Profesionalna vertikalna mesoreznica prečnika noža 300 mm.
Inovativni dizajn sa zaobljenim ivicama.
Mesoreznica namenjena profesionalnoj upotrebi u:
- profesionalnim kuhinjama – gde se na dnevnom nivou seku velike količine pršute, salama, pančete
- picerijama – gde postoji potreba za sečenjem tvrdih suhomesnatih proizvoda, kao i praške šunke velikog formata
- delikates radnjama – sa velikim prometom gde se zahteva brzina usluge i visok kvalitet
Nož mesoreznice, prečnika fi300, vertikalno postavljen, omogućava tanak rez i najfinijih proizvoda.
Vertikalna mesoreznica velikog prečnika noža je idealna za tvrde proizvode – pršut, suvu pečenicu, dugotrajne salame, ali i sveže meso.
Uz opcionalni teflonski nož moguće je seći i polutvrde sireve na mesorznici, kao što su trapist, gauda, tilsiter … koji se neće lepiti za nož – „non stick coating“.
Vertikalna mesoreznica Sirman Giotto 300 BS1:
- prečnik INOX noža 300 mm
- podešavanje debljine odreska 0-29 mm
- nož mesoreznice vertikalno postavljen
- kapacitet sečenja 255 x 220 mm ili do prečnika Ø 220 mm
- nosač proizvoda površine 275 x 260 mm
- hod klizača 275 mm
- kućište od aluminijumske legure
- veliki razmak između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- profesionalna mesoreznica sa bešumnim ventilirajućim motorom
- klizači sa smopodmazivanjem u zatvorenom kućištu
- odbojnici na krajevima klizača
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac – zaštita motora
- gumene štelujuće nogare
- start/stop tasteri sa zaštitom
Opcionalno:
- teflonski nož – za sireve
- nazubljeni nož – za smrznuto meso
- alat za skidanje noža
- Sirman Giotto 300 BS1 Top – IP67 + alu detalji
Profesionalna vertikalna mesoreznica noža fi 300 mm Giotto 300 BS1 namenjena je upotrebi u kuhinjama, picerijama, fast food objektima, delikates prodavnicama i svugde gde su potrebni sveže isečeni proizvodi.
U poređenju sa gravitacionom mesoreznicom, vertikalni nož omogućava tanje sečenje finih proizvoda.
Suhomesnati proizvodi gube na kvalitetu kada stoje isečeni u frižideru, stoga je preproučljivo rezati ih na mesoreznici neposredno pre pripreme, odnosno služenja jela.
Sirman Giotto vertikalna mesoreznica dostupne u prečniku noža od 220-300 mm.