Jednoetažne električne pizza peći;
Dvoetažne električne pizza peći;
Modularne pizza peći;
Prismafood Basic 44 dvoetažna pizza peć
BASIC serija Prismafood dvoetažna pizza peć 4+4 pizze
- pizza peć sa dve etaže
- 4+4 pizze Ø 32 cm
- radna temperatura 45°-455°C
- po dva nezavisna termostata za gornje i donje grejače svake etaže
- površina za pečenje od šamota
- laminirani grejači
- unutrašnje osvetljenje
- izolacija kamena vuna
- opcionalno sa digitalnom kontrolom
Prismafood Basic 44 MEDIUM pizza peć dve etaže
BASIC serija Prismafood pizza peć sa dve etaže 4+4
- smanjena spoljašnja dimenzija u odnosu na BASIC 44 - unutrašnja dimenzija ista
- dve etaže 4+4 pizza Ø 32 cm
- radna temperatura 45°-455°C
- po dva nezavisna termostata za gornje i donje grejače svake etaže
- površina za pečenje od šamota
- laminirani grejači
- unutrašnje osvetljenje
- izolacija kamena vuna
- opcionalno sa digitalnom kontrolom
ZANOLLI CITIZEN EP70 jednoetažna pizza peć
Pizza peć Zanolli - pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica.
Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra. Zanolli Citizen EP 70 pizza peć je dostupna i kao double deck (dve etaže) 5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP- jednostavnost korišćenja
- modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
- idealna za male prostore
- atraktivan dizajn
- kompletno redizajniran kontrolni panel
- picerijama
- pekarama
- gastronomiji
ZANOLLI CITIZEN EP70 4+4 dvoetažna pizza peć
Zanolli dvoetažna pizza peć - pečena direktno na šamotu ili u plehovima, rezultat je uvek savršena pica
Citizen EP 70 električne pizza peći idealne su za pečenje pice, kako u plehovima, tako i direktno na šamotu. Širina unutar komore za pečenje je 70 centimetara, što čini rernu Citizen EP 70 još efikasnijom: sa smanjenom spoljašnjom dimenzijom i dalje može da primi 4 pice prečnika 33 centimetra.
Citizen EP 70 je dostupna i kao modularna (jedna etaža) peć.
5 razloga zašto izabrati električnu peć CITIZEN EP
- jednostavnost korišćenja
- modularnost, dozvoljava prilagodjavanje potrebama korisnika
- idealna za male prostore
- atraktivan dizajn
- kompletno redizajniran kontrolni panel
Upotreba u:
- picerijama
- pekarama
- gastronomiji
Morello Forni FRV Evento
Električna rotirajuća konvekciona pizza peć Morello Forni FRV
Rotirajuća ploča i kupola izradjene od šamota.
Grejna rotirajuća ploča i kupola sa nezavisnim sistemom grejanja.
Kontrolni panel sa sistemom programiranja rada peći.
Morello Forni FRV električna rotirajuća pizza peć dostupna u dve veličine rotirajuće ploče: 100 i 125 cm.
Tri oblika kupole: Standard, Cupola i Volcano
Mnoštvo mogućnosti završne obrade: bakarna oplata, inox, mozaik keramika, prirodni kamen ...
ZANOLLI AVGVSTO® 6 pizza peć
Peć za napolitansku pizzu Zanolli AVGVSTO® - peć na struju sa temperaturom 500 ° C
- Maksimalna radna temperatura 500 ° C se postiže za samo 90 minuta
- 6 pizza Ø 30 cm
- Podešavanje intenziteta grejanja 0-100%
- Toplotna izolacija za visoke temperature i kontinuiran rad
- Komora za pečenje u potpunosti obložena vatrostalnom keramikom - šamot
ZANOLLI AVGVSTO® 9 pizza peć
Napolitanska pizza iz električne peći Zanolli AVGVSTO® 9 - peć na struju sa temperaturom 500 ° C
- Maksimalna radna temperatura 500 ° C se postiže za samo 90 minuta
- 9 pizza Ø 30 cm
- Podešavanje intenziteta grejanja 0-100%
- Toplotna izolacija za visoke temperature i kontinuiran rad
- Komora za pečenje u potpunosti obložena vatrostalnom keramikom - šamot
Italforni Caruso CA6 Y010 530°C pizza peć
Italforni Caruso® je prva električna pizza peć koja nudi iste performanse kao tradicionalna pećnica na drva, sa stvarnom maksimalnom temperaturom od 530°C.
Najbolji materijali i komponente garantuju čvrstinu i otpornost na visoke temperature, maksimalne performanse uz minimalnu potrošnju električne energije.
Pizza napolitana iz peći na struju nikad nije bila jednostavnija.
- 530°C
- 6 pizza Ø 35 cm
- 750x1125x150h mm komora
- Biscotto di Sorrento podloga za pečenje
- touch screen kontrola
- fermentaciona komora
Moretti Forni Neapolis 6 pizza peć
Napolitanska pizza na struju? Moretti Forni Neapolis 510°C - najbolja statična pizza peć na struju sa temperaturom preko 500° C
- Neapolis 510°C je jedina električna peć na svetu za napolitansku picu.
- Dizajnirana da postigne temperaturu iznad 500°C i omogući pripremu autentične napolitanske pice.
- Izolacioni materijali
- Retro dizajn od nerdjajućeg čelika
- Otvor od livenog gvoždja
- Kapa od crnog čelika
- Ploča za pečenje od Sorrento® šamota
- Optimizovan sistem grejača
Moretti Forni Neapolis 6C pizza peć
Napolitanska pizza na struju? Moretti Forni Neapolis 6 510°C - najbolja statična pizza peć na struju sa temperaturom preko 500° C
- Neapolis 510°C je jedina električna peć na svetu za napolitansku picu.
- Dizajnirana da postigne temperaturu iznad 500°C i omogući pripremu autentične napolitanske pice.
- Izolacioni materijali
- Retro dizajn od nerdjajućeg čelika
- Otvor od livenog gvoždja
- Kapa od crnog čelika
- Ploča za pečenje od Sorrento® šamota
- Optimizovan sistem grejača
Prismafood PLUS XL 44 dvoetažna pizza peć
PLUS XL 44 PRISMAFOOD pizza peć dve etaže - najniža cena za 8 pizza
- dve etaže
- 4+4 pizza Ø 35 cm
- radna temperatura 45°-450°C
- dva nezavisna termostata za gornje i donje grejače
- površina za pečenje od šamota
- laminirani grejači
- unutrašnje osvetljenje
- izolacija kamena vuna
- opcionalno sa digitalnom kontrolom
Prismafood Basic XL 2L jednoetažna pizza peć
BASIC XL 2L PRISMAFOOD pizza peć jedna etaža - za 2 pizze
- jedna etaža
- 2 pizze Ø 35 cm ili 1 pleh 600x400 mm
- radna temperatura 45°-450°C
- dva nezavisna termostata za gornje i donje grejače
- površina za pečenje od šamota
- laminirani grejači
- unutrašnje osvetljenje
- izolacija kamena vuna
- opcionalno sa digitalnom kontrolom
Prismafood PLUS XL 66 dvoetažna pizza peć
PLUS XL serija Prismafood pizza peć sa dve etaže za 6+6 pizza
- dve etaže
- 6+6 pizza Ø 35 cm
- radna temperatura 45°-450°C
- dva nezavisna termostata za gornje i donje grejače
- površina za pečenje od šamota
- laminirani grejači
- unutrašnje osvetljenje
- izolacija kamena vuna
- opcionalno sa digitalnom kontrolom
