SIRMAN Format M formatizer nastavak
Sirman nastavak za mlin za meso, model FORMAT M:
Nastavak za SIRMAN mlinove za meso:
Manuelna presa za formiranje mlevenog mesa sa izmenjivim kalupima:
*Nastavak se ne može koristiti na drugim mašinama za meso
Povezani proizvodi
Ledomat ljuspičar Scotsman AF 156 WS 150 kg
Ledomat AF 156 WS ledomat za led u granulama, 150 kg/24h
- Ledomat za proizvodnju ljuspastog leda
- Led u granulama za ribarnice, mesare, koktel barove ...
- Elektronska kontrola rada sa samodijagnozom i funkcijom svetlosne indikacije grešaka u radu, podsetnika za čišćenje i sanitaciju ledomata
- "Water in - ice out" - koncept proizvodnje leda gotovo bez gubitka vode, energije i vremena
- Ergonomska vrata sa sistemom za uvlačenje - nije potreban dodatni prostor za otvaranje
- Pristup komponentama uredjaja sa prednje strane - jednostavno održavanje
- Agion tehnologija: sprečava razvoj mikroba i neprijatnih mirisa
- 25% ostatka vode u proizvedenom ledu
- Led je u svom najprirodnijem obliku i napravljen je na temperaturi tek ispod 0°C
SIRMAN Canova 250 mesoreznica
Profesionalna mesoreznica prečnika noža 250 mm
- zaobljeno kućište bez oštrih ivica
- kućište od aluminijumske legure
- jaka i kompaktna struktura
- bešumni motor sa pojačanim ventilirajućim hlađenjem
- prenos kaiš u zatvorenom prostoru
- klizač sa smopodmazivanjem
- zaštitna guma na krajevima klizača - odbojnici
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac - zaštita motora
- ugrađen oštrač noža
Opcionalno:
- teflonski nož
- nazubljeni nož
- alat za skidanje noža
Ledomat ljuspičar Scotsman AF 80 WS 73 kg
Najmanji ledomat ljuspičar - AF 80 WS ledomat za ljuspe leda
73 kg/24h - led za laboratorije, medicinske potrebe ili koktel bar - najšira primena leda
Proizvodi flake ice - ljuspast led, proizvodnja leda na temperaturi neposredno ispod 0°C, sa ostatkom vode od 25% u odnosu na ukupnu količinu leda.
- Ledomat za proizvodnju ljuspastog leda
- Led u granulama za ribarnice, mesare, koktel barove ...
- Elektronska kontrola rada sa samodijagnozom i funkcijom svetlosne indikacije grešaka u radu, podsetnika za čišćenje i sanitaciju ledomata
- "Water in - ice out" - koncept proizvodnje leda gotovo bez gubitka vode, energije i vremena
- Ergonomska vrata sa sistemom za uvlačenje - nije potreban dodatni prostor za otvaranje
- Pristup komponentama uređaja sa prednje strane - jednostavno održavanje
- Agion tehnologija: sprečava razvoj mikroba i neprijatnih mirisa
- 25% ostatka vode u proizvdenom ledu
- Led je u svom najprirodnijem obliku i napravljen je na temperaturi tek ispod 0°C
SIRMAN TC 22 Barcellona ICE mlin za meso
Mlin za mlevenje mesa sa hlađenjem #22.
Profesionalna mašina za mlevenje mesa.
Thermo-electric hlađenje glave (bez kompresora):
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerđajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- zaštita za šajbne > 8 mm