

Dadaux 82 Classic #22 UNGER mlin za meso
1.770 € cena bez PDV-a
Mlin za meso 22
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Double sistem sa dve šajbne
- INOX kućište MONOBLOK iz jednog dela
- INOX glava
- INOX puž
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža- jednostavno održavanje
- glava Ø 82 mm (#22)
- šajbna prečnika rupe: Ø 3 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika LICOSWISS®
- silos kapaciteta 3 litra
Dimenzije (ŠxDxV) |
306x346x512 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
1.100 W |
Kapacitet |
300 kg/h |
Kontrola |
dva smera ,grebenasti prekidač |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Materijal izrade noža |
INOX AISI 316 ,samooštreći |
Glava mlina |
demontažna ,INOX AISI 304 |
Puž mlina |
INOX AISI 304 |
Težina |
30 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Više od 30 godina, kompanija Dadaux je specijalizovana za proizvodnju opreme za preradu mesa, izradu delikatesa, opreme za restorane i poljoprivrednu industriju.
Najpoznatiji francuski proizvođač mlinova za meso, sa i bez sistema hlađenja.
Tehničko znanje i iskustvo omogućavaju da ponude kompletan asortiman proizvoda od nerđajućeg čelika koji je jedinstven na tržištu. Da bi uvek što efikasnije ispunili zahteve, Dadaux inženjeri svakodnevno rade na razvoju svog asortimana proizvoda i nude moćnu, robusnu i ergonomsku opremu. Visok tehnički nivo Dadaux kompanije učinio ih je liderom na evropskom tržištu sa odličnom reputacijom među korisnicima.
Širina Dadaux asortimana, do danas je neprevaziđena u celoj Evropi, što je omogućilo kompaniji da se uspešno probije na međunarodno tržište.
Kompanija koja stalno usavršava i modifikuje
Da bi zadovoljili potrebe različitih vrsta kupaca, uspeli su da se prilagode tržištu razvojem novih mašina:
- Razvoj jedinstvenog asortimana mesoreznica kompletno izrađenih od nerđajućeg čelika, koji je za manje od 4 godine postao tržišni standard na francuskom tržištu.
- Kreiranje mašine za sečenje sira na kriške
- Proizvodnja mašina za sečenje mesa i sira na kockice
Povezani proizvodi
Mašina za pranje tanjira Elframo BE 50 VE
Profesionalna mašina za pranje tanjira podpultna.
Elektronska kontrola rada
Elframo profesionalna mašina za pranje tanjira sa elektronskim VE kontrolerom i 4 ciklusa pranja.
LED displej za prikaz funkcija i jednostavnu kontrolu uz pomoć soft tastera.
Cikluse pranja tanjira korisnik jednostavno sam podešava prema svojim potrebama i u zavisnosti od vrste posuđa koje se pere.
4 ciklusa pranja:
- 1 minut - ciklus pranja čaša
- 2 minuta - ciklus pranja tanjira
- 3 minuta - ciklus pranja posuđa i tanjira
- 10 minuta - program za teško zaprljano restoransko posuđe
Doziranje tečnosti za pranje - deterdženta, kao i tečnosti za ispiranja - sjaja, vrši se pomoću peristaltičkih pumpi, koje se takođe jednostavno podešava prema preporuci proizvođača tečnosti za pranje/ispiranje.
Kroz korisnički meni, moguće je odrediti količinu deterženta u inicijalnom punjenju vodom tanka za pranje, kao i količina deterdženta i sjaja koja se dodaje na završetku svakog ciklusa pranja tanjira, kako bi se održala željena koncentracija deterdženta za mašinsko pranje i osigurao maksimalan učinak pranja i ispiranja tanjira i posuđa.
Korpe
- 1 korpa 500x500 mm za pranje tanjira
- 1 korpa 500x500 mm za pranje escajga, čaša, činija
- Profesionalna podpultna mašina za pranje tanjira koristi korpe za pranje dimenzija 500x500mm.
- Maksimalna visina pranja 330mm.
GIX8 automatski depurator
Depurator automatski 8 litara
- Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom
- Mogućnost programiranja regeneracije po danima i satima
- Elektronski kontroler
- Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija)
U ponudi proizvodjača DVA SrL Italy, dostupan je i manuelni depurator od 8 litara DVA LT8
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN