 
				
				 
				
				Konvektomat GIORIK NMTE7XW_L
4.887 € cena bez PDV-a
Konvektomat 7 tacni GN 1/1 – sa samopranjem, pojačanim grejanjem i programiranjem
Giorik Movair serija konvektomata
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7″.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° – 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica):
 – konvekcijski (strujanem vrelog vazduha)
 – parni (obrada parom)
 – kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 7 tacni sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- „One Touch“ startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 7 nivoa sa „Rack Control“ sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- „Recipe Tuner“ za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- „Delta T“ Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- „Cooldown“ funkcija obaranja temperature
Konvektomat 7 tacni GN 1/1 – sa samopranjem, pojačanim grejanjem i programiranjem
MOVAIR serija konvektomata
Startovanje ciklusa pritiskom na ikonu na početnom ekranu menija – pokreće se željeni program rada.
Konvektomat sa 7 tacni i prgramiranjem poseduhe interfejs „RecipeTuner“: omogućava jednostavnu modifikaciju i personalizaciju programa pripreme hrane.
„RecipeTuner“ se menja u zavisnosti od načina pripreme hrane, za regulisanje kuvanja, pečenja, stepena vlažnosti i narastanja.
Novi sistem „Rack Control“ dozvoljava pripremu više vrsta jela na različitim nivoima, uz mogućnost da sva jela budu gotova u isto vreme.
Konvektomat 7 tacni sa programiranjem – jednostavno unošenje novih recepata i korekcija već postojećih.
Grejanje komore konvektomata sa INCOLOY grejačima visokih performansi.
Osnovne karakteristike konvektomata:
- Touch screen kontrolni panel 7″.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° – 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica):
 – konvekcijski (strujanem vrelog vazduha)
 – parni (obrada parom)
 – kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 7 tacni sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- „One Touch“ startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 7 nivoa sa „Rack Control“ sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- „Recipe Tuner“ za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- „Delta T“ Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- „Cooldown“ funkcija obaranja temperature
Opcionalno:
- NMTE7_L osnovni model konvektomata sa 7 tacni
- NMTE7W_L model sa sistemom samopranja
- NMTE7X_L model sa pojačanim sistemom grejanja
- NMTE7XW_R vrata sa šarkama na desnoj strani, levo kontrolni panel
- „Core probe“ sonda temperature jezgra
- postolje za peć, sa nosačima tacni
- automatski omekšivač vode
- filter za kamenac
| Dimenzije (ŠxDxV) | 907x752x837 mm | 
|---|---|
| Napajanje | 400 VAC | 
| Snaga | 12,6 kW | 
| Zagrevanje komore | INCOLOY električni grejači | 
| Kapacitet plehova | 7 EN 600×40, 7 GN 1/1 | 
| Visina između plehova | 74 mm | 
| Dimenzija komore (ŠxDxV) | 645x450x600 mm | 
| Kontrola | touch screen panel 7" | 
| Tajmer | 1’ – 120’, kontinuiran ciklus | 
| USB priključak | upisivanje recepata za pripremu / update firmware-a | 
| Programiranje | 999 programa + 9x "one touch" (svaki program u 9 faza) | 
| Radna temperatura | 50°-300°C | 
| Sonda jezgra | delta T priprema, omogućava praćenje temperature jezgra proizvoda, opcionalno | 
| Način rada peći | 3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani | 
| Ventilator | 3 brzine – inverter | 
| Sistem vlaženja vazduha | direct steam – direktna para | 
| Ciklus hlađenja komore | sa otvorenim ili zatvorenim vratima | 
| Održavanje komore | integrisan sistem samopranja | 
| Vrata peći | duplo staklo sa vazdušnom zavesom | 
| Unutrašnje osvetljenje | halogen svetlo | 
| Materijal izrade komore | INOX AISI 304 | 
| Materijal izrade kućišta | INOX AISI 304 | 
| Napajanje vodom | ventil ¾” | 
| Otpadna voda | Ø 32 mm | 
| Težina | 105 kg | 
| Standardi i usaglašenosti | CE sertifikat | 
| Opcionalna dodatna oprema | dodatak za pečenje pilića, dodatak za ražnjiće, grill ploča, korpa za pomfrit, pizza ploča, postolje sa nosačima plehova, sonda jezgra – core probe | 
| Garancija | |
| Proizvođač | 
Giorik SpA je proizvodna kompanija osnovana 1963. godine.
Misija kompanije Giorik SpA je usmerena na istraživanje i razvoj tehnološki inovativnih rešenja za profesionalnu ugostiteljsku opremu koju proizvode.
U ponudi su konvektomati, salamanderi i termo blok uređaji.
Proizvođač je najpoznatiji po vrhunskim salamanderima, za koje slobodno možemo reći da su broj 1 u svetu, obzirom da ih koriste svi vodeći hotelski lanci, kao i drugi proizvođači opreme, za koje ih Giorik SpA uslužno proizvodi.
 
															Preko 60 godina inovacija
Proizvode intuitivnu opremu jer čvrsto veruju u potrebu pojednostavljenja složenih operacija koje se svakodnevno izvode u modernim profesionalnim kuhinjama. Cilj je implementiranje inovacija kroz stvaranje tehnološki naprednih proizvoda sa visokim standardom kvaliteta.
Kombinacija stručnosti, podrške i pomoći je osnovni dokaz sveobuhvatne usluge koju pružaju svojim klijentima, ne samo kao proizvođačima već i kao vodećim eksponentima u profesionalnoj ugostiteljskoj industriji.
Tokom faze proučavanja i razvoja mašina, dizajniranje komponenata se vrši korak po korak, empirijskim testovima koji odmah prikazuju validnost usvojenih rešenja. Test laboratorija proizvođača Giorik SpA, opremljena sofisticiranim instrumentima i naprednom tehnologijom, omogućava intenzivnu upotrebu mašina koje se stalno proveravaju za efikasnost, performanse i bezbednosne parametre, tako da se eventualni kvarovi mogu predvideti i otkloniti u procesu proizvodnje.
 
