Mini tunelska peć ZANOLLI Romeo 76

1.736  cena bez PDV-a

Mini tunelska peć – toster – za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.

  • Unutrašnje dimenzije 500x220x95h mm
  • Maksimalna temperatura 310 °C

Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, „pizza romana al taglio“, veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno „dopeći“ pizzu pre posluživanja gostu.

Šifra proizvoda: ZANOLLI Romeo 76 Kategorije: , , , ,
Opis

Mini tunelski toster – tunelska peć – za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.

Unutrašnje dimenzije 500x220x95h mm
Maksimalna temperatura 310 °C.

Regulacija temperature podešavanjem intenziteta grejanja donjih i gornjih grejača.

Vreme pečenja se podešava brzinom protoka kroz tunel.

Mini tunelski toster funkcioniše sa žičanom pokretnem trakom.

Mogućnost direktnog postavnljanja hrane na pokretnu traku – žicu, a mogu se koristiti i plehovi koji su u dimenzijama trake (maksimalna širina 220mm).

Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, „pizza romana al taglio“, veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno „dopeći“ pizzu pre posluživanja gostu.

Zanolli ima u ponudi i mini tunelsku peć Romeo 86 sa širom trakom – 280mm.

Tehničke karakteristike
Dimenzije (ŠxDxV)

750x310x320 mm

Unutrašnja dimenzija (ŠxDxV)

500x220x95h mm

Napajanje

230 VAC

Snaga

3 kW

Brzina pokretne trake

potenciometar za regulaciju brzine

Sistem zagrevanja

statičko grejanje

Radna temperatura

50-310°C

Kontrola

nezavisna kontrola gornjih i donjih grejača

Materijal izrade kućišta

INOX AISI 304

Težina

18 kg

Standardi i usaglašenosti

CE sertifikat

Opcionalna dodatna oprema

postolje

,

stackable kit

Garancija

Proizvođač

O proizvođaču

Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.

Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.

Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.

Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.

Porodični posao od 1952. godine

Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.

Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.

1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.

Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.

Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.

Zanolli danas

Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.