

Konvektomat GIORIK MTE10R Movair
4.779 € cena bez PDV-a
Konvektomat 10 plehova GN 1/1 – sa programiranjem
Giorik Movair
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7″ sa „scrooler“ dugmetom.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° – 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica):
– konvekcijski (strujanem vrelog vazduha)
– parni (obrada parom)
– kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori) - Konvektomat 10 plehova sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- „One Touch“ startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa „Rack Control“ sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- „Recipe Tuner“ za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- „Delta T“ Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- „Cooldown“ funkcija obaranja temperature
Konvektomat 10 plehova GN 1/1 – sa programiranjem
Startovanje ciklusa pritiskom na ikonu na početnom ekranu menija – pokreće se željeni program rada.
Konvektomat sa 10 plehova i prgramiranjem poseduhe interfejs „RecipeTuner“: omogućava jednostavnu modifikaciju i personalizaciju programa pripreme hrane. „RecipeTuner“ se menja u zavisnosti od načina pripreme hrane, za regulisanje kuvanja, pečenja, stepena vlažnosti i narastanja.
Novi sistem „Rack Control“ dozvoljava pripremu više vrsta jela na različitim nivoima, uz mogućnost da sva jela budu gotova u isto vreme.
Konvektomat 10 plehova sa programiranjem – jednostavno unošenje novih recepata i korekcija već postojećih.
Grejanje komore konvektomata sa INCOLOY grejačima visokih performansi.
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7″ sa „scrooler“ dugmetom.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° – 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica):
– konvekcijski (strujanem vrelog vazduha)
– parni (obrada parom)
– kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori) - Konvektomat 10 plehova sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- „One Touch“ startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa „Rack Control“ sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- „Recipe Tuner“ za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- „Delta T“ Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- „Cooldown“ funkcija obaranja temperature
Opcionalno:
- MTE10XR sa pojačanim sistemom grejanja
- MTE10WR sa sistemom samopranja
- MTE10XWR sa pojačanim sistemom grejanja i samopranjem
- MTE10L vrata sa šarkama na levoj strani
- „Core probe“ sonda temperature jezgra
- postolje za peć, sa nosacima plehova
- automatski omekšivač vode
- filter za kamenac
Dimenzije (ŠxDxV) |
907x752x1037 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
12,6 kW |
Zagrevanje komore |
INCOLOY električni grejači |
Kapacitet plehova |
10 EN 600×400 ,10 GN 1/1 |
Visina između plehova |
74 mm |
Dimenzija komore (ŠxDxV) |
645x450x800 mm |
Kontrola |
touch screen panel 7" |
Tajmer |
1’ – 120’ ,kontinuiran ciklus |
USB priključak |
upisivanje recepata za pripremu / update firmware-a |
Programiranje |
999 programa + 9x "one touch" (svaki program u 9 faza) |
Radna temperatura |
50°-300°C |
Sonda jezgra |
delta T priprema ,omogućava praćenje temperature jezgra proizvoda |
Način rada peći |
3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani |
Ventilator |
3 brzine – inverter |
Sistem vlaženja vazduha |
direktno ubacivanje vlage u komoru |
Ciklus hlađenja komore |
sa otvorenim ili zatvorenim vratima |
Vrata peći |
duplo staklo sa vazdušnom zavesom |
Unutrašnje osvetljenje |
halogen svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Napajanje vodom |
ventil ¾” |
Otpadna voda |
Ø 32 mm |
Težina |
110 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatak za pečenje pilića ,dodatak za ražnjiće ,grill ploča ,korpa za pomfrit ,pizza ploča ,postolje sa nosačima plehova ,sonda jezgra – core probe |
Garancija | |
Proizvođač |
Giorik SpA je proizvodna kompanija osnovana 1963. godine.
Misija kompanije Giorik SpA je usmerena na istraživanje i razvoj tehnološki inovativnih rešenja za profesionalnu ugostiteljsku opremu koju proizvode.
U ponudi su konvektomati, salamanderi i termo blok uređaji.
Proizvođač je najpoznatiji po vrhunskim salamanderima, za koje slobodno možemo reći da su broj 1 u svetu, obzirom da ih koriste svi vodeći hotelski lanci, kao i drugi proizvođači opreme, za koje ih Giorik SpA uslužno proizvodi.

