debljina izolacije - visoka energetska efikasnost
- za ambijent do +40°C
- monoblok sistem hlađenja
- unutrašnje ivice zaobljene - lakše održavanje
- reverzibilna vrata sa uglom otvaranja 100°
Minusna komora Tefcold CRNF1212-18
Minusna montažno-demontažna komora - 1,8 kubnih metara
minusni režim rada 0°/-20°C
- 1,81 m³ neto zapremina
- spoljašnje dimenzije 1200x1200x2200 mm
- vrata komore 580x1765h mm neto otvor
- minusni režim rada -10°/-20°C
- debljina panela 120 mm
- monoblok sistem hlađenja
Opcionalno:
- sistem polica
- PVC trakasta zavesa na vratima
- rampa za ulazak kolica