Dimenzije (ŠxDxV) |
990x990x350 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
15,6 kW |
Dimenzija etaže (ŠxDxV) |
700x700x120h mm |
Kapacitet |
1 pleh 600×400 mm ,4 pizza Ø 33 cm |
Radna temperatura |
50°-400°C |
Termostat |
mehanički termostat |
Donja ploča |
šamotna ploča debljine 16 mm |
Termoizolacija |
kamena vuna |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade kućišta |
front INOX AISI 304 ,INOX AISI 304 ,konstrukcija od čeličnog lima |
Težina |
100 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
fermentaciona komora ,napa ,postolje za peć |
Garancija | |
Proizvođač |
ZANOLLI CITIZEN EP70 jednoetažna pizza peć
1.936 € cena bez PDV-a
Pizza peć Zanolli – pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica.
Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra.
Zanolli Citizen EP 70 pizza peć je dostupna i kao double deck (dve etaže)
5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP
- jednostavnost korišćenja
- modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
- idealna za male prostore
- atraktivan dizajn
- kompletno redizajniran kontrolni panel
Upotreba u:
- picerijama
- pekarama
- gastronomiji
Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.
Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.
Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.
Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.
Porodični posao od 1952. godine
Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.
Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.
1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.
Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.
Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.
Zanolli danas
Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.
Povezani proizvodi
Sammic CA-62 univerzalna seckalica
Moretti Forni iD-D 105.65 dvoetažna pizza peć
Moretti Forni pizza peć sa dve etaže iD-D 105.65 za 6 + 6 pizza 30cm
dimenzija etaže 1050x660x140h mm
iDeck series 450°C
Maksimalna radna temperatura je 450 ° C: karakteristika koja čini iDeck peći jedinstvenim u svojoj kategoriji.
Dual-Temp®Technology:
- nezavisna kontrola temperature donje ploče i same komore
Smart-Baking®Technology:
- kontrola inteziteta grejanja 10-100%