





OEM DOME 530°C pizza peć na postolju
20.300 € Originalna cena je bila: 20.300 €.16.240 €Trenutna cena je: 16.240 €. cena bez PDV-a
Savršena napolitanska pizza iz peći na struju – OEM DOME 530°C
- radna temperatura 500°C
- maksimalna temperatura 530°C
- 7 pizza Ø 35 cm ~84/h
- zatvoreno postolje
*OEM DOME dostupna i bez postolja 17.500 € 14.360€ +PDV
OEM DOME 530°C – „napolitanska pizza peć“ – pizza peć na struju sa maksimalnom temperaturom 530° C
84/h pizza Ø 35 cm
Nova električna pizza peć visokih performansi, sa kupolom
Napolitanska pizza
Idealno za pečenje pizza u napuljskom stilu, kao i za pečenje svih ostalih vrsta pizza.
Dizajn
Klasičan dizajn čini je savršenom za postavku na vidno mesto u bilo kom restoranu ili piceriji.
Temperatura
Visoke temperature pečenja koje može da dostigne i poseban oblik komore za pečenje, garantuju izvanredne performanse i čine je izuzetno jednostavnom za upotrebu.
Digitalna kontrola

- podešavanje i prikaz temperature komore (MAX 530°C).
- podešavanje i prikaz procenta snage za gornje i donje grejne elemente (0-100%).
- aktiviranje/deaktiviranje prednjih grejnih elemenata.
- osvetljenje komore
- tajmer za pečenje
- planirano automatsko uključivanje
- program za čišćenje
- ekonomična funkcija: povećava apsorbovanu snagu, održavajući postignutu temperaturu unutar komore


Tehničke karakteristike
- temperatura koja se može podesiti je viša od 500°C.
- specijalni grejni elementi (što se tiče njihovog oblika i preseka) garantuju trenutan odziv svaki put kada je potrebna dodatna snaga; Prednji grejni elementi stvaraju infracrveni snop koji omogućava pečenje pizza postavljenih veoma blizu otvora peći.
- osmougaona komora za pečenje i veličina otvora, omogućavaju istovremeno pečenje pizza različitih veličina.
- izduvni gasovi ne ometaju proces pečenja – sisitem za odvod smešten ispod prednje nape.
- hemisferični zadnji deo pizza peći, olakšava postavljanje u ugao lokala.
- pod je od specijalno napravljene porozne cigle, poznate kao „biscotto“, koja se brzo zagreva i zadržava toplotu dugo vremena, poboljšavajući performanse pizza peći.
- vatrostalni kamen postavljen na plafonu i na bočnim stranama povećava toplotnu inerciju, omogućavajući peći da skladišti energiju i oslobađa je kada je to potrebno.
Max Temp. 530°C
Performanse

7 pizza 35 cm
* Navedene vrednosti su prosečne i samo približne: proizvodnja će varirati u zavisnosti od vrste proizvoda koji se koristi i radnih metoda/uslova.

Dimenzije (ŠxDxV) |
1502x1550x1930 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
16,3 kW |
Prosečna potrošnja |
10 kWh – moguće varijacije u zavisnosti od upotrebe |
Dimenzija etaže (ŠxDxV) |
1098x1154x165 mm ,octagonal |
Kapacitet |
7 pizza Ø 35 cm |
Radna temperatura |
50°-530°C |
Kontrola |
elektronska kontrola intenziteta grejanja 10-100% |
Termostat |
elektronski termostat |
Termometar |
digitalni prikaz temperature |
Donja ploča |
biscotto |
Termoizolacija |
kamena vuna |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade kućišta |
konstrukcija od čeličnog lima |
Težina |
608 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
ZANOLLI AVGVSTO® 6 pizza peć
Peć za napolitansku pizzu Zanolli AVGVSTO® - peć na struju sa temperaturom 500 ° C
- Maksimalna radna temperatura 500 ° C se postiže za samo 90 minuta
- 6 pizza Ø 30 cm
- Podešavanje intenziteta grejanja 0-100%
- Toplotna izolacija za visoke temperature i kontinuiran rad
- Komora za pečenje u potpunosti obložena vatrostalnom keramikom - šamot
Moretti Forni Neapolis 6 pizza peć
Napolitanska pizza na struju? Moretti Forni Neapolis 510°C - najbolja statična pizza peć na struju sa temperaturom preko 500° C
- Neapolis 510°C je jedina električna peć na svetu za napolitansku picu.
- Dizajnirana da postigne temperaturu iznad 500°C i omogući pripremu autentične napolitanske pice.
- Izolacioni materijali
- Retro dizajn od nerdjajućeg čelika
- Otvor od livenog gvoždja
- Kapa od crnog čelika
- Ploča za pečenje od Sorrento® šamota
- Optimizovan sistem grejača
Moretti Forni Neapolis 9 pizza peć
Neapolis 510°C je jedina električna peć za napolitansku pizzu.
Dizajnirana da postigne temperaturu iznad 500°C i omogući pripremu autentične napolitanske pice.
Izolacioni materijali, retro dizajn od nerđajućeg čelika, otvor od livenog gvožđa, kapa od crnog čelika, ploča za pečenje od Sorrento® šamota i optimizovan sistem grejača su detalji koji objašnjavaju zašto je Neapolis peć bez konkurencije ...
- 510°C max temp
- 9 pizza Ø 33 cm
Povezani proizvodi
Sammic CA-3V univerzalna seckalica
Profesionalna univerzalna kuhinjska mašina sa disk noževima - seckalica.
Kapacitet do 500 kg/h.
Varijabilna brzina motora
"Brushless" tehnologija elektromotora: snažni i efikasni motori
- Maksimalna efikasnost: održavanje obrtnog momenata u celom opsegu brzine motora.
- Ekskluzivni „force control system“: garancija ujednačenog i visokokvalitetnog reza.
- Lagan i kompaktan dizajn: mala težina i zauzima malo radnog prostora.
- Poboljšana nepropusnost vazduha / vode jer nije potrebna ventilacija.
- Prave manje buke: poboljšano radno okruženje.
Mikser za testo Prismafood IBM30
Mikser za testo Prismafood IBM10
Sirman HERCULES 30 mešalica za testo
Profesionalna mešalica za testo - 25 kg zamesa
Kapacitet miksera 32 litre - zames 25 kg testa.
- rotirajuća kibla INOX AISI 304
- kapacitet miksera 32 litre / 25 kg testa u zamesu
- dimenzija posude Ø 400x260 mm
- prenos lanac i reduktor
- 1 brzina kible 10 rpm
- 1 brzina spirale 85 rpm
- čelično kućište 3 mm, plastificirano i otporno na grebanje
Kapacitet posude i funkcionalnost miksera, zasnivaju se na testu sa >60% hidratacije.