HOME » Ugostiteljska oprema » Zanolli TEOREMA ÀNEMOS 10 E/MC TOUCH konvekcijska peć

Zanolli TEOREMA ÀNEMOS 10 E/MC TOUCH konvekcijska peć

11.220  cena bez PDV-a

Pekarska konvekcijka peć za hleb i peciva

  • peć za 10 plehova EN 600×400 mm
  • fermentaciona komora za 5  plehova EN 600×400 mm
  • odsisna napa kapaciteta 600 m³/h

Funkcije:

  • touch screen kontroler sa 147 programa
  • samopranje
  • sonda jezgra za pečenje hleba
  • humidifier – vlaženje vazduha
  • elektronska kontrola rada
  • termostat 50° – 260° C
  • tajmer
  • dvosmerni ventilator
  • halogen osvetljenje komore za pečenja
Šifra proizvoda: Zanolli 10 E/MC EM + 10/CL + CA 600 Kategorije: ,
Opis

Pekarska konvekcijka peć za hleb i peciva

  • peć za 10 plehova EN 600×400 mm
  • fermentaciona komora za 5  plehova EN 600×400 mm
  • odsisna napa kapaciteta 600 m³/h 

Funkcije:

  • touch screen kontroler
  • sonda jezgra za pečenje hleba
  • humidifier – vlaženje vazduha
  • elektronska kontrola rada
  • termostat 50°-260° C
  • tajmer
  • dvosmerni ventilator
  • halogen osvetljenje komore za pečenja

Zanolli TEOREMA ÀNEMOS konvekcijske peći:

  • T ÀNEMOS COMPACT E/MC EM 4x 600×400 mm mehanička kontrola
  • SUPER
  • T ÀNEMOS 6 E/MC EM 6x EN 600×400 mm mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS 6 E/MC TOUCH 6x EN 600×400 mm touch screen + samopranje
  • T ÀNEMOS 10 E/MC EM 10x EN 600×400 mm mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS 10 E/MC TOUCH 10x EN 600×400 mm touch screen + samopranje
  • T ÀNEMOS GAS 6 G/MC EM 10x EN 600×400 mm mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS GAS 10 G/MC EM 10x EN 600×400 mm mehanička kontrola

ZANOLLI TEOREMA ÀNEMOS

Nova peć za pecivo i hleb, sa ventilatorom, samočišćenjem i sondom za jezgro
Pekarska peć za peciva

Nova Teorema Ànemos, ventilisana pećnica za hleb i pecivo, proširuje asortiman profesionalne opreme proizvođača Zanolli.

Velika raznovrsnost i kompaktna veličina, čine peći Teorema Ànemos savršenim za potrebe vrhunskih poslastičarnica i pekara.

Teorema Ànemos: the soul of cooking

Specijalno konstruisan sistem ventilacije obezbeđuje vrhunsko i ravnomerno pečenje. Idealne za malu i srednju proizvodnju, ove peći mogu da peku sve vrste proizvoda: od profiterola do biskvita, za kroasane, torte, makaronse, malih ili srednjih hlebova, zajedno sa širokim spektrom internacionalnih delikatesnih peciva.

anemos_icon_2@2x (2)

Ventilacioni sistem osigurava ujednačenu temperaturu pečenja​

anemos_icon_9@2x-1

Kontrolni panel poslednje generacije​

anemos_icon_7@2x

do 147 različitih programa pečenja​

anemos_icon_8@2x

Odlična peć i za delikatne proizvode​

anemos_icon_10@2x

Komponente 100% "Made in Italy"​

peć sa konvekcijom

Konvekcija: neka Vaša pećnica diše

Pećnica radi tako što se u komoru uduvava vruć vazduh pomoću jednog ventilatora (Teorema Ànemos 6) ili dva (Teorema Ànemos 10). Ravnomerno strujanje vazduha, delimično zahvaljujući automatskoj promeni smera ventilatora, obezbeđuje konzistentnu distribuciju toplote, ravnomerno pečenje proizvoda u svim delovima peći. Sistem konvekcije skraćuje vreme pečenja i snižava potrebnu temperaturu, čime se štedi energija.

Ànemos kontrolni panel

Model sa ekranom osetljivim na dodir, sistemom samočišćenja i sondom za jezgro, nudi beskonačan broj opcija pečenja. Dizajniran za proizvodni kapacitet do 10 tacni, može se kombinovati sa statičkom pećnicom Teorema Polis – Zanolli asortiman kombinovanih peći koje štede prostor nudi raznovrsnost bez premca.

Neprekidan prikaz temperature

Digitalna kontrola

Automatsko predgrejanje

147 programa

Komora za fermentaciju

  • 5 plehova EN 600×400
  • demontažni nosači
  • opcionalno vlaženje
  • vrata od kaljenog stakla
  • točkovi sa kočnicom

Zanolli TEOREMA ÀNEMOS konvekcijske peći:

  • T ÀNEMOS COMPACT E/MC EM 4x 600×400 mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS 6 E/MC EM 6x EN 600×400 mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS 6 E/MC TOUCH 6x EN 600×400 touch screen + samopranje
  • T ÀNEMOS 10 E/MC EM 10x EN 600×400 mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS 10 E/MC TOUCH 10x EN 600×400 touch screen + samopranje
  • T ÀNEMOS GAS 6 G/MC EM 10x EN 600×400 mehanička kontrola
  • T ÀNEMOS GAS 10 G/MC EM 10x EN 600×400 mehanička kontrola 
Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

970x920x2150 mm

Napajanje

400 VAC

Snaga

17 kW

Zagrevanje komore

INCOLOY električni grejači

Kapacitet plehova

10 EN 600×400

Visina između plehova

80 mm

Kontrola

touchscreen panel sa mogućnošću programiranja ciklusa rada

Tajmer

180 minuta

,

kontinuiran ciklus

Radna temperatura

50°-260°C

Način rada peći

konvekcijski sa funkcijom vlaženja vazduha

Ventilator

reverzibilni

Sistem vlaženja vazduha

direktno ubacivanje vlage u komoru

Vrata peći

duplo staklo sa vazdušnom zavesom

Unutrašnje osvetljenje

halogen svetlo

Materijal izrade komore

INOX AISI 304

Materijal izrade kućišta

INOX AISI 304

Napajanje vodom

ventil ¾”

Otpadna voda

Ø 32 mm

Težina

251 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač

O proizvođaču

Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.

Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.

Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.

Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.

Porodični posao od 1952. godine

Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.

Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.

1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.

Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.

Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.

Zanolli danas

Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.