

Konvektomat GIORIK KM061 MiniTouch
4.199 € cena bez PDV-a
Mali konvektomat 6 tacni GN 1/1
Konvektomat malih dimenzija i visokih prerformansi.
Grejanje komore konvektomata sa INCOLOY grejačima visokih performansi.
- Touch screen kontrolni panel 5″ sa „scrooler“ dugmetom.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° – 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 599` minuta + kontinuiran rad.
- Program dimljenja hrane: HOT/COLD smoking mode (uz smoker kit).
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica):
– konvekcijski (strujanem vrelog vazduha)
– parni (obrada parom)
– kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori) - Mogućnost memorisanja 999 programa u 9 faza rada svakog ciklusa.
- „One Touch“ startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 6 nivoa sa „Rack Control“ sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- „Recipe Tuner“ za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- „Delta T“ Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- „Cooldown“ funkcija obaranja temperature
Konvektomat 6 tacni GN 1/1 – mali po dimenzijama
Startovanje ciklusa pritiskom na ikonu na početnom ekranu menija – pokreće se željeni program rada.
Interfejs „RecipeTuner“ omogućava jednostavnu modifikaciju i personalizaciju programa pripreme hrane.
„RecipeTuner“ se menja u zavisnosti od načina pripreme hrane, za regulisanje kuvanja, pečenja, stepena vlažnosti i narastanja.
Novi sistem „Rack Control“ dozvoljava pripremu više vrsta jela na različitim nivoima, uz mogućnost da sva jela budu gotova u isto vreme.
Mali konvektomat 6 tacni GN 1/1.
Grejanje komore konvektomata sa INCOLOY grejačima visokih performansi.
Konvektomat 6 tacni sa smanjenim dimenzijama u odnosu na Giorik MTE5R i Giorik Steam Box modele .
Osnovne karakteristike:
- Touch screen kontrolni panel 5″ sa „scrooler“ dugmetom.
- USB port za unos recepata i update firmware-a.
- Automatska klapna za ventilaciju.
- Temperatura 50° – 300° C.
- Ventilator sa 3 brzine.
- Tajmer 1`- 599` minuta + kontinuiran rad.
- Program dimljenja hrane: HOT/COLD smoking mode (uz smoker kit).
- Kontrola relativne vlažnosti unutar komore.
- Cooking mode (način obrade namirnica):
– konvekcijski (strujanem vrelog vazduha)
– parni (obrada parom)
– kombinovani (konvekcijski sa zadatim procentom vlage u komori) - Mogućnost memorisanja 999 programa u 9 faza rada svakog ciklusa.
- „One Touch“ startovanje jednog od 9 programiranih ciklusa koji su na početnom ekranu.
- Konvektomat na 6 nivoa sa „Rack Control“ sistemom, ima mogućnost pripreme različitih jela, a sa završetkom u isto vreme.
- „Recipe Tuner“ za jednostavno modifikovanje i personalizovanje programa-recepata
- „Delta T“ Cooking priprema jela uz kontrolu temperature jezgra (opcionalno uz sondu)
- Funkcija održavanja temperature već pripremljenih jela
- „Cooldown“ funkcija obaranja temperature
Opcionalno:
- Konvektomat 6 tacni KM061W – sa sistemom samopranja
- Smoker kit – za dimljenje hrane
- „Core probe“ sonda temperature jezgra
- postolje za peć, sa nosacima plehova
- automatski omekšivač vode
- filter za kamenac
Dimenzije (ŠxDxV) |
519x808x770 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
6,9 kW |
Zagrevanje komore |
INCOLOY električni grejači |
Kapacitet plehova |
6 GN 1/1 |
Visina između plehova |
30 mm |
Dimenzija komore (ŠxDxV) |
380x540x370h mm |
Kontrola |
touch screen panel 5" |
Tajmer |
1’ do 599’ ,kontinuiran ciklus |
USB priključak |
upisivanje recepata za pripremu / update firmware-a |
Programiranje |
999 programa + 9x "one touch" (svaki program u 9 faza) |
Radna temperatura |
50°-300°C |
Sonda jezgra |
delta T priprema ,omogućava praćenje temperature jezgra proizvoda ,opcionalno |
Način rada peći |
3 moda: konvekcijski, parni, kombinovani |
Ventilator |
3 brzine – inverter |
Sistem vlaženja vazduha |
direktno ubacivanje vlage u komoru |
Ciklus hlađenja komore |
sa otvorenim ili zatvorenim vratima |
Održavanje komore |
opcionalno integrisan sistem samopranja |
Vrata peći |
duplo staklo sa vazdušnom zavesom |
Unutrašnje osvetljenje |
LED svetlo |
Materijal izrade komore |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Napajanje vodom |
ventil ¾” |
Otpadna voda |
Ø 40 mm |
Težina |
92 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Opcionalna dodatna oprema |
dodatak za ražnjiće ,grill ploča ,integrisan sistem samopranja ,korpa za pomfrit ,napa ,pizza ploča ,postolje sa nosačima plehova ,smoker kit – za dimljenje ,sonda jezgra – core probe ,stackable kit |
Garancija | |
Proizvođač |
Giorik SpA je proizvodna kompanija osnovana 1963. godine.
Misija kompanije Giorik SpA je usmerena na istraživanje i razvoj tehnološki inovativnih rešenja za profesionalnu ugostiteljsku opremu koju proizvode.
U ponudi su konvektomati, salamanderi i termo blok uređaji.
Proizvođač je najpoznatiji po vrhunskim salamanderima, za koje slobodno možemo reći da su broj 1 u svetu, obzirom da ih koriste svi vodeći hotelski lanci, kao i drugi proizvođači opreme, za koje ih Giorik SpA uslužno proizvodi.

