HOME » Ugostiteljska oprema » Aparat za sladoled Nemox Gelato Chef 5L Automatic i-Green

Aparat za sladoled Nemox Gelato Chef 5L Automatic i-Green

2.400  cena bez PDV-a

Profesionalni aparat za pravljenje sladoleda

  • 1 kg (1,5 lit.) u ciklusu
  • 3 kg/h (4,5 lit.)

Uz Gelato Chef 5L AUTOMATIC pripremite svoj sladoled i kada bude spreman, čuvaće Vaš sladoled na pravoj temperaturi koliko god želite!

Možete obraditi do 1 kg (1,5 lit.) mešavine za 20-25 minuta, koristeći ili fiksnu posudu od nerđajućeg čelika 18/10 ili posudu od nerđajućeg čelika sa ručkom za lakše uklanjanje.

Sistemi za hlađenje i mešanje su konstruisani za duge radne cikluse.

Šifra proizvoda: Nemox 003B790250 Kategorija:
Opis

Aparat za pravljenje sladoleda Gelato Chef 5L Automatic i-Green je poluprofesionalna, stona mašina za sladoled. Posebno je razvijen za restorane i male prodajne objekte koji žele da uključe proizvodnju domaćeg sladoleda, ali imaju ograničen budžet dok i dalje teže ka visokom standardu kvaliteta.

Sladoled mašina je kompaktne izrade od nerđajućeg čelika i poseduje programski režim skladištenja koji omogućava da se sladoled drži u mašini na odgovarajućoj temperaturi i konzistenciji spreman za serviranje. Gelato Chef 5L Automatic i-Green dolazi sa posudom od nerđajućeg čelika 18/10 koja se može ukloniti. Lopatica za mešanje je napravljena od technopolymer-a i uklonjiva je kako bi se obezbedila higijena. Gelato Chef 5L Automatic i-Green je pogodan za proizvodnju od 1000 g. na svakih 20-25 minuta uz vazdušno hlađenje kompresora. Dostupne su dve opcije rada:

Manuelni ciklus

U manuelnom režimu korisnik ima potpunu kontrolu nad funkcijama mašine. Elektronski sistem kontroliše gustinu sladoleda i zaustavlja lopaticu kada konzistencija postane čvrsta dok kompresor nastavlja da radi. U ovom trenutku korisnik može odlučiti da li će zaustaviti mašinu ili preći na automatski režim skladištenja.

Automatski ciklus

U automatskom režimu sladoled mašina je u potpunosti kontrolisana pomoću sofisticiranog elektronskog sistema upravljanja. Jednostavno aktivirajte prekidač za skladištenje. Proizvodni ciklus će početi i, kada sladoled bude u odgovarajućoj konzistenciji, ciklus skladištenja će se aktivirati.

Namenski software pokreće i zaustavlja lopaticu za mešanje i kompresor u zavisnosti od gustine sastojaka kako bi zadržao idealnu konzistenciju za serviranje. Da biste uvek uživali u odličnom sladoledu, preporučujemo da sladoled čuvate u mašini najviše 8 sati.

Neki korisni saveti:

Za pripremu sladoleda i sorbeta ne unositi više od 1.000g mešavine, kako bi se omogućilo odgovarajuće povećanje zapremine pri mešanju.

Preporučljivo je sipati smešu na temperaturi između +10°C i +20°C. Više temperature takođe mogu značajno da produže vreme obrade. Pre nego što ubacite smešu u posudu, preporučujemo da pokrenete ciklus prethodnog hlađenja pritiskom na taster kompresora 5 minuta pre početka proizvodnog ciklusa.

Preporučujemo da sačekate oko 10 minuta između dve pripreme.

Dizajn Gelato Chef 5L Automatic i-Green naglašava njegovo „zeleno“ srce: ekološki je, efikasniji, štedi energiju i prihvatljiv za životnu sredinu.

Uz Gelato Chef 5L Automatic i-Green preporučena je izložbena vitrina 4 Magic Pro100 i-Green.

Uključeni dodaci uz aparat za sladoled:

  • 1 posuda od nerđajućeg čelika 2,5 l.
  • 1 lopatica
  • 1 merna šolja
  •  Set uklonjivih umetaka za fiksnu i uklonjivu posudu
Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

450x345x330 mm

Napajanje

230 VAC

Snaga

250 W

Kapacitet jednog ciklusa

1 kg

,

1,5 lit.

MAX proizvodnja na sat

3 kg/h
4,5 lt/h

Vreme ciklusa

20-25 minuta

Kapacitet posude

2,5 lit.

Kontrola

elektronska kontrola rada

,

manuelno

,

1 automatski program

Materijal izrade kućišta

INOX AISI 304

Rashladni fluid

Gas R 290

Težina

22 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Garancija

Proizvođač