																		
					 Konvektomat je termički uređaj za profesionalnu obradu namirnica putem podizanja temperature i objedinjuje karakteristike konvekcijske peći (duvaljke) i autoklava (parnog generatora, steamer-a). Konvektomat može da se koristi kao konvekcijska pećnica (duvaljka) – obrada namirnica kruženjem vrelog vazduha, odnosno da vrelom parom termički obrađuje namirnice ili da koristi oba pomenuta načina, kombinovano. Prednosti ovog uređaja su znatne: kraće vreme za koje se namirnice termički obrade, mogućnost različitih vrsta termičke obrade, očuvanje originalnog kvaliteta i ukusa namirnica… Takođe, delimo ih i u zavisnosti od toga šta im je primarni energent: Različiti su i izvori grejanja kod strujnih i plinskih: Prednosti: Mane: Prednosti: Mane: 
															Šta je KONVEKTOMAT?
				KOMBINOVANO PARNA PEĆ
Istorija konvektomata
 
															 
															 
															VRSTE KOMBINOVANO-PARNIH PEĆI – KONVEKTOMATA
								Postoje dve osnovne podele konvektomata
								
											
											
											
PREDNOSTI I MANE DVE OSNOVNE VRSTE KONVEKTOMATA
								KONVEKTOMATI SA DIREKTNIM UBACIVANJEM PARE – DIRECT STEAM
								
											
											
KONVEKTOMATI SA BOJLEROM – BOILER VERSION
								
											
											
 
															 
															 
															
Slični proizvodi …
Konvektomat GIORIK NMTE10X_L
Konvektomat 10 tacni GN 1/1 - sa programiranjem
Giorik Movair
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7".
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° - 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica): - konvekcijski (strujanem vrelog vazduha) - parni (obrada parom) - kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 10 tacni sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- "One Touch" startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa "Rack Control" sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- "Recipe Tuner" za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- "Delta T" Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- "Cooldown" funkcija obaranja temperature
Konvektomat GIORIK NMTE10XW_R
Konvektomat 10 tacni GN 1/1 - sa samopranjem, pojačanim grejanjem i programiranjem
Giorik Movair serija konvektomata
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7".
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° - 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica): - konvekcijski (strujanem vrelog vazduha) - parni (obrada parom) - kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 10 tacni sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- "One Touch" startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa "Rack Control" sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- "Recipe Tuner" za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- "Delta T" Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- "Cooldown" funkcija obaranja temperature
Konvektomat GIORIK NMTE10X_R
Konvektomat 10 plehova GN 1/1 - sa programiranjem
Giorik Movair
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7".
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° - 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica): - konvekcijski (strujanem vrelog vazduha) - parni (obrada parom) - kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 10 plehova sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- "One Touch" startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa "Rack Control" sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- "Recipe Tuner" za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- "Delta T" Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- "Cooldown" funkcija obaranja temperature
Povezani proizvodi
Giorik FG7213T gasna friteza
Profesionalna gasna friteza dva bazena 13 + 13 litara Giorik FG7213T - serija 700
- interni tubularni izmenjivači toplote - unutar bazena
- termostatski gasni ventil 100°-195°C - nezavisna kontrola
- gasni ventil sa pilot plamenom - u slučaju gašenja gorionika prekida se dovod gasa
- slavina za ispuštanje ulja sa filterom
Konvektomat GIORIK SNHE061W
Konvektomat kapaciteta 6 plehova GN 1/1
Integrisan generator pare - bojler
- 10” ekran osetljiv na dodir, 9 faza kuvanja;
- kombinovani sistem proizvodnje pare BOILER/DIRECT;
- unapred podešeni programi (recepti);
- ručni tuš na povratnom crevu kao standard;
- sonda jezgra sa 1 tačkom merenja kao standard (multipoint kao opcija);
- sistem kontrole kvaliteta pare (suva-vlažna) STEAM TUNER;
- W automatski sistem za pranje sa tečnim deterdžentom ili tabletama;
- automatsko uklanjanje kamenca iz bojlera;
- 6 brzina ventilatora;
- kontrola vlažnosti u komori METEO SYSTEM;
- USB konekcija;
- delta T kuvanje - sa zadatom razlikom u temperaturi komore i jezgra;
- automatska promena smera rotacije ventilatora u skladu sa podešenim ciklusom rada;
- brzo hlađenje i sa otvorenim vratima;
- komorno led osvetljenje;
- pogodan za tacne 60x40 sa opcionalnim nosačima plehova;
- Wi-Fi kao standard;
- dvostruko zastakljena vrata;
- brzo startovanje sa početnog ekrana - omiljeni recepti;
- SMART COOKING sistem koji prepoznaje opterećenje i omogućava da se prilagodi odgovarajući program prema vrsti hrane u samo nekoliko koraka;
SIRMAN Canova 300 mesoreznica
Profesionalna kuhinjska mesoreznica prečnika noža 300 mm
- zaobljeno kućište bez oštrih ivica
- kućište od aluminijumske legure
- jaka i kompaktna struktura
- bešumni motor sa pojačanim ventilirajućim hlađenjem
- prenos kaiš u zatvorenom prostoru
- klizač sa smopodmazivanjem
- zaštitna guma na krajevima klizača - odbojnici
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac - zaštita motora
- ugrađen oštrač noža

 
	 
		
 
				 
				 
				 
				 
								 
								 
								 
								 
								 
			


 
		 
			 
		 
			 
			 
		 
			 
		 
			 
		 
			 
		