HOME » Ugostiteljska oprema » GRILLVAPOR POWER GV 809 P TOP plinski roštilj

GRILLVAPOR POWER GV 809 P TOP plinski roštilj

3.504  cena bez PDV-a

400°C Grilling system Arris GRILLVAPOR® technology – top plinski grill sa vodom

POWER LINE je linija Grillvapor® Arris gasnih grillova, namenjena za debele komade mesa i brzo pečenje na visokim temperaturama – POWER LINE može da dostigne temperaturu od PREKO 400°C ravnomerno raspoređenu po celoj površini rešetke, sa gasnim gorionicima visoke efikasnosti, koji peku hranu zračenjem toplote – bez direktnog kontakta sa plamenom.

Pored toga, roštilji poseduju sistem koji menja visinu površine za pečenje, za brzu regulaciju toplote koja se prenosi na hranu. POWER LINE gasni grill je posebno pogodan za: T-bone steak, ramsteke, suvo odležanu govedinu ili junetinu, ali i za sve ostale tehnike pečenja na roštilju, uz najbolji rezultat.

Šifra proizvoda: ARRIS GV 809 P Kategorije: , , , , ,
Opis

400°C POWER LINE Grilling system Arris GRILLVAPOR® – top plinski grill sa vodom

Arris Power Line Grillvapor®

Uz patentiranu tehnologiju Arris Grillvapor®, smanjen je gubitak težine (-20%) i gubitak zapremine pečenog povrća i mesa, a samim tim povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.

Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brzo pečenje mesa (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.

Grillvapor ® u patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.

“VODA, VLAGA I TOPLOTA” ARRIS PATENTIRAN SISTEM

grill sa vodom

Grill sa vodom je sa termostatski kontrolisanom temperaturom, za savršeno pečenje.

  • temperatura pečenja do 400°C
  • Grillvapor® tehnologija za brže pečenje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
  • Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
  • Održavanje sočnosti u hrani
  • Manji gubitak težine: – 20% prosečno (ušteda na sirovini)
  • Smanjen gubitak zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
  • Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
  • Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje – sistem sa vodom
  • Veća ujednačenost grejanja zahvaljujući posebnoj konstrukciji
GRILLVAPOR® POWER GAS TOP P dostupan u varijantama:
  • GV 407 P grejna površina 390×470 mm
  • GV 807 P grejna površina 760×470 mm
  • GV 1207 P grejna površina 1155×470 mm
  • GV 409 P grejna površina 390×670 mm
  • GV 809 P grejna površina 760×670 mm
  • GV 1209 P grejna površina 1155×670 mm
Opcionalna dodatna oprema:
  • GC90-1 rešetka sa upuštenim kanalima
  • GDC90-1 reštka sa preklopljenim kanalima, bez kapanja
  • GT90-1 okrugla rešetka
  • FTI90 ravna grill ploča
  • postolje – otvoreno ili zatvoreno

 

Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

800x900x440 mm

Napajanje

GAS

Snaga

26 kW

Kontrola

nezavisna kontrola gorionika po segmentima

Regulacija temperature

mehanički termostat

,

>400°C

Grejna površina

760×670 mm

Oblik grejne površine

grill rešetka

,

okrugli segmenti

Materijal izrade kućišta

INOX AISI 304

Težina

98 kg

Garancija

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Proizvođač

O proizvođaču

ARRIS. Ukus je ono što čini razliku.

Specijalizovali su se za proizvodnju profesionalnih gasnih i električnih roštilja za tradicionalno i moderno ugostiteljstvo. Svi Arris proizvodi su napravljeni od materijala vrhunskog kvaliteta i podvrgnuti su kontinuiranom testiranju tokom faze proizvodnje. Takođe su u skladu sa svim važećim zakonima i standardima u oblasti zdravlja, bezbednosti, higijene i prevencije nesreća, i imaju CE oznaku u skladu sa EEC direktivama.

arris grill

“VODA, VLAGA I TOPLOTA” Arris patentirani sistem.

Voda, koja se nalazi u posudi ispod roštilja, stvara paru koja Vašu hranu čini mekšom i sočnijom. I pošto svaka mast koja kaplje iz hrane pada u vodu, Grillvapor proizvodi daleko manje dima od konvencionalnih roštilja.

CORE PROBE - sonda temperature jezgra

Grillvapor je jedini roštilj koji Vam omogućava da koristite sondu za temperaturu jezgra za preciznu kontrolu pečenja.

sonda jezgra za roštilj

Kompanija Arris Catering Equipment®, specijalizovana je za proizvodnju profesionalnih gasnih i električnih roštilja za tradicionalni i moderni komercijalni ketering.

1993 – porodica Calzavara, tvorci patentirane Grillvapor® & Overgrill® tehnologije, osnovali su Arris Catering Equipment

1996. – promena sedišta i povećanje proizvodne jedinice

2007. – proširenje proizvodne jedinice u sadašnjem sedištu u Cadoneghe

2012 – dizajnirana je i proizvedena prva digitalna verzija gasnih i električnih roštilja

2013 – Overgrill predstavlja novi model roštilja koji još jednom menja način pečenja skraćenjem vremena i smanjenjem otpada u kuhinji

Specijalisti su za sisteme za grillovanje, uvek nudeći najbolja rešenja kupcima, za sva jela na roštilju, povećavajući mekoću i ukus hrane kroz visok kvalitet Arris proizvoda, Grillvapor® i Overgrill® tehnologiju.

Razvijaju projekte za rešavanje specifičnih potreba grill pripreme hrane. Arris je lider u ovoj vrsti opreme, gledano po tehnologiji i kvalitetu.

Arris Catering Equipment je dizajnirao i patentirao GRILLVAPOR® sistem za kuvanje koji kombinuje precizno kontrolisane visoke temperature sa blagom hidratacijom površina za kuvanje. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, koju samo Arris može da proizvede i koja se primenjuje na sve GRILLVAPOR® & OVERGRILL®, gubitak težine (-20%) i gubitak mase su smanjeni kako bi se povećale porcije gotove hrane, što donosi veliku ekonomičnost onima koji koriste Girillvapor®. Tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (+ 20% u proseku u poređenju sa tradicionalnim sistemima za pečenje na roštilju) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način, istovremeno čuvajući boju hrane. Patentirana tehnologija Arris Grillvapor®, zahvaljujući posebnom sistemu kuvanja, takođe poboljšava ukus i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu začinskih ulja i masti za dalju ekonomsku uštedu.

Grillvapor® tehnologija koju Arris primenjuje na svojoj opremi je jedina koja pruža:

  • Bržu termički obradu hrane
  • Bolje organoleptičke rezultate (hranljive materije ostaju unutar hrane)
  • Manji gubitak težine hrane (u proseku -25%)
  • Zdravu i ispravnu pripremu hrane
  • Bolju apsorpciju toplotne razlike 
  • Uštedu troškova proizvodnje

Inovativni koncept konstrukcije omogućava:

  • Uštedu energije
  • Uštedu troškova rada
  • Ujednačenost pripreme jela
  • Upravljanje temperaturom pomoću sonde jezgra
  • Bolji sigurnosni sistemi
  • Lako čišćenje

dodatna oprema