HOME » Ugostiteljska oprema » Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 06/40 VE

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 06/40 VE

6.094  cena bez PDV-a

Mini tunelska pizza peć na struju Synthesis 06/40 VE

Unutrašnje dimenzije 400x580x95h mm

Maksimalna radna temperatura 320 °C

Vreme protoka kroz tunelsku peć 1’:45” – 30’

Šifra proizvoda: ZANOLLI Synthesis 06/40 VE Kategorije: , ,
Opis

Mini tunelska pizza peć na struju sa konvekcijom Synthesis 06/40 VE

Magija modularne tunelske peći sa konvekcijom 

Synthesis 06/40 VE je revolucionarna modularna električna tunelska peć.

Nakon što ste pripremili recepturu, postavili pravu temperaturu, odlučili o brzini pokretne trake i postavili hranu na nju … ostalo možete zaboraviti.

Nije potrebno proveravati proizvod tokom pečenja, jer će ga pećnica držati dalje od toplote sprečavajući ga da zagori.

Synthesis može da peče picu i griluje povrće, sprema brzu hranu i peče peciva.

6 programa rada tunelske peći

Za svaki program rada, može se podesiti vreme pečenja, temperatura i snaga zagrevanja gornjeg i donjeg dela tunela.

Mini tunelska pizza peć na struju sa konvekcijom Synthesis 06/40 VE

Sve peći Synthesis mogu se slagati jedna na drugu, tako da možete povećati svoju produktivnost kako biste zadovoljili pikove u porudžbinama.

Kada nemate potrebu za velikom količinom pripremljene i ispečene hrane, možete uštedeti na energiji koristeći samo jedan modul za pečenje.

Električna tunelska peć razvija maksimalnu temperaturu od 320 ° C više je nego dovoljna za postizanje savršenih rezultata.

Zahvaljujući sistemu ventilacije – konvekcije, Synthesis održava ujednačenu temperaturu unutar peći – celom dužinom trake.

Novi režim ECONOMY je najbolje rešenje za održavanje temperature tunelske peći između dva pečenja.

U ECONOMY režimu sprečava se gubitak energije i vremena, koji bi inače nastali usled normalnog smanjenja temperature prilkom hladjenja tunelske peći.

SYNTHESIS LINE – IZGRADITE JOŠ UČINKOVITIJU INDUSTRIJSKU PROIZVODNU LINIJU

U nizu se može instalirati više modula (sa samo jednom pokretnom žičanom mrežom) da bi se dobila polugotova podloga za pizzu, pečena pizza, industrijska proizvodnja pečenih proizvoda od testa i pečenja povrća, kao što su patlidžani, paprika …

Ventilirajuća mini tunelska peć sa mogućnošću slaganja jedne na drugu:

  • za picerije
  • pekare
  • poslastičarnice
  • fast food objekte

Štednja, produktivnost, autonomija, svestranost i ergonomija: sve u jednoj peći.

Synthesis je prva linija konvekcijskih – ventilacionih tunelskih peći dizajniranih, patentiranih i proizvedenih u Italiji.

Za kratko vreme Synthesis je postao lider u Evropi po zastupljenosti tunelskih peći, zahvaljujući produktivnosti i dokazanom kvalitetu.

5 razloga da Syinthesis protočna tunelska peć postane Vaš izbor:

1. Jednostavnost u korišćenju

2. Bolja iskorišćenost radnog vremena obzirom da je proces pečenja automatizovan

3. Mogućnost pripreme velikog broja jela

4. ECONOMY režim rada omogućava da peć ostane zagrejana izmedju dva različita procesa pečenja

5. Moguće je kreirati kombinacije po meri:

  • nadogradnja – jedna na drugu
  • linijska postavka

Tunelska peć ZANOLLI Synthesis unutrašnje dimenzije:

  • 05/40 VE COMPACT  tunelska peć sa komorom 400x570x90h mm
  • 06/40 VE tunelska peć sa komorom 400x580x95h mm
  • 06/40 V GAS tunelska peć sa komorom 400x580x95h mm
  • 08/50 V PW E tunelska peć sa komorom 500x850x100h mm
  • 08/50 V PW GAS tunelska peć sa komorom 500x850x100h mm
  • 11/65 VE tunelska peć sa komorom 650x1100x100h mm
  • 11/65 V GAS tunelska peć sa komorom 650x1100x100h mm
  • 12/80 VE tunelska peć sa komorom 800x1200x100h mm
  • 120/80 V GAS tunelska peć sa komorom 800x1200x100h mm
  • 120/100 VE tunelska peć sa komorom 1000x1300x100h mm
  • 120/100 V GAS tunelska peć sa komorom 1000x1300x100h mm
Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

980x1300x440 mm

Napajanje

400 VAC

Snaga

7,9 kW

Brzina pokretne trake

1’:45” – 30’ minimum-maximum

Sistem zagrevanja

konvekcijski

Radna temperatura

max 320°C

Kontrola

digitalna kontrola sa LCD prikazom

,

elektronska kontrola intenziteta grejanja 10-100%

,

nezavisna kontrola gornje i donje temperature u komori

Termometar

LCD prikaz temeprature

Materijal izrade kućišta

front INOX AISI 304

,

konstrukcija od čeličnog lima

,

obloge od plastificiranog lima

Težina

105 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Opcionalna dodatna oprema

postolje za peć

,

stackable kit

Garancija

Proizvođač

O proizvođaču

Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.

Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.

Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.

Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.

Porodični posao od 1952. godine

Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.

Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.

1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.

Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.

Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.

Zanolli danas

Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.