

Električni šporet sa rernom AEK-870
1.818 € cena bez PDV-a
Profesionalni električni šporet sa 4 ringle i rernom:
- upresovana gornja ploča debljine 1,5 mm
- 4 okrugle ringle
- 4x 2,6 kW
- 4 pozicije prekidača
- svetlosni indikator uključene ringle
- rerna GN 2/1 6,3 kW 50-300°C
Profesionalni električni šporet namenjen je upotrebi u restoranskim kuhinjama, kao deo termoblok linije 700 ili kao nezavisan kuhinjski uredjaj.
Profesionalni električni šporet sa 4 ringle i rernom:
Profesionalni električni šporet:
- upresovana gornja ploča debljine 1,5 mm
- ergonomski dizajn za jednostavnu upotrebu
- 4 okrugle grejne ploče – ringle
- 4x 2,6 kW
- 4 pozicije prekidača
- svetlosni indikator uključene ringle
Profesionalna električna statička rerna:
- GN 2/1 6,3 kW – podešavanje visine u 2 nivoa
- termostatska kontrola 50-300°C
- nezavisna kontrola temperature gornjih i donjih grejača
- termoizolovana rerna
- svetlosni indikator zagrejanosti rerne
Profesionalni električni šporet sa rernom, namenjen je upotrebi u restoranskim kuhinjama, kao deo termoblok linije 700 ili kao nezavisan kuhinjski uredjaj.
Ključni uredjaj svake kuhinje je šporet, zato je bitno da se ovaj uredjaj nabavi u skladu sa potebama vašeg jelovnika.
Profesionalni električni šporeti ATALAY linija 700:
- Električni top šporet sa 2 ringle AEO-470 + postolje AST-47
- Električni top šporet sa 4 ringle AEO-870 + postolje AST-87
- Električni top šporet sa 6 ringli AEO-1270 + postolje AST-127
- Električni šporet sa rernom i 4 ringle ATALAY AEK-870
- Električni šporet sa rernom i 6 ringli ATALAY AEK-1270
Proizvodjač profesionalne kuhinjske opreme ATALAY 1890 – fabrika sa 130 godina dugom tradicijom.
Takodje su u ponudi i gasni šporeti:
Dimenzije (ŠxDxV) |
800x700x850 mm |
---|---|
Napajanje |
400 VAC |
Snaga |
16,7 kW |
Broj ringli |
4 |
Snaga ringli |
4x 2,6 kW |
Dimenzija ringle |
Ø220 mm |
Vrsta rerne |
električna statička |
Snaga rerne |
6,3 kW |
Termostat rerne |
100-300°C |
Kapacitet rerne |
2/1 GN |
Materijal izrade kućišta |
INOX AISI 304 |
Težina |
121 kg |
Garancija | |
Standardi i usaglašenosti |
CE sertifikat |
Proizvođač |
Preko 130 godina iskustva
Atalay je osnovan 1890. godine, prva je i najefikasnija kompanija turske industrije u proizvodnji industrijskih kuhinja.
Kompanija Atalay je snabdela mnoge lance restorana, bolnice, vojne i državne ustanove, ugostiteljske objekte, sa tendencijom da svake godine povećava svoju stope rasta.
Atalay spaja svoje iskustvo sa energijom treće generacije i nikada neće praviti ustupke na putu ka ostvarenju svojih ciljeva, od svog kvaliteta, od zadovoljstva kupaca.
Svi proizvodi su sa CE sertifikatima.
Povezani proizvodi
Giorik CG740E gasni šporet sa elektro rernom
Profesionalni plinski šporet 4 gorionika sa rernom na struju - serija 700
- upresovana gornja ploča debljine 1,2 mm
- 4 gorionika
- 2x 4 kW + 2x 8 kW
- pilot plamen
- u slučaju gašenja plamena prekida se dovod gasa
Električna statička rerna
- GN 2/1 6kW
- termostatska kontrola 100-330°C
- 4 pozicije kontrole grejača
- sigurnosni termostat
- svetlosni indikator zagrejanosti rerne
Giorik FG9117T gasna friteza
GRILLVAPOR GE 819 EL električni grill
Grilling system Arris GRILLVAPOR ® technology - grill sa vodom
Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji Arris Grillvapor®, gubitak težine (-20%) i gubitak volumena su smanjeni, povećane su porcije pripremljene hrane, što donosi velike ekonomske koristi onima koji koriste Girillvapor®.
Patentirana tehnologija Arris Grillvapor® omogućava brže pečenje (u proseku 20% u odnosu na tradicionalne sisteme za grilovanje) i omogućava Vam da pripremate hranu na zdrav način sa očuvanjem živih boja hrane.
Zahvaljujući posebnom patentiranom sistemu za pečenje, pojačava ukuse i organoleptičke karakteristike hrane, eliminiše upotrebu ulja i masti za začinjavanje radi dalje ekonomske uštede.
Temperature se može kontrolisati u 11 nivoa za savršeno pečenje
- Grillvapor® tehnologija za brže kuvanje (+ 20% u poređenju sa tradicionalnim roštiljima)
- Precizno snabdevanje strujom
- Brže čišćenje, manje vremena za čišćenje
- Opciona sonda za kontrolu procesa pečenja
- Održavanje sočnosti u hrani
- Manji gubitak težine: - 20% prosečno (ušteda na sirovini)
- Manji pad zapremine proizvoda (više porcija od iste količine sirovine)
- Manja upotreba ulja i začina (štednja sirovina)
- Smanjen dim u odnosu na tradicionalne roštilje