Profesionalna vertikalna mesoreznica sa nožem 350 mm Mantegna VCO.
Inovativni dizajn sa zaobljenim ivicama.
Nosač proizvoda sa upuštenom pločom (opcionalno sa nazubljenom pločom).
Mesoreznica namenjena profesionalnoj upotrebi u:
- profesionalnim kuhinjama – gde se na dnevnom nivou seku velike količine pršute, salama, pančete
- picerijama – gde postoji potreba za sečenjem tvrdih suhomesnatih proizvoda, kao i praške šunke velikog formata
- delikates radnjama – sa velikim prometom gde se zahteva brzina usluge i visok kvalitet
Nož mesoreznice, prečnika fi350, vertikalno postavljen, omogućava tanak rez i najfinijih proizvoda.
Vertikalna mesoreznica velikog prečnika noža je idealna za tvrde proizvode – pršut, suvu pečenicu, dugotrajne salame, ali i sveže meso.
Uz opcionalni teflonski nož moguće je seći i polutvrde sireve na mesorznici, kao što su trapist, gauda, tilsiter … koji se neće lepiti za nož – „non stick coating“.
Vertikalna mesoreznica SIRMAN Mantegna 350 VCO:
- prečnik INOX noža 350 mm
- podešavanje debljine odreska 0-29 mm
- nož mesoreznice vertikalno postavljen
- kapacitet sečenja 255 x 260 mm ili do prečnika Ø 255 mm
- nosač proizvoda površine 280 x 260 mm
- hod klizača 310 mm
- kućište od aluminijumske legure
- veliki razmak između noža i kućišta mesoreznice – lako održavanje
- profesionalna mesoreznica sa bešumnim ventilirajućim motorom
- klizači sa smopodmazivanjem u zatvorenom kućištu
- odbojnici na krajevima klizača
- ugrađen sistem za samoštrenje sa brusnim kamenom
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac – zaštita motora
- gumene štelujuće nogare
- start/stop tasteri sa zaštitom
Opcionalno:
- teflonski nož – za sireve
- nazubljeni nož – za smrznuto meso
- alat za skidanje noža
Profesionalna vertikalna mesoreznica noža fi 350 mm Mantegna VCO 350 namenjena je upotrebi u kuhinjama, picerijama, fast food objektima, delikates prodavnicama i svugde gde su potrebni sveže isečeni proizvodi.
U poređenju sa gravitacionom mesoreznicom, vertikalni nož omogućava tanje sečenje finih proizvoda.
Suhomesnati proizvodi gube na kvalitetu kada stoje isečeni u frižideru, stoga je preproučljivo rezati ih na mesoreznici neposredno pre pripreme, odnosno služenja jela.
Sirman Mantegna VCO vertikalna mesoreznica dostupne u prečniku noža:
- 300 mm Mantegna VCO
- 330 mm Mantegna VCO
- 350 mm Mantegna VCO