

SIRMAN Palladio 350 Top mesoreznica
2.032 € cena bez PDV-a
Profesionalna mesoreznica prečnika noža 350 mm
- prečnik INOX noža 350 mm
- ugao noža 35°
- kapacitet sečenja 225 x 270 mm Ø 250 mm
- nosač proizvoda površine 305 x 270 mm
- hod klizača 310 mm
Profesionalna mesoreznica prečnika noža 350 mm
Mesoreznica namenjena profesionalnoj upotrebi u:
- profesionalnim kuhinjama – gde se na dnevnom nivou seku velike količine pršuta, salama, pančete
- picerijama – gde postoji potreba za sečenjem tvrdih suhomesnatih proizvoda, kao i praške šunke velikog formata
- delikates radnjama – sa velikim prometom gde se zahteva brzina usluge i visok kvalitet
Nož mesoreznice, prečnika fi 350 mm, omogućava tanak rez i najfinijih proizvoda.
Mesoreznica velikog prečnika noža je idealna za tvrde proizvode – pršut, suvu pečenicu, dugotrajne salame.
Uz opcionalni teflonski nož moguće je seći i polutvrde sireve na mesorznici, kao što su trapist, gauda, tilsiter … koji se neće lepiti za nož – „non stick coating“.
Palladio 350 Top:
- prečnik INOX noža 350 mm
- ugao noža 35°
- kapacitet sečenja 225 x 270 mm Ø 250 mm
- nosač proizvoda površine 305 x 270 mm
- hod klizača 310 mm
- kućište od aluminijumske legure
- 49,5 mm između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- profesionalna mesoreznica sa bešumnim ventilirajućim motorom
- klizači sa smopodmazivanjem u zatvorenom kućištu
- zaštitna guma na krajevima klizača – odbojnici
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac – zaštita motora
- aluminijumske štelujuće nogare sa gumenom protivkliznom bazom
- aluminijumski rukohvati
- inox start/stop tasteri sa IP67 zaštitom
Opcionalno:
- teflonski nož – za sireve
- nazubljeni nož
- alat za skidanje noža
Profesionalna mesoreznica noža fi 350 mm Sirman Palladio 350 Top namenjena je upotrebi u kuhinjama, picerijama, fast food objektima, delikates prodavnicama i svugde gde su potrebni sveže isečeni suhomesnati proizvodi.
Suhomesnati proizvodi gube na kvalitetu kada stoje isečeni u frižideru, stoga je preproučljivo rezati ih na mesoreznici neposredno pre pripreme, odnosno služenja jela.
Sirman Palladio mesoreznice dostupne u prečniku noža od 300-350 mm
Mesoreznica Palladio Top:
- Palladio 300 Top
- Palladio 330 Top
- Palladio 350 Top
Palladio dostupan u verzijama:
- Classic – osnovna verzija
- Top – aluminijumski detalji
- Ingranaggi – sa reduktorom
- Automatica – kompakt automatska mesoreznica
- Automec – automatska mesoreznica sa pogonskim motorom
Dimenzije (ŠxDxV) |
575x660x580 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
370 W – 0,5Hp |
Prečnik noža |
350 mm |
Ugao noža |
gravitaciona 35° |
Debljina odreska |
0-23 mm |
Hod klizača |
310 mm |
Korisna površina sečenja |
225 x 270 mm ,Ø 250 mm |
Kontrola |
tasteri sa IP67 zaštitom |
Materijal izrade kućišta |
aluminijumske nogare ,eloksirani aluminijum ,ručice od aluminijuma |
Materijal izrade noža |
INOX AISI 430 |
Oštrač noža |
obostrani oštrač sa štitnikom |
Opcionalna dodatna oprema |
nazubljeni nož ,teflonski nož za sireve |
Težina |
37 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Mesoreznica Palladio:
Mesoreznica Palladio Top:
- Palladio 300 Top
- Palladio 330 Top
- Palladio 350 Top
Mesoreznica Palladio Ingranaggi - prenos reduktor:
- Palladio 300 Ingranaggi
- Palladio 330 Ingranaggi
- Palladio 350 Ingranaggi
Mesoreznica Palladio Ingranaggi Top - prenos reduktor:
- Palladio 300 Ingranaggi Top
- Palladio 330 Ingranaggi Top
- Palladio 300 Ingranaggi Top
Mesoreznica Palladio Automatica - automatska mesorznica:
Mesoreznica Palladio Automatica Top - automatska mesorznica:
- Palladio 300 Automatica Top
- Palladio 330 Automatica Top
- Palladio 350 Automatica Top
Mesoreznica Palladio AUTOMEC - automatska mesorznica:
- Palladio 300 Automec Carro Uniko
- Palladio 330 Automec Carro Uniko
- Palladio 350 Automec Carro Uniko
Mesoreznica Palladio AUTOMEC Top - automatska mesorznica:
- Palladio 300 Automec Top Carro Uniko
- Palladio 330 Automec Top Carro Uniko
- Palladio 350 Automec Top Carro Uniko
- Palladio 350 Automec Frozen Carro Uniko - za smrznute proizvode
Slični proizvodi …
SIRMAN Canova 300 TOP mesoreznica
- Zaobljeno kućište bez oštrih ivica
- Kućište meosreznice od aluminijumske legure
- Jaka i kompaktna struktura
- Bešumni motor sa pojačanim ventilirajućim hlađenjem
- Klizač sa smopodmazivanjem
- Distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- Donji poklopac - zaštita motora
- Ugrađen oštrač noža
SIRMAN Palladio 300 mesoreznica
- Zaobljeno kućište bez oštrih ivica
- Kućište od aluminijumske legure
- Jaka i kompaktna struktura
- Bešumni motor sa pojačanim ventilirajućim hlađenjem
- Prenos: kaiš u zatvorenom prostoru
- Klizač sa smopodmazivanjem
- Zaštitna guma na krajevima klizača - odbojnici
- Distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- Donji poklopac - zaštita motora
- Ugrađen oštrač noža
- Alat za skidanje noža
- teflonski nož
- nazubljeni nož
- alat za skidanje noža
SIRMAN Palladio 330 mesoreznica
Povezani proizvodi
Giorik LPG6940 gasni šporet
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje