Mini tunelska peć ZANOLLI Romeo 86
Statička mini tunelska peć za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.
Unutrašnje dimenzije 500x280x95h mm.
Maksimalna temperatura 310 °C.
Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, „pizza romana al taglio“, veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno „dopeći“ pizzu pre posluživanja gostu.
Mini tunelska peć za pečenje smrznutih proizvoda, tostiranje hleba, zagrevanje gotovih pizza i sendviča.
Unutrašnje dimenzije 500x280x95h mm.
Maksimalna temperatura 310 °C.
Regulacija temperature podešavanjem intenziteta grejanja donjih i gornjih grejača.
Mini peć funkcioniše sa žičanom pokretnem trakom i tunelom sa grejačima.
Vreme pečenja se podešava brzinom protoka kroz tunel.
Mogućnost direktnog postavnljanja hrane na pokretnu traku – žicu, a mogu se koristiti i plehovi koji su u dimenzijama trake (maksimalna širina 280mm).
Najčešće se koristi za završno pečenje polugotove pizze, „pizza romana al taglio“, veoma popularan fast food koncept u Italiji, kada je potrebno „dopeći“ pizzu pre posluživanja gostu.
Zanolli ima u ponudi i tunelsku peć Romeo 76 sa užom trakom – 220mm.
Dimenzije (ŠxDxV) |
850x370x320 mm |
---|---|
Unutrašnja dimenzija (ŠxDxV) |
500x280x95h mm |
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
4,4 kW |
Brzina pokretne trake |
potenciometar za regulaciju brzine |
Sistem zagrevanja |
statičko grejanje |
Radna temperatura |
50-310°C ,max 320°C |
Kontrola |
nezavisna kontrola gornjih i donjih grejača |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
22 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
postolje ,stackable kit |
Garancija | |
Proizvođač |
Od 1952. Zanolli proizvodi peći i mašine za profesionalnu upotrebu u pekarama, poslastičarnicama i picerijama.
Kvalitet, inovativnost, estetika, pažnja posvećena detaljima i poštovanje životne sredine čine proizvode "Zanolli made in Italy" poznatim širom sveta.
Da bi garantovala ove principe, kompanija je sertifikovana sa UNI EN ISO 9001 za ceo proces, od dizajna do brige o kupcima, tako da je termin „kvalitet“ ujedno najbolja garancija.
Zaposleni u Zanolli-ju posvećeni su sa strašću i ljubavlju u održavanju vodeće filozofije ove kompanije: „Dizajniranje i proizvodnja funkcionalne tehnologije za najbolji proces pripreme hrane“.
Porodični posao od 1952. godine
Godine 1952. strast i iskustvo Đovanija Zanolija kombinovani su sa preduzetničkim talentom njegovog sina Đanfranka da bi se stvorila Elettropizza, Zanolijeva električna pećnica za picu sa potpisom, prva u nizu visoko cenjenih i pouzdanih proizvoda.
Elettropizza je označila početak uspešne priče u projektovanju i proizvodnji peći i mašina za picerije, poslastičarnice i pekare, što je ubrzo dovelo do toga da Zanolli uđe na evropsko tržište sa visokokvalitetnim italijanskim proizvodima, uz dopunjavanje 70-ih godina prošlog veka, novim modelima miksera, mašinama za razvlačenje testa i mikserima. Tako je Comida osnovana 1977. godine.
1982. Zanolli je prijavio izvanredan patent za Teorema, prvu italijansku modularnu peć.
Godine 1987. Zanolli dizajneri su stvorili Synthesis, prvu italijansku tunelsku peć sa ventilacijom, koja je i dalje evropski lider u pogledu prodaje i varijacije modela.
Trajno utemeljena na italijanskom i evropskom tržištu pizza, hleba i peciva, 1991. i kasnije 2010. godine, kompanija Zanolli se proširila i preselila u svoje trenutne dizajnerske i proizvodne pogone u Caselle di Sommacampagna and Villafranca, u provinciji Verona.
Zanolli danas
Zanolli već 70 godina konstruiše i proizvodi peći i mašine za picerije, poslastičarnice i pekare. Tradicionalna italijanska inventivnost i pažnja prema najnovijoj tehnologiji, čine Zanolli jednom od najbolje pozicioniranih kompanija u sektoru.
Povezani proizvodi
Sammic CA-41 univerzalna seckalica
Profesionalna univerzalna seckalica za povrće i sir
Seckalica velikog kapaciteta do 650 kg/h
Savršen rez
- Visoko precizno podešavanje radi postizanja ujednačenog rezanja vrhunskog kvaliteta
- Sečiva su izradjena od nerdjajućeg čelika
- Kombinovanjem noževa dobija se preko 70 vrsta rezova i rendanja
- Glava mašine sa velikim izlaznim otvorom za veći kapacitet izbacivanja
Moretti Forni iD-D 60.60 dvoetažna pizza peć
Moretti Forni dvoetažna pizza peć iD-D 60.60
dimenzija etaže 610x660x140h mm
iDeck series 450°C
Maksimalna radna temperatura je 450 ° C: karakteristika koja čini iDeck peći jedinstvenim u svojoj kategoriji.
Dual-Temp®Technology:
- nezavisna kontrola temperature donje ploče i same komore
Smart-Baking®Technology:
- kontrola inteziteta grejanja 10-100%
Mikser za testo Prismafood IBM10
Sirman HERCULES 20 mešalica za testo
Profesionalna mešalica za testo - 17 kg zamesa
Kapacitet miksera 21 litar - zames 17 kg testa.
- rotirajuća kibla INOX AISI 304
- kapacitet miksera 21 litar / 17 kg testa u zamesu
- dimenzija posude Ø 360x210 mm
- prenos lanac i reduktor
- 1 brzina kible 10 rpm
- 1 brzina spirale 85 rpm
- čelično kućište 3 mm, plastificirano i otporno na grebanje
Kapacitet posude i funkcionalnost miksera, zasnivaju se na testu sa >60% hidratacije.