Pacojet 4
7.840 € cena bez PDV-a
Pacojet 4, novi dizajn i nova struktura
- Veliki i praktičan brz i intuitivan ekran osetljiv na dodir za izvanredno korisničko iskustvo
- Inovativne karakteristike za efikasno iskustvo pakotizacije
- Da podrži vašu kuhinju, da zadovolji vaše potrebe i omogući izuzetne rezultate
Skok u kvalitetu tehnologije sa apsolutnim inovacijama:
- JET REŽIM: postiže se efikasno povećanje brzine pakotizacije, smanjujući vreme rada kompletnog ciklusa na 90 sekundi, u poređenju sa standardnim 4 min.
- PRERADA POD PRITISKOM: omogućava povećanje zapremine obrađenog proizvoda za približno 20-30%.
- PRODUŽENA FUNKCIJA AUTOMATSKOG PONAVLJANJA: povećan broja kontinuiranih radnih ciklusa do 10.
U setu:
- 1 nož
- 1 čaša
- 1 plastični držač čaše
Opcionalno:
- dodatne čaše
- dodatni noževi
- držač za čaše od nerđajućeg čelika
- Pacojet tablete za čišćenje
Istaknite se nezaboravnim kvalitetom!
PACOJET 4 sa programabilnom funkcijom automatskog ponavljanja
Obrada prethodno smrznutih namirnica, -20 °C sa sečivom na 2.000rpm i pod pritiskom od 1bar.
- Veliki i intuitivan ekran osetljiv na dodir sa vodičem
- Čuvanje podešavanja recepta (količina, broj procesa i ulaz vazduha), da bi se ubrzala operativna faza
- Zagarantovana ušteda energije zahvaljujući funkcija pripravnosti tokom dugih perioda neaktivnosti
- Jednostavan i efikasan proces čišćenja uz Pacojet tablete za čišćenje
Cleaning Tabs® - Kontrolni sistemi koji obezbeđuju ispravnu montažu pribora
- Veza preko Wi-Fi omogućava pomoć za otkrivanje izvora grešaka u radu,
brzo i efikasno
Ovaj revolucionarni sistem za obradu hrane dizajniran je i proizveden isključivo u Švajcarskoj. Jedan od razloga zašto smo sa sigurnošću u mogućnosti da našim kupcima ponudimo specijalnu petogodišnju garanciju na snažan „brushless“ motor.
Jednostavno održavanje
PACOJET 4 poseduje program za čišćenje i ispiranje, sa intuitivnim ikonama na ekranu.
Obim isporuke:
- 1 Pacojet 4 system
- 1 pacotizing® posuda
- 1 nož
- 1 plastični nosač posude
Dimenzije (ŠxDxV) |
204x365x497 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
1.500 W |
Kapacitet posude |
800 ml |
Kapacitet jednog ciklusa |
1-10 doza ,800 ml |
Kontrola |
elektronska kontrola rada ,ciklus pranja ,porcionisanje |
Pritisak vazduha |
1 bar |
Materijal izrade kućišta |
ABS tvrda plastika |
Težina |
22,5 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
Nemox 4 Magic Pro100 i-Green mini vitrina za sladoled
Aparat za sladoled Nemox Gelato 5K Crea sc i-Green
Nemox FRIX AIR
Aparat za pripremu smrznutih proizvoda FRIXAIR je jednostavan i zabavan za korišćenje: poboljšava veštine i kreativnost profesionalnog korisnika.
Sa FRIXAIR-om svaki dan možete ponuditi originalan, maštovit i raznovrstan jelovnik uz minimalan napor.
FRIXAIR ubrzava pripremu predjela, glavnih jela i deserta.
FRIKSAIR je idealan za pravljenje musa, sorbeta, sladoleda, sosova i supa, koktela i aperitiva.
https://youtu.be/SUhCPi-JY2wAparat za sladoled Nemox Gelato Chef 5L Automatic i-Green
Profesionalni aparat za pravljenje sladoleda
- 1 kg (1,5 lit.) u ciklusu
- 3 kg/h (4,5 lit.)
Uz Gelato Chef 5L AUTOMATIC pripremite svoj sladoled i kada bude spreman, čuvaće Vaš sladoled na pravoj temperaturi koliko god želite!
Možete obraditi do 1 kg (1,5 lit.) mešavine za 20-25 minuta, koristeći ili fiksnu posudu od nerđajućeg čelika 18/10 ili posudu od nerđajućeg čelika sa ručkom za lakše uklanjanje.
Sistemi za hlađenje i mešanje su konstruisani za duge radne cikluse.
Povezani proizvodi
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Menumaster RCS511TS mikrotalasna rerna
Keramička podloga – mikrotalasna rerna sa više korisnog prostora unutar komore.
- 1.100 W mikrotalasne snage
- 34 litre zapremina komore
- 368x381x216h unutrašnja dimenzija
- namenjena za komercijalnu upotrebu i kontinuiran rad
- keramička podloga - bez tanjira
- digitalna kontrola
- LCD displej
- 100 programa u 3 različite etape
PIRA 80 Black peć na ćumur
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm