






Vakum pakerica profesionalna Maxima 310S
448 € Originalna cena je bila: 448 €.403 €Trenutna cena je: 403 €. cena bez PDV-a
Profesionalna vakum pakerica – eksterna 310 mm var
- Bez troškova održavanja – vakuum mašina ima samopodmazujuću pumpu koja ne zahteva redovno servisiranje.
- Automatski / poluautomatski vakuum režim rada.
- Omogućava pakovanje osetljivih proizvoda pulsnim vakuumiranjem.
- Nije namenjan za vakuumiranje tečnih namirnica
Profesionalna vakum pakerica – eksterna 310 mm var
Mala vakuum pakerica za upotrebu u profesionalnim kuhinjama.
Idealna vakuum mašina za 30-50 ciklusa dnevno.
Napomena:
*za veći broj ciklusa: vakumirke sa kupolom
Jednostavna za rukovanje i ordržavanje.
Obzirom na male gabarite, profesionalna vakuum mašina lako se može odložiti kada se ne koristi i na taj način oslobodi radna površina.
- Automatski ciklus vakuumiranja
- Polutomatski ciklus vakuumiranja
- INOX kućište – jednostavno održavanje
- Providni polikarbonatni zatvarač – poklopac
- Dvostepena pumpa – idealno vakuumiranje
- Maximalni vakuum 0,96 mbar
- Pulsno vakumiranje za mekane proizvode
- Kratko vreme varenja kese – 2 sec. – (i za tanke kese)
- Moguća funkcija samo varenja kesa – bez vakumiranja
- Digitalni kontrolni panel
- Var u dimenziji 310×5 mm
- Za reljefne vakuum kese – pogodne za sous vide kuvanje
- Na gumenim nogarama – bez klizanja po radnoj površini
- Nije konstruisana za tečne namirnice
Maxima® je holadnski brend profesionalne opreme.
Eksterna vakuum pakerica dostupna i u varijanti sa varom širine 40 – Maxima 406S.
Profesionalna vakum pakerica za pakovanje tečnih namirnica:
Dimenzije (ŠxDxV) |
390x275x130 mm |
---|---|
Napajanje |
230 VAC |
Snaga |
475 W |
Širina vara |
310 mm |
Kontrola |
soft tasteri |
Ciklus rada |
automatski ,poluautomatski ,pulsno vakuumiranje |
Vreme zavaravinja |
podesivo |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
5,1 kg |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Garancija | |
Proizvođač |
Slični proizvodi …
SOFTCOOKER Wi-food X NFC SIRMAN sous vide
Vakum pakerica profesionalna Maxima 406S
Profesionalna vakum pakerica - eksterna, 40 cm var
- Bez troškova održavanja - vakuum mašina ima samopodmazujuću pumpu koja ne zahteva redovno servisiranje.
- Automatski / poluautomatski vakuum režim rada.
- Omogućava pakovanje osetljivih proizvoda pulsnim vakuumiranjem.
- Nije namenjan za vakuumiranje tečnih namirnica
Vakum pakerica Sammic SV-43 profesionalna
Profesionalna vakum pakerica - cena vakum pakerica i pakovanja u vakuum kesama je kompenzovana očuvanjem kvaliteta proizvoda.
Profesionalna vakum pakerica za eksterno vakumiranje u reljefnim kesama.
- vakuum pakerica je za profesionalnu upotrebu u manjim kuhinjama, za ketering i u delikates radnjama
- do 50 ciklusa dnevno
- bez troškova održavanja - samopodmazujuća pumpa koja ne zahteva redovno servisiranje
- automatski / poluautomatski vakuum režim rada
- visoka fleksibilnost operacija
- za suve namirnice
Sous-Vide stick Bartscher SV ST15L
Štapni sous vide aparat
Uredjaj za pripremu vakuumiranih namirnica na niskim temperaturama.
- Precizno održavanje podešene temperature °C 20 ÷ 95
- Vremenski tajmer 1 minut do 59h i 59 minuta
- Kapacitet do 15 litara tečnosti
- Jednostavno podešavanje temeperature i vremena uz LED displej
- Kućište od ABS plastike sa potapajućim delom od nerdjajućeg čelika
- Kačenje na posudu sa klipsom, maksimalna dubina 19 cm
- Pumpa za recirkulaciju tečnosti - ujednačena temperatura
- Senzor temperature sprečava preopterećenje i pregrevanje uredjaja
- Ručica za lako prenošenje
- Isporučuje se bez posude
Opcionalno:
- INOX kontejner 1/1 GN 25 litara
- Poklopac kontejnera
Štapni sous vide aparat je idealan uredjaj za početni nivo pripreme hrane sous vide tehnologijom.
Sous vide (francuski izraz za "pod vakumom") koji podrazumeva termičku obradu namirnica na niskoj temperaturi (meso 55-60 °C, povrće do 75 °C) u dugom vremenskom intervalu (obično 1-7 sati, u pojedinim slučajevma i do 48h)
Povezani proizvodi
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje
PIRA 80 Black peć na ćumur
SIRMAN Canova 300 mesoreznica
Profesionalna kuhinjska mesoreznica prečnika noža 300 mm
- zaobljeno kućište bez oštrih ivica
- kućište od aluminijumske legure
- jaka i kompaktna struktura
- bešumni motor sa pojačanim ventilirajućim hlađenjem
- prenos kaiš u zatvorenom prostoru
- klizač sa smopodmazivanjem
- zaštitna guma na krajevima klizača - odbojnici
- distancer odrezaka izrađen od nerđajućeg čelika
- donji poklopac - zaštita motora
- ugrađen oštrač noža
SIRMAN TC 32 Barcellona ICE mlin za meso
Hladjeni mlin za meso #32
Profesionalna mašina za mlevenje mesa
Thermo-electric hladjenje glave (bez kompresora)
- INOX kućište
- IP 54 zažtita
- kontrole na 24 V
- sistem prenosa zatvoren uljni reduktor
- samoventilirajući motor
- dva smera okretanja puža
- jednostavno održavanje
- rešetka na izlazu, prečnik rupe: Ø 4,5 mm (standardno uz mašinu)
- samooštreći noževi od nerdjajućeg čelika
Opcionalno:
- unger system
- 1/2 unger system
- formater za hamburgere
- nastavak za punjenje kobasica
- zaštita za šajbne > 8 mm