Preko 60 godina inovacija
Proizvode intuitivnu opremu jer čvrsto veruju u potrebu pojednostavljenja složenih operacija koje se svakodnevno izvode u modernim profesionalnim kuhinjama. Cilj je implementiranje inovacija kroz stvaranje tehnološki naprednih proizvoda sa visokim standardom kvaliteta.
Kombinacija stručnosti, podrške i pomoći je osnovni dokaz sveobuhvatne usluge koju pružaju svojim klijentima, ne samo kao proizvođačima već i kao vodećim eksponentima u profesionalnoj ugostiteljskoj industriji.
Tokom faze proučavanja i razvoja mašina, dizajniranje komponenata se vrši korak po korak, empirijskim testovima koji odmah prikazuju validnost usvojenih rešenja. Test laboratorija proizvođača Giorik SpA, opremljena sofisticiranim instrumentima i naprednom tehnologijom, omogućava intenzivnu upotrebu mašina koje se stalno proveravaju za efikasnost, performanse i bezbednosne parametre, tako da se eventualni kvarovi mogu predvideti i otkloniti u procesu proizvodnje.

Konvektomat je termički uređaj za profesionalnu obradu namirnica putem podizanja temperature i objedinjuje karakteristike konvekcijske peći (duvaljke) i autoklava (parnog generatora, steamer-a). Konvektomat može da se koristi kao konvekcijska pećnica (duvaljka) – obrada namirnica kruženjem vrelog vazduha, odnosno da vrelom parom termički obrađuje namirnice ili da koristi oba pomenuta načina, kombinovano. Prednosti ovog uređaja su znatne: kraće vreme za koje se namirnice termički obrade, mogućnost različitih vrsta termičke obrade, očuvanje originalnog kvaliteta i ukusa namirnica… Takođe, delimo ih i u zavisnosti od toga šta im je primarni energent: Različiti su i izvori grejanja kod strujnih i plinskih: Prednosti: Mane: Prednosti: Mane:
Šta je KONVEKTOMAT?
KOMBINOVANO PARNA PEĆ
Istorija konvektomata
VRSTE KOMBINOVANO-PARNIH PEĆI – KONVEKTOMATA
Postoje dve osnovne podele konvektomata
PREDNOSTI I MANE DVE OSNOVNE VRSTE KONVEKTOMATA
KONVEKTOMATI SA DIREKTNIM UBACIVANJEM PARE – DIRECT STEAM
KONVEKTOMATI SA BOJLEROM – BOILER VERSION
Povezani proizvodi
Giorik FG7213T gasna friteza
Profesionalna gasna friteza dva bazena 13 + 13 litara Giorik FG7213T - serija 700
- interni tubularni izmenjivači toplote - unutar bazena
- termostatski gasni ventil 100°-195°C - nezavisna kontrola
- gasni ventil sa pilot plamenom - u slučaju gašenja gorionika prekida se dovod gasa
- slavina za ispuštanje ulja sa filterom
AQUA grill električni Giorik GL94GE
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Menumaster RCS511TS mikrotalasna rerna
Keramička podloga – mikrotalasna rerna sa više korisnog prostora unutar komore.
- 1.100 W mikrotalasne snage
- 34 litre zapremina komore
- 368x381x216h unutrašnja dimenzija
- namenjena za komercijalnu upotrebu i kontinuiran rad
- keramička podloga - bez tanjira
- digitalna kontrola
- LCD displej
- 100 programa u 3 različite etape