Sirman Dolomiti 14T Gelateria Shock Freezer
7.128 € cena bez PDV-a
Šok komora za sladoled Dolomiti 14T Gelateria – Blast Chiller / Shock Freezer, model namenjen prvenstevno poslastičarstvu i proizvodnji sladoleda.
- Blast Chilling, Shock Freezing, Hard Freezing i Hold program
- Program za odmrzavanje
- Mogućnost programiranja ciklusa rada
- Sonda jezgra (opcionalno sa grejanjem)
Kapacitet blast chiller-a:
- 40 kg za 90 minuta od +70° do +3°C
- 25 kg za 240 minuta od +70° do -18°C
Dizajniran za visoku efikasnost i jednostavnu upotrebu.
- Napravljen od nerđajućeg čelika AISI 304
- Može da prihvati tacne 1/1 gastronorm ili tacne 60×40 cm
- Visina između nosača plehova 40 mm
- Brzo zamrzavanje, hlađenje, program brzog hlađenja i funkcija održavanja temperature
- Sistem ventilacije sa difuzorima sprečava oštećenje proizvoda
- R452A Gas u sistemu
- Grejana guma vrata sprečava zaleđivanje vrata
- Reverzibilna vrata
Šok komora za sladoled Dolomiti 14T Gelateria – Blast Chiller / Shock Freezer, model namenjen prvenstevno poslastičarstvu i proizvodnji sladoleda.
Blast čiler je uređaj koji kombinuje sistem hlađenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri očuva sve kvalitete hrane.
Ovaj uređaj utrostručava rok trajanja i dužinu čuvanja spremljene hrane.
Na ovaj način smanjuje rashode dok u isto vreme čuva kvalitet hrane.
Blast Chiler Sirman Dolomiti spušta temperaturu jezgra hrane sa +70°C na +3°C za 90 min.
U Shock Freezer režimu, uređaj spušta temperaturu jezgra hrane sa +70°C na -20°C za 240 min.
Glavna namena Blast Chiller uređaja je da termički obrađen prehrambeni proizvod u što kraćem vremenskom periodu izađe iz kritične temperature za razvoj bakterija – između 5°C i 60°C.
Opcionalno:
- L nosači plehova
- žičane grill rešetke GN 1/1
- točkovi sa kočnicom
- kapacitet 10 GN
| Dimenzije (ŠxDxV) |
750x750x1900 mm |
|---|---|
| Kapacitet |
40 kg (+ 70 ° C / + 3 ° C) | 25 kg (+ 70 ° C / -18 ° C) |
| Kapacitet plehova |
14 EN 600×400 ,14 GN 1/1 |
| Visina između plehova |
40 mm |
| Napajanje |
400 VAC |
| Snaga |
3.400 W |
| Agregat |
monoblok sistem |
| Rashladni fluid |
Gas R 452A |
| Sistem hlađenja |
vazdušno |
| Otapanje |
automatsko otapanje toplim gasom |
| Kontrola |
elektronska kontrola rada |
| Sonda jezgra |
Ø 3 mm |
| USB priključak |
nema |
| Debljina izolacije |
60 mm |
| Vrsta izolacije |
poliuretanska pena visoke gustine (40kg/m3) HFC free |
| Materijal izrade |
INOX AISI 304 |
| Opcionalna dodatna oprema |
grejana sonda jezgra ,grill rešetke ,L nosači plehova |
| Garancija | |
| Težina |
265 kg |
| Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
| Proizvođač |
Slični proizvodi …
Techfrost M8 Blast Chiller
Blast chiller za 8 plehova 1/1 GN ili EN 600x400
Blast Chiller / Shock Freezer je uređaj u kulinarstvu koji kombinuje sistem hlađenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri očuva sve kvalitete hrane i produži rok trajanja.
Ovaj proizvod utrostručava rok trajanja i mogućnost čuvanja hrane.
- Blast Chiler +90°C na +3°C za 90 min -25 kg
- Shock Freezer +90°C na -18°C za 270 min - 16 kg
*Plehovi nisu uključeni u cenu
Sirman Dolomiti 10T Gelateria Shock Freezer
Šok komora 10 plehova - Blast Chiller / Shock Freezer, model GELATERIA namenjen prvenstevno poslastičarstvu i proizvodnji sladoleda.
- Blast Chilling, Shock Freezing, Hard Freezing i Hold program
- Program za odmrzavanje
- Mogućnost programiranja ciklusa rada
- Sonda jezgra (opcionalno sa grejanjem)
Kapacitet blast chiller-a:
- 25 kg za 90 minuta od +70° do +3°C
- 15 kg za 240 minuta od +70° do -18°C
Dizajniran za visoku efikasnost i jednostavnu upotrebu.