Preko 60 godina inovacija
Proizvode intuitivnu opremu jer čvrsto veruju u potrebu pojednostavljenja složenih operacija koje se svakodnevno izvode u modernim profesionalnim kuhinjama. Cilj je implementiranje inovacija kroz stvaranje tehnološki naprednih proizvoda sa visokim standardom kvaliteta.
Kombinacija stručnosti, podrške i pomoći je osnovni dokaz sveobuhvatne usluge koju pružaju svojim klijentima, ne samo kao proizvođačima već i kao vodećim eksponentima u profesionalnoj ugostiteljskoj industriji.
Tokom faze proučavanja i razvoja mašina, dizajniranje komponenata se vrši korak po korak, empirijskim testovima koji odmah prikazuju validnost usvojenih rešenja. Test laboratorija proizvođača Giorik SpA, opremljena sofisticiranim instrumentima i naprednom tehnologijom, omogućava intenzivnu upotrebu mašina koje se stalno proveravaju za efikasnost, performanse i bezbednosne parametre, tako da se eventualni kvarovi mogu predvideti i otkloniti u procesu proizvodnje.

Konvektomat je termički uređaj za profesionalnu obradu namirnica putem podizanja temperature i objedinjuje karakteristike konvekcijske peći (duvaljke) i autoklava (parnog generatora, steamer-a). Konvektomat može da se koristi kao konvekcijska pećnica (duvaljka) – obrada namirnica kruženjem vrelog vazduha, odnosno da vrelom parom termički obrađuje namirnice ili da koristi oba pomenuta načina, kombinovano. Prednosti ovog uređaja su znatne: kraće vreme za koje se namirnice termički obrade, mogućnost različitih vrsta termičke obrade, očuvanje originalnog kvaliteta i ukusa namirnica… Takođe, delimo ih i u zavisnosti od toga šta im je primarni energent: Različiti su i izvori grejanja kod strujnih i plinskih: Prednosti: Mane: Prednosti: Mane:
Šta je KONVEKTOMAT?
KOMBINOVANO PARNA PEĆ
Istorija konvektomata
VRSTE KOMBINOVANO-PARNIH PEĆI – KONVEKTOMATA
Postoje dve osnovne podele konvektomata
PREDNOSTI I MANE DVE OSNOVNE VRSTE KONVEKTOMATA
KONVEKTOMATI SA DIREKTNIM UBACIVANJEM PARE – DIRECT STEAM
KONVEKTOMATI SA BOJLEROM – BOILER VERSION
Slični proizvodi …
Konvektomat GIORIK MTE10L Movair
Konvektomat 10 tacni GN 1/1 - sa programiranjem
Giorik Movair
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7" sa "scrooler" dugmetom.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° - 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica): - konvekcijski (strujanem vrelog vazduha) - parni (obrada parom) - kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 10 tacni sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- "One Touch" startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa "Rack Control" sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- "Recipe Tuner" za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- "Delta T" Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- "Cooldown" funkcija obaranja temperature
Konvektomat GIORIK MTE10XWL Movair
Konvektomat 10 tacni GN 1/1 - sa samopranjem, pojačanim grejanjem i programiranjem
Giorik Movair serija konvektomata
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 7" sa "scrooler" dugmetom.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° - 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 120` minuta + kontinuiran rad.
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica): - konvekcijski (strujanem vrelog vazduha) - parni (obrada parom) - kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori)
- Konvektomat 10 tacni sa programiranjem 999 recepata u 9 faza rada svakog ciklusa.
- "One Touch" startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 10 nivoa sa "Rack Control" sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- "Recipe Tuner" za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- "Delta T" Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- "Cooldown" funkcija obaranja temperature
Povezani proizvodi
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
PIRA 80 Black peć na ćumur
FAMA Pelapatate P10 ljuštilica krompira
SOFTCOOKER Wi-food SIRMAN sous vide
Sirmanov Wi-food (wi-fi) softcooker aparat (sous vide uređaj) omogućava Vam pristup velikom broju oprobanih i testiranih recepata, putem besplatne aplikacije za mobilni telefon. Recepti mogu biti sačuvani i podeljeni, Vaš restoran može biti reklamiran besplatno putem ove aplikacije u samo par koraka. Sve ovo dolazi uz moćni i fleksibilni softcooker sa touch screen ekranom visoke rezolucije.
Sous vide tehnologija pripreme namirnica:
- Precizno održavanje temperature °C 24 ÷ 99
- Displej za prikaz temperature i vremena
- IP67 zaštita touch screen 5"
- Kućište od anodiziranog aluminijuma sa ABS plastikom
- Kačenje na posudu sa klipsom
- Automatsko gašenje u slučaju vađenja uređaja iz posude
- Sous vide aparat sa pumpom za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
- Aplikacijom se može upravljati sa nekoliko uređaja
- Kuvanje u više faza
Unapređen model u odnosu na tradicionalni SOFTCOOKER Sirman Y09.
https://youtu.be/9_D7R4WjRpIAplikacija za wi-fi softcooker dostupna na:
www.softcooker.com