Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 08/50E MC DIG
9.826 € cena bez PDV-a
Tunelska pizza peć na struju Synthesis 08/50E MC DIG
Unutrašnje dimenzije 500x850x100h mm
Maksimalna radna temperatura 320 °C
Vreme protoka kroz tunelsku peć 1’:45” – 30’
Tunelska pizza peć na struju sa konvekcijom Synthesis 08/50E MC DIG
Magija modularne tunelske peći sa konvekcijom
Synthesis 08/50E MC DIG je revolucionarna modularna električna tunelska peć.
Nakon što ste pripremili recepturu, postavili pravu temperaturu, odlučili o brzini pokretne trake i postavili hranu na nju … ostalo možete zaboraviti.
Nije potrebno proveravati proizvod tokom pečenja, jer će ga pećnica držati dalje od toplote sprečavajući ga da zagori.
Synthesis može da peče picu i griluje povrće, sprema brzu hranu i peče peciva.
6 programa rada tunelske peći
Za svaki program rada, može se podesiti vreme pečenja, temperatura i snaga zagrevanja gornjeg i donjeg dela tunela.
Tunelska pizza peć na struju sa konvekcijom Synthesis 08/50E MC DIG
Sve peći Synthesis mogu se slagati jedna na drugu, tako da možete povećati svoju produktivnost kako biste zadovoljili pikove u porudžbinama.
Kada nemate potrebu za velikom količinom pripremljene i ispečene hrane, možete uštedeti na energiji koristeći samo jedan modul za pečenje.
Električna tunelska peć razvija maksimalnu temperaturu od 320 ° C više je nego dovoljna za postizanje savršenih rezultata.
Zahvaljujući sistemu ventilacije – konvekcije, Synthesis održava ujednačenu temperaturu unutar peći – celom dužinom trake.
Novi režim ECONOMY je najbolje rešenje za održavanje temperature tunelske peći između dva pečenja.
U ECONOMY režimu sprečava se gubitak energije i vremena, koji bi inače nastali usled normalnog smanjenja temperature prilkom hladjenja tunelske peći.
SYNTHESIS LINE – IZGRADITE JOŠ UČINKOVITIJU INDUSTRIJSKU PROIZVODNU LINIJU
U nizu se može instalirati više modula (sa samo jednom pokretnom žičanom mrežom) da bi se dobila polugotova podloga za pizzu, pečena pizza, industrijska proizvodnja pečenih proizvoda od testa i pečenja povrća, kao što su patlidžani, paprika …
Ventilirajuća tunelska peć sa mogućnošću slaganja jedne na drugu:
- za picerije
- pekare
- poslastičarnice
- fast food objekte
Štednja, produktivnost, autonomija, svestranost i ergonomija: sve u jednoj peći.
Synthesis je prva linija konvekcijskih – ventilacionih tunelskih peći dizajniranih, patentiranih i proizvedenih u Italiji.
Za kratko vreme Synthesis je postao lider u Evropi po zastupljenosti tunelskih peći, zahvaljujući produktivnosti i dokazanom kvalitetu.