- Napravljen od nerđajućeg čelika AISI 304
- Može da prihvati tacne 1/1 gastronorm ili tacne 60x40 cm
- Visina između nosača plehova 40 mm
- Brzo zamrzavanje, hlađenje, program brzog hlađenja i funkcija održavanja temperature
- Sistem ventilacije sa difuzorima sprečava oštećenje proizvoda
- R452A Gas u sistemu
- Grejana guma vrata sprečava zaleđivanje vrata
- Reverzibilna vrata
Fagor CBC-101 Blast Chiller 10 GN EN
Šok komora 10 plehova - Blast Chiller / Shock Freezer, model za 10 tacni GN 1/1 ili 600x400 mm.
Kapacitet blast chiller-a:
- 50 kg za 90 minuta od +90° do +3°C
- 30 kg za 270 minuta od +90° do -18°C
Dizajniran za visoku efikasnost i jednostavnu upotrebu.
- Napravljen od nerđajućeg čelika AISI 304
- Može da prihvati tacne 1/1 gastronorm ili tacne 60x40 cm
- Visina između nosača plehova 65 mm
- Brzo zamrzavanje, hlađenje, program brzog hlađenja i funkcija održavanja temperature
- Sistem ventilacije sa difuzorima sprečava oštećenje proizvoda
- R452A Gas u sistemu
- Grejana guma vrata sprečava zaleđivanje vrata
- Reverzibilna vrata
- Blast Chilling, Shock Freezing, Hard Freezing i Hold program
- Sonda jezgra za kontrolisano hlađenje i savršene rezultate
Techfrost E3 Blast Chiller
Blast chiller za 3 pleha 1/1 GN
Blast Chiller / Shock Freezer je uređaj u kulinarstvu koji kombinuje sistem hlađenja sa sistemom ventiliranja , koji je u stanju da u velikoj meri očuva sve kvalitete hrane i produži rok trajanja.
Ovaj proizvod utrostručava rok trajanja i mogućnost čuvanja hrane.
- Blast Chiler +90°C na +3°C za 90 min -7 kg
- Shock Freezer +90°C na -18°C za 270 min - 5 kg
*Plehovi nisu uključeni u cenu
Povezani proizvodi
TEFCOLD CF7310 hladni sto minusni
Hladni sto 3 vrata minusni režim rada - zamrzivač
-10/-20°C minusni režim rada
Hladni sto visine 880 mm + 100 mm splashback
Kapacitet hladnog stola
- police u GN 1/1 standardu - idealno slaganje GN posuda
- dimenzija police 530x325 mm
- unutrašnja visina 589 mm
- 1 plastificirana žičana polica po vratima
- perforirani nosači polica - jednostavna izmena pozicije
- 402 litre - neto zapremina sa sistemom hlađenja
Afinox Spring Plus 701 TN/A – hladni sto
Hladni sto 1 vrata plusni - ravna ploča+splashback
-2/+7°C plusni režim rada
Ravna radna ploča + splashback 100 mm (zaštita od izlivanja tečnosti)Ventilacioni hladni stolovi SPRING 701 dubine 700 mm, sa izolacijom 60 mm su izrađeni od nerđajućeg čelika AISI 304 i sa rashladnim gasom R290.
Rashladni pultovi SPRING - inovativnost
Inovativni zahvaljujući elektronskom digitalnom displeju sa inovativnim karakteristikama (kontrola prekomernog hlađenja i vlažnosti). Vrata se automatski zaustavljaju na 90°.Desmon PTGB2 minusni hladni sto
Hladni sto sa dvoje vrata - minusni režim, zamrzivač:
- -10/-25° C
- struktura od nerđajućeg čelika INOX AISI 304
- 60 mm debljina izolacije
- unutrašnje ivice zaobljene - jednostavno sanitarno održavanje
- vrata sa uglom otvaranja 95°
- magnetna guma na vratima - demontaža bez alata
- monoblok sistem hlađenja patentiran za tropski ambijent +40°C
Fagor ABCO-061 Blast Chiller 6 GN
Blast Chiller - Shock Freezer 6 plehova
- Kapacitet 6 plehova GN 1/1 ili 600x400 mm
- Visina između nosača plehova 65 mm
- Kapacitet hlađenja 27 kg
- Kapacitet zamrzavanja 21 kg
- Kontrolni panel 5" osetljiv na dodir
- Specijalno dizajnirani da ponude integralno rešenje Cook&Chill zajedno sa Fagor konvektomatima
- Ciklus hlađenja Blast Chilling: 90 minuta
- Ciklus zamrzavanja Shock Freezing: 240 minuta
- 5 dodatnih specijalnih ciklusa: odleđivanje, stvrdnjavanje sladoleda, isušivanje, dezinfekcija ribe i zagrevanje core probe sonde
- Kada se završi ciklus hlađenja u Blast Chiller režimu uređaj radi kao rashladni ormar, a temperatura ostaje između +2 i +4ºC
- Nakno završenog ciklusa zamrzavanja u Shock Freezer režimu, uređaj natavlja da radi kao zamrzivač, sa temperaturama ispod -18ºC

