Sous vide aparat SmartVide 5 Sammic
834 € cena bez PDV-a
Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama u vakuumu.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu.
Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.
- temperatura od 5 ºC do 95 ºC
- preciznost 0.01 ºC
- tajmer: 1 minut – 99 sati
- 30 litara vode
- 1.600 W
- bluetooth povezivanje za izveštaj na kraju ciklusa
- HACCP kontroler
- opcionalno sonda jezgra
- frimware update
Prenosni uređaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 30 lit. vode.
Profesionalni sous vide aparat za kuvanje u vakuumu.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu. Idealan za pripremu jela u vakuum kesama i regeneraciju proizvoda do temperature za serviranje.
- bluetooth povezivanje – izvoz podataka svakog procesa kuvanja
- HACCP kontroler
- opcionalno sonda jezgra
- frimware update
Prenosni sous vide aparat za kuvanje u vakuumu.
Uređaj za sporo kuvanje sa preciznim održavanjem temperature u rasponu od 5 ºC do 95 ºC, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 30 lit. vode.
Dizajniran za kuvare – sous vide aparat koji je nastao u saradnji sa kuvarima.
- robusna konstrukcija od debelog nerđajućeg čelika garantuje performanse u komercijalnoj upotrebi. Prednji panel izrađen od fiberglass – ojačan polyamide.
- SmartVide garantuje kuvanje na precizno kontrolisanoj temperaturi (0.01 ºC) uz očuvanje kvaliteta proizvoda, poboljšavajući ukus i teksturu. Opremljen visoko preciznim sistemom kontrole temperature za postizanje izuzetno konzistentnih rezultata.
- Omogućava kuvanje hrane u sopstvenom soku i upotrebu ovog soka odmah nakon kuvanja za poboljšan ukus.
- Smekšava sastojke i skraćuje vreme za mariniranje na pola.
- Infuzira i aromatizira ulja, masti ili druge proizvode primenom tehnike kontrolisane temperature.
- Povećava profit usled smanjenja kaliranja proizvoda.
- Zahteva vrlo malo vremena za podešavanje, omogućavajući kuvaru da obavlja i druge poslove dok se proizvod sporo kuva uz pomoć softcooker-a. Samo programirajte temperaturu i vreme (1′ do 99h), SmartVide će učiniti sve ostalo. 4 dugmeta i TFT ekran u boji koji pruža sve informacije odjednom čine rad dečijom igrom.
- SmartVide 5 je prenosiv: zahvaljujući svojoj ergonomskoj ručki, SmartVide 5 se lako može preneti iz jednog kontejnera u drugi. Pored toga, opcionalna torba omogućava lak transport – gde god kuvar ode, može sa lakoćom poneti ovaj sous vide aparat.
- HACCP kontrola: zahvaljujući Bluetooth povezivanju moguće je preuzeti ili odštampati rezultate kuvanja na kraju svakog ciklusa.
- Vaš uređaj je uvek ažuriran: besplatno ažuriranje firmvera, bez obzira gde se uređaj nalazi.
U ponudi sous vide profesionalni aparati:
- Sous vide aparat SmartVide 5 Sammic
- Sous vide aparat SmartVide 7 Sammic
- Sous vide aparat SmartVide 9 Sammic
- Sous vide aparat SmartVide XL Sammic
| Dimenzije (ŠxDxV) |
116x128x330h mm |
|---|---|
| Radna temperatura |
5 ºC – 95 ºC |
| Kontrola |
podešavanje temperature sa preciznošću 0.01 ºC ,vremenski tajmer sa opsegom od 1 minut do 99 sati |
| Snaga |
1.600 W |
| Kapacitet |
do 30 litara tečnosti |
| Težina |
3,1 kg |
| Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
| Garancija | |
| Proizvođač |
Slični proizvodi …
Sous vide aparat SmartVide 7 Sammic
Profesionalni visoko precizni sous vide aparat za kuvanje na niskim temperaturama.
Pouzdan, jednostavan za upotrebu.
Osim za kuvanje u vakuumu, idealan i za regeneraciju.
- temperatura od 5 ºC do 95 ºC
- preciznost 0.01 ºC
- tajmer: 1 minut - 99 sati
- bluetooth povezivanje
- HACCP kontroler
- opcionalno sonda jezgra
- frimware update
Prenosni uređaj za precizno sporo kuvanje, sa mešačem, za kontejnere zapremine do 56 lit. vode.
https://youtu.be/nlXC_WQMAjM?si=7LV46t5mPW5KveJ6SOFTCOOKER Sirman XP
Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKER kuvanje u vakuumu.
Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno održavanje podešene temperature °C 24 ÷ 99
- Displej za prikaz temperature i vremena
- 5 programa
- IP X3 kućište od nerdjajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 16,5 cm
- Automatsko gašenje u slučaju vadjenja uredjaja iz posude sa vodom
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
- Ručica za lako prenošenje sous vide uredjaja
Opcionalno:
- INOX kontejner za sporo kuvanje 1/1 i 2/1 GN termoizolovan
- Poklopac kontejnera
- separator vakuum kesa
- Nosač softcookera za posude do 80 litara
SOFTCOOKER Light Sirman
Sous vide tehnologija pripreme namirnica - SOFTCOOKER
Hobi aparat za početnike u sous vide pripremi hrane
Uređaj za termičku obradu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno podešavanje temperature °C 25 ÷ 90
- Kapacitet do 20 litara tečnosti
- Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
- Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerđajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 18 cm
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uređaja
- Ručica za lako prenošenje
- Isporučuje se bez posude
Opcionalno:
- INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
- Poklopac kontejnera
Sirman Softcooker Light je idealan uređaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.
Sous vide (francuski izraz za "pod vakumom") koji podrazumeva termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 72h).
Povezani proizvodi
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
PIRA 80 Black peć na ćumur
Mikser za testo Prismafood IBT40
SIRMAN Canova 300 mesoreznica
Profesionalna kuhinjska mesoreznica prečnika noža 300 mm
- zaobljeno kućište bez oštrih ivica
- kućište od aluminijumske legure
- jaka i kompaktna struktura
- bešumni motor sa pojačanim ventilirajućim hlađenjem
- prenos kaiš u zatvorenom prostoru
- klizač sa smopodmazivanjem
- zaštitna guma na krajevima klizača - odbojnici
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac - zaštita motora
- ugrađen oštrač noža