5 razloga da Syinthesis protočna tunelska peć postane Vaš izbor:
1. Jednostavnost u korišćenju
2. Bolja iskorišćenost radnog vremena obzirom da je proces pečenja automatizovan
3. Mogućnost pripreme velikog broja jela
4. ECONOMY režim rada omogućava da peć ostane zagrejana izmedju dva različita procesa pečenja
5. Moguće je kreirati kombinacije po meri:
- nadogradnja – jedna na drugu
- linijska postavka
Tunelska peć ZANOLLI Synthesis unutrašnje dimenzije:
- 05/40 VE COMPACT tunelska peć sa komorom 400x570x90h mm
- 06/40 VE tunelska peć sa komorom 400x580x95h mm
- 06/40 V GAS tunelska peć sa komorom 400x580x95h mm
- 08/50E MC DIG tunelska peć sa komorom 500x850x100h mm
- 08/50 V PW GAS tunelska peć sa komorom 500x850x100h mm
- 11/65 VE tunelska peć sa komorom 650x1100x100h mm
- 11/65 V GAS tunelska peć sa komorom 650x1100x100h mm
- 12/80 VE tunelska peć sa komorom 800x1200x100h mm
- 120/80 V GAS tunelska peć sa komorom 800x1200x100h mm
- 120/100 VE tunelska peć sa komorom 1000x1300x100h mm
- 120/100 V GAS tunelska peć sa komorom 1000x1300x100h mm
Dimenzije (ŠxDxV) |
1260x1750x490 mm |
---|---|
Unutrašnja dimenzija (ŠxDxV) |
500x850x100h mm |
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
14,2 kW |
Brzina pokretne trake |
1’:45” – 30’ minimum-maximum |
Sistem zagrevanja |
konvekcijski |
Radna temperatura |
max 320°C |
Kontrola |
digitalna kontrola sa LCD prikazom ,elektronska kontrola intenziteta grejanja 10-100% ,nezavisna kontrola gornje i donje temperature u komori |
Termometar |
LCD prikaz temeprature |
Materijal izrade kućišta |
front INOX AISI 304 ,konstrukcija od čeličnog lima ,obloge od plastificiranog lima |
Težina |
180 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
postolje za peć ,stackable kit |
Garancija | |
Proizvođač |
Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.
Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.
Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.
Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.
Porodični posao od 1952. godine
Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.
Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.
1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.
Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.
Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.
Zanolli danas
Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.
Slični proizvodi …
Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 12/100 V GAS
Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 12/100 VE
Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 08/50 V PW GAS
Tunelska peć ZANOLLI Synthesis 12/80 VE
Povezani proizvodi
Sammic CA-31 univerzalna seckalica
Profesionalna univerzalna seckalica.
Kapacitet do 450 kg/h.
Savršen rez.
Ovalni ulaz na poklopcu 172×77 mm i okrugli Ø52 mm.
Univerzalna kuhinjska mašina:
- Visoko precizno podešavanje radi postizanja ujednačenog rezanja vrhunskog kvaliteta
- Sečiva su izrađena od nerđajućeg čelika
- Kombinovanjem noževa dobija se preko 70 vrsta rezova i rendanja
- Glava mašine sa velikim izlaznim otvorom za veći kapacitet izbacivanja
Univerzalna kuhinjska seckalica napravljena da traje
- Izrađeno od nerđajućeg čelika i materijala najvišeg kvaliteta prikladnih za kontakt sa hranom: kućište motora i ulazni levak od nerđajućeg čelika, glava mašine od prehrambenog aluminijuma (food-grade)
- Asinhroni motor velike snage
Maksimalni komfor za korisnika
- Ergonomski dizajn. Pristupačan za rad.
- Bočno izbacivanje proizvoda sečenja: zahteva manje mesta na radnoj površini i vodi proizvod izbegavajući prskanje.
- Elektronski kontrolni panel sa jednostavnim komandama
Održavanje, bezbednost, higijena
- Levak i poklopac se jednostavno skidaju za potrebe pranja
- Kombinacija sigurnostnih sistema: levak i poklopac sa mikroprekidačima koji sprečavaju rad mašine ukoliko nije propisno sklopljena
- Uređaj sa sertifikatom NSF-International (u skladu sa propisima o higijeni, čišćenju i prehrambenim materijalima).
U zavisnosti od noža koji se koristi, univerzalna kuhinjska seckalica može da seče:
- sve vrste povrća na kolutove, štapiće, kockice (krompir-pomfrit-čips, šargarepu, cveklu, kupus, pečurke, paradajz, krastavac ...)
- sve vrste sireva (rendanje kačkavalja, ribanje parmezana ...)
- orašasti plodovi: lešnik, badem ...