

La Minerva – 350 GLT – gravitaciona mesoreznica Ø350 mm
1.656 € cena bez PDV-a
Gravitaciona mesoreznica prečnika noža 350 mm
- prečnik INOX noža 350 mm
- podešavanje debljine odreska 0-15 mm
- ugao noža 25˚
- korisna površina sečenja 200 x 270 mm ili do prečnika Ø260 mm
- hod klizača 325 mm
- kućište od anodizirane legure aluminijuma
- veliki razmak između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- profesionalna mesoreznica sa bešumnim ventilirajućim motorom
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- gumene štelujuće nogare
- start/stop tasteri sa zaštitom
Gravitaciona mesoreznica prečnika noža 350 mm
Mesoreznica namenjena profesionalnoj upotrebi u:
- profesionalnim kuhinjama – gde se na dnevnom nivou seku velike količine pršute, salama, pančete
- picerijama – gde postoji potreba za sečenjem tvrdih suhomesnatih proizvoda, kao i praške šunke velikog formata
- delikates radnjama – sa velikim prometom gde se zahteva brzina usluge i visok kvalitet
Mesoreznica velikog prečnika noža je idealna za tvrde proizvode – pršut, suvu pečenicu, dugotrajne salame.
Gravitaciona – koristi težinu mesa za guranje ka sečivu.
Uz opcionalni teflonski nož moguće je seći i polutvrde sireve na mesorznici, kao što su trapist, gauda, tilsiter … koji se neće lepiti za nož – „non stick coating“.
- prečnik INOX noža 350 mm
- podešavanje debljine odreska 0-15 mm
- ugao noža 25˚
- korisna površina sečenja 200 x 270 mm ili do prečnika Ø 260 mm
- hod klizača 325 mm
- kućište od anodizirane legure aluminijuma
- veliki razmak između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- profesionalna mesoreznica sa bešumnim ventilirajućim motorom
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- gumene štelujuće nogare
- start/stop tasteri sa zaštitom
Opcionalno:
- teflonski nož – za sireve
Profesionalna mesoreznica noža fi350 mm namenjena je upotrebi u kuhinjama, picerijama, fast food objektima, delikates prodavnicama i svugde gde su potrebni sveže isečeni suhomesnati proizvodi.
Suhomesnati proizvodi gube na kvalitetu kada stoje isečeni u frižideru, stoga je preproučljivo rezati ih na mesoreznici neposredno pre pripreme, odnosno služenja jela. Mesoreznica idealna za restoran, zbog odličnog odnosa gabarita i prečnika noža.
Gravitacione mesoreznice dostupne u prečniku noža od 220-370 m
350 mm
Dimenzije (ŠxDxV) |
700x575x500 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
370 W |
Prečnik noža |
350 mm |
Ugao noža |
gravitaciona 25° |
Debljina odreska |
0-15 mm |
Hod klizača |
325 mm |
Korisna površina sečenja |
270 x 200 mm ,Ø 260 mm |
Kontrola |
ON/OFF prekidač |
Materijal izrade kućišta |
eloksirani aluminijum |
Materijal izrade noža |
INOX AISI 430 |
Oštrač noža |
obostrani oštrač sa štitnikom |
Opcionalna dodatna oprema |
teflonski nož za sireve |
Težina |
31 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Povezani proizvodi
AQUA grill električni Giorik GL94GE
Giorik SH30 Hi-Lite Salamander
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu temperaturu za kuvanje u rekordnom vremenu <8 sec
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamander grill su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Idealno za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
Giorik ST30 Hi-Touch Salamander
GIORIK Hi-Touch broj 1 u gastronomiji - najbolji kuhinjski salamander.
Salamanderi pružaju merljive uštede troškova i optimizuju radno vreme
- Visoko efikasni grejni elementi dostižu radnu temperaturu u rekordnom vremenu.
- Do 79% uštede energije
- Skraćeno vreme čišćenja i održavanja
- Usmereno dejstvo bez rasipanja toplote
Salamanderi su otvoreni uređaji koji generišu toplotu, odozgo na dole, pomoću specijalno dizajniranih grejača, smeštenih u gornji deo uređaja koji je pokretan po vertikalnoj osi, te omogućava povećanje ili smanjenje razmaka od hrane do izvora toplote u zavisnosti od načina pripreme hrane.
Salamander je idealan uređaj za gratiniranje, zagrevanje, grilovanje, tostiranje ...
grejna površina 1/1 GN
